co podotykałem to moje (kolejny lifefuel i historia z wyjścia z f0idem)

kdz777

kdz777

real rasputin
dzisiaj kolejne W:PepeBruh:

wyszedłem na dwór z laska która znam całe 2 dni XD
i przez całe 3 godziny zdążyła mi pozwolić na obmacanie jej całej (byliśmy w miejscu publicznym XD, inb4 świadków nie było bez przesady)

chlopaki da sie kurwa tak, a osobiscie uwazam ze jestem ltn max

wystarczy ze bedzie to jakas tepa dziwka:lul:

• +1
Reactions: LetMeCookNow, gruca-looksmaxx223, BigBallsLarry and 2 others
dzisiaj kolejne W:PepeBruh:

wyszedłem na dwór z laska która znam całe 2 dni XD
i przez całe 3 godziny zdążyła mi pozwolić na obmacanie jej całej (byliśmy w miejscu publicznym XD, inb4 świadków nie było bez przesady)

chlopaki da sie kurwa tak, a osobiscie uwazam ze jestem ltn max

wystarczy ze bedzie to jakas tepa dziwka:lul:
o kurcze pieczone

• +1
Reactions: kdz777
zastosowałeś taktykę "łowienia" z swojego ostatniego threada? :lul:
lowkey:lul:

ale szczerze już mnie wkurwia i mi sie gadac z nia nie chce japierdole
ciagle mi dupe truje jak mnie to rozpierdala

• +1
Reactions: iheardnobell
Łeeeech
To ja tylko za ręce trzymałem, ewentualnie no ramionach raz czy dwa po skórze

Ja to do utylizacji się nadaję - nawet po tych kilku dniach pisania nie chcą się spotykać - a im dalej w las to chujnia większa

Poza tym zostałem zwyzywany od stalkerów jak na pewnej grupce pozdrowiłem foida co mnie zablokował na fb i na ig

• +1
Jakiś update będzie?

Do mnie niemal nigdy nic z własnej woli nie mówią ani nie piszą

• +1
Jakiś update będzie?

Do mnie niemal nigdy nic z własnej woli nie mówią ani nie piszą
nie wiem czy bedzie update z dokładnie ta

fajnie se podotykać ale z tymi kurwami nie da sie przebywac dluzej, juz mnie rozpierdala gadanie z nimi a one ciagle dupe zawracaja

nie wiem czy bedzie update z dokładnie ta

fajnie se podotykać ale z tymi kurwami nie da sie przebywac dluzej, juz mnie rozpierdala gadanie z nimi a one ciagle dupe zawracaja
No i o czym gada cały czas? Ja jednego foida zapamiętałem która tylko odpisywała git ok rozumiem i nwm - złożenie zdania było wyzwaniem

No i o czym gada cały czas? Ja jednego foida zapamiętałem która tylko odpisywała git ok rozumiem i nwm - złożenie zdania było wyzwaniem
próbuje sie z mna poznac i takie tam ale nie da sie jej sluchac po prostu

cos takiego w głębi duszy ze nie da sie nie moge z nia siedziec

to chyba moje upośledzenie gdy jakis f0id probuje zrobic dluzsza relacje (no ale kurwa po 2 dniach pisania takie rzeczy, pomyslec ze chady tak maja z kazda laska a nie jakas tepa max srednia kurwa)

Last edited:

to chyba moje upośledzenie gdy jakis f0id probuje zrobic dluzsza relacje (no ale kurwa po 2 dniach pisania takie rzeczy, pomyslec ze chady tak maja z kazda laska a nie jakas tepa max srednia kurwa)
zeby jakas dziewczyne miec htnem byc nie trzeba, moim zdaniem jest tez cos takiego jak "JBF"-just be first, ale na koniec dnia wiekszosc lasek i wgl ludzi oczekuje dobrego wygladu partnera/partnerki. I bedziesz tym brzydszym czy nizszym w jakis smiesznych ploteczkach na koniec dnia xd

zeby jakas dziewczyne miec htnem byc nie trzeba, moim zdaniem jest tez cos takiego jak "JBF"-just be first, ale na koniec dnia wiekszosc lasek i wgl ludzi oczekuje dobrego wygladu partnera/partnerki. I bedziesz tym brzydszym czy nizszym w jakis smiesznych ploteczkach na koniec dnia xd
Trzeba być htnem - co najmniej - człowieku, dosłownie za kilkanaście dni dobiję do 100 odmów, one wszystkie podobnie operują, nie chcą słuchać, chcą patrzeć i wiedzieć że mogą innym pokazać by zazdrościli

• +1
Reactions: ezet
Trzeba być htnem - co najmniej - człowieku, dosłownie za kilkanaście dni dobiję do 100 odmów, one wszystkie podobnie operują, nie chcą słuchać, chcą patrzeć i wiedzieć że mogą innym pokazać by zazdrościli
hardmax bro

hardmax bro
Pierdolenie o szopenie, chyba że zarobię do 30 - bo na razie straciłem 40 kg, poprawiłem wydolność - co najwyżej zakola w młodym wieku mam i 179 cm wzrostu co jest dosyć przeciętne jeśli nie poniżej

