ezet
True quiet kid 🇵🇱
Chciałabym sie dowiedzieć co sadzicie na temat kibiców gdyż sam nim jestem ale nie powiem jakiego klubu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jak mogę się spytać, czemu?zawsze piłkarzyków i kibiców uważałem za bardzo corny
to jest poprostu stereotyp, ze każdy z nich ma obsesje na punkcie pilki i piłkarzy i sie zachowują w arogancki/corny sposób. Oczywiście to nie liczy sie dla każdego ale kumasz o co biegaJak mogę się spytać, czemu?
Piłkarzyków jeszcze rozumiem bo masz te 16 lat i kopiesz piłkę i nic z tego nie zarabiasz nawet.
Kumam.to jest poprostu stereotyp, ze każdy z nich ma obsesje na punkcie pilki i piłkarzy i sie zachowują w arogancki/corny sposób. Oczywiście to nie liczy sie dla każdego ale kumasz o co biega
Wsm to ciężko sie dziwić bo kibice dzielą sie w dużej mierze na 3 typy. te dwa co wymieniłeś i taki chłopak od 14 do jakiś 22 lat który sie napierdala w lesie za szaliki (co moim zdanie jest skrajnie głupie). Są też te k*biety które sie nazywają "fanatyczkami" ale o klubie wiedzą tyle co nic xdddd ostatnio jak byłem własnie na meczu to stały tam takie 4 co wyglądały jak jakaś latynoska w stanach (czytaj powder donut) które nawet nie kibicowały tylko stały w miejscu i sobie włosy poprawiały xddd nawet w barwach nie były.kibice kojarzą mi się albo z łysym 40 latkiem mieszkającym w jakiejś melinie albo 10 letnim janku który kradnie edity o piłce
propo tych pseudo fanek - zazwyczaj to sa najbrzydsze kobiety na swiecie a jesli sa mlodsze (do 20 lat) to zawsze wygladaja tak:Wsm to ciężko sie dziwić bo kibice dzielą sie w dużej mierze na 3 typy. te dwa co wymieniłeś i taki chłopak od 14 do jakiś 22 lat który sie napierdala w lesie za szaliki (co moim zdanie jest skrajnie głupie). Są też te k*biety które sie nazywają "fanatyczkami" ale o klubie wiedzą tyle co nic xdddd ostatnio jak byłem własnie na meczu to stały tam takie 4 co wyglądały jak jakaś latynoska w stanach (czytaj powder donut) które nawet nie kibicowały tylko stały w miejscu i sobie włosy poprawiały xddd nawet w barwach nie były.
propo tych pseudo fanek - zazwyczaj to sa najbrzydsze kobiety na swiecie a jesli sa mlodsze (do 20 lat) to zawsze wygladaja tak:
View attachment 4993265
realnie patrzac sie na to mozna sie zrzygac
Ci o których mówisz to głównie są w krakowie (duh) ale jednak takie łebki to już nie są kibice tylko zwykli gangsterzy którzy są z jakiś bojówek takich jak Wisła sharks czy młoda ferajnarobienie editow pilkarzy to jest doslownie najmniej szkodliwy stereotyp o nich.
najgorszy jest poziom obsesji u niektórych z nich na pilke nozna, do momentu ze boisz sie wyjsc wieczorem z domu bo jest mecz i nie chcesz dostac maczeta xd
Szczerze to nie lubię. Sam idź sobie zagraj w piłkę, a nie oglądasz jak ktoś graChciałabym sie dowiedzieć co sadzicie na temat kibiców gdyż sam nim jestem ale nie powiem jakiego klubu
prawda ale od czasu do czasu obejrzec jak graja duze kluby jest spokoSzczerze to nie lubię. Sam idź sobie zagraj w piłkę, a nie oglądasz jak ktoś gra
var var var var varzawsze piłkarzyków i kibiców uważałem za bardzo corny ale oczywiście nikt ci nie zabroni jednym być
dopóki nie robisz phonk editow lewandowskiego na tiktok to problemu nie mam
dodajmy że takie mają najbardziej wyjebane ego w góre i uważają się za jebane damy i księżniczki będąc kurwa max ltbpropo tych pseudo fanek - zazwyczaj to sa najbrzydsze kobiety na swiecie a jesli sa mlodsze (do 20 lat) to zawsze wygladaja tak:
View attachment 4993265
realnie patrzac sie na to mozna sie zrzygac
dokładnie takdodajmy że takie mają najbardziej wyjebane ego w góre i uważają się za jebane damy i księżniczki będąc kurwa max ltb![]()