No i kartoflany ryjec oczywiście - nie to co wszystkie te chłopaki z zespołów muzycznych jak się obecnie patrzy - wychudzeni i koscisci

• +1
„skończ pierdolic zamknij pizdę kim ty kurwa jesteś frajerze bity” nie trzeba rok temu mniej więcej teraz wyrwałem wysoka i cycatą MTB brunetkę wyglądając będąc jebaną sub5 ważąc 104 kg moja jedyna zaleta wtedy było to że miałem jakiś metr 86 i nic poza tym. Może po prostu za chuja nie umiesz rozmawiać z ludźmi twarzą w twarz

„skończ pierdolic zamknij pizdę kim ty kurwa jesteś frajerze bity nie trzeba rok temu mniej więcej teraz wyrwałem wysoka i cycatą MTB brunetkę wyglądając będąc jebaną sub5 ważąc 104 kg moja jedyna zaleta wtedy było to że miałem jakiś metr 86 i nic poza tym. Może po prostu za chuja nie umiesz rozmawiać z ludźmi twarzą w twarz
skończ pierdolic zamknij pizdę kim ty kurwa jesteś frajerze bity - to do mnie? Trzeba - tylko wy uważacie kogoś obiektywnego 6-7/10 za 4-5/10, to ja muszę być poniżej 0/10

A kiedy miałem się nauczyć rozmów, poza tym nieletni jesteś a mnie do 19 rż dosłownie każdy uważał za niedorozwoja i było embargo na rozmowy ze mną w całym liceum i gdziekolwiek się pojawiłem

Jakoś udawało się spotkać kilkanaście bab, ale dosłownie żadna nie chciała ciągnąć rozmów, wszystkie kurwa milkną jak mnie widzą, faceci bywa mają lepszy margines i słuchają

• +1
Reactions: kdz777 and ezet
skończ pierdolic zamknij pizdę kim ty kurwa jesteś frajerze bity - to do mnie ?
To cytat rafonixa
skończ pierdolic zamknij pizdę kim ty kurwa jesteś frajerze bity - to do mnie? Trzeba - tylko wy uważacie kogoś obiektywnego 6-7/10 za 4-5/10, to ja muszę być poniżej 0/10

A kiedy miałem się nauczyć rozmów, poza tym nieletni jesteś a mnie do 19 rż dosłownie każdy uważał za niedorozwoja i było embargo na rozmowy ze mną w całym liceum i gdziekolwiek się pojawiłem

Jakoś udawało się spotkać kilkanaście bab, ale dosłownie żadna nie chciała ciągnąć rozmów, wszystkie kurwa milkną jak mnie widzą, faceci bywa mają lepszy margines i słuchają
Ja rozumiem że możesz mieć przejebane przez to że powiedzmy że jesteś szpetny ale to nie jest tak że za Chiny nigdy nie znajdziesz nikogo bo masz ponad metr. Po prostu bądź kurwa wielki i mam na myśli dosłownie wielki (ogreemaxxing tak jak mówił ci over) do tego zacznij dużo zarabiać. Wtedy jakaś suczka napewno ci usiądzie na badylu

To cytat rafonixa
A to nie znam, chyba strimer jakiś
Ja rozumiem że możesz mieć przejebane przez to że powiedzmy że jesteś szpetny ale to nie jest tak że za Chiny nigdy nie znajdziesz nikogo bo masz ponad metr. Po prostu bądź kurwa wielki i mam na myśli dosłownie wielki (ogreemaxxing tak jak mówił ci over) do tego zacznij dużo zarabiać. Wtedy jakaś suczka napewno ci usiądzie na badylu
I chyba tak zrobię, Multisport jeszcze kradnę od matki bo studiuję, przetworzyć tłuszcz na mięśnie przy zachowaniu masy itd itp

Chociaż mam wrażenie że jestem szpetny, mało kto mówi wprost, ale wnioskując po reakcjach to tak - mam dosyć bezpłciową twarz, szeroka ale okrągła, oczy i wokół oczu też tak mało rozróżnialnie, aż chciałem się badać na XXY, ale mam zarost, niski głos i włosy na całym ciele więc to chyba nie to (mimo małych narządów, słabej budowy i rozwoju mięśni i teścia 500)

• +1
Reactions: ezet
A to nie znam, chyba strimer jakiś

I chyba tak zrobię, Multisport jeszcze kradnę od matki bo studiuję, przetworzyć tłuszcz na mięśnie przy zachowaniu masy itd itp

Chociaż mam wrażenie że jestem szpetny, mało kto mówi wprost, ale wnioskując po reakcjach to tak - mam dosyć bezpłciową twarz, szeroka ale okrągła, oczy i wokół oczu też tak mało rozróżnialnie, aż chciałem się badać na XXY, ale mam zarost, niski głos i włosy na całym ciele więc to chyba nie to (mimo małych narządów, słabej budowy i rozwoju mięśni i teścia 500)
Wiesz popracować na twarzą też nie zaszkodzi. Jednak to strona LOOKSMAXX org

• +1
Reactions: trueslavicleo
Wiesz popracować na twarzą też nie zaszkodzi. Jednak to strona LOOKSMAXX org
W jaki sposób? Słynny młotek w twarz - kości policzkowe mam dobre - gorzej z tą szczęką

Na razie pracuję nad motywacją i stosunkiem bodyfatu by zmniejszyć

wysoka i cycatą MTB brunetkę wyglądając będąc jebaną sub5 ważąc 104 kg
Cięższa ode mnie xD - ale takie też wyrywałem i one mnie goniły jak to ja mogę w ogóle do nich się odzywać - grube, wysokie jak niskie czy średnie i prawidłowej wagi czy z lekką nadwagą - rezultaty są znane

Skuteczność zero

• +1
jednak mam update

strasznie ja ghostowalem itp i cos zaczela gadac jakiej relacji szukam
i gadka przeszla ze sie mnie pytala co sadze o fwb
no i powiedziala ze moze z mna w taka wejsc i zaczela mi nudesy wysylac wiec spoko XD

ltn 175cm wzrost da sie zyc

no tak tylko gdy bedziesz jakims ltn to albo wedlug zasad zinflacjowanej hipergamii, albo jestes betabuxem lub innym cuckiem lol

jedyna inna opcja to jak rasputin jakies zjebane laski którym serio brakuje czegos w zyciu

Jest cos takiego z kobietami ze nawet jak probuje ona rozpocząć jakis “głębszy” temat to tego nie da się słuchać, zależy od kobiety ale większość wydaje się przy tym być takie głupio-madre i to odraza mnie whuj. Można byłoby odnieść wrażenie że cały jej knowledge jest z tiktoka i gada jakieś oczywistości. Dając przykład kiedyś moja była dziewczyna próbowała ze mną „pogadać” na temat polityki i pierdolilo coś w stylu, że mentzen to dobry wybór bo nie wpuści imigrantów(ja nie popieram żadnej opcji politycznej w tym kraju) - i tak w kółko powtarzała ta sekwencje, bo usłyszała gdzieś w postulatach to. Dochodzę do wniosku że wolę mieć kobietę o kompletnie innym światopoglądzie z którą można sie „pokłócić” niż z taką, która pierdoli jakieś proste gówno typu niebo jest niebieskie, trawa jest zielona i uważa się jednocześnie za bardzo „inteligentnego” człowieka. Nie jesteśmy już razem a jednym z powodów było, że „nie potrafię i nie chce rozmawiać z nią na ciekawe tematy”

Naprawdę trudny los muszą mieć mężczyźni którzy są z kobietami brainwashed przez tiktoka. Chciałbym w jakiejś dalekiej przyszłości poznać kobietę, która nie będzie miała tej zjebanej aplikacji i nie będzie 90% własnej osoby opierała na tym co tam zobaczy

• +1
Jest cos takiego z kobietami ze nawet jak probuje ona rozpocząć jakis “głębszy” temat to tego nie da się słuchać, zależy od kobiety ale większość wydaje się przy tym być takie głupio-madre i to odraza mnie whuj. Można byłoby odnieść wrażenie że cały jej knowledge jest z tiktoka i gada jakieś oczywistości. Dając przykład kiedyś moja była dziewczyna próbowała ze mną „pogadać” na temat polityki i pierdolilo coś w stylu, że mentzen to dobry wybór bo nie wpuści imigrantów(ja nie popieram żadnej opcji politycznej w tym kraju) - i tak w kółko powtarzała ta sekwencje, bo usłyszała gdzieś w postulatach to. Dochodzę do wniosku że wolę mieć kobietę o kompletnie innym światopoglądzie z którą można sie „pokłócić” niż z taką, która pierdoli jakieś proste gówno typu niebo jest niebieskie, trawa jest zielona i uważa się jednocześnie za bardzo „inteligentnego” człowieka. Nie jesteśmy już razem a jednym z powodów było, że „nie potrafię i nie chce rozmawiać z nią na ciekawe tematy”

Naprawdę trudny los muszą mieć mężczyźni którzy są z kobietami brainwashed przez tiktoka. Chciałbym w jakiejś dalekiej przyszłości poznać kobietę, która nie będzie miała tej zjebanej aplikacji i nie będzie 90% własnej osoby opierała na tym co tam zobaczy
trudnego losu ci mężczyzni akurat nie mają bo są w większości takimi samymi normikami akurat

ale tak to prawda
pierdolą by pierdolić

ale tępa pizda :lul:

ale przynajmiej se skorzystałeś

• +1
lowkey:lul:

ale szczerze już mnie wkurwia i mi sie gadac z nia nie chce japierdole
ciagle mi dupe truje jak mnie to rozpierdala
fuck her and leave her