Co sądzicie o kibicach?

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
Chciałabym sie dowiedzieć co sadzicie na temat kibiców gdyż sam nim jestem ale nie powiem jakiego klubu

• +1
Reactions: Divineincel, Canthus23 and BigBallsLarry
zawsze piłkarzyków i kibiców uważałem za bardzo corny ale oczywiście nikt ci nie zabroni jednym być

dopóki nie robisz phonk editow lewandowskiego na tiktok to problemu nie mam

• +1
Reactions: zimione, fantamaxxer, brootaldude and 3 others
zawsze piłkarzyków i kibiców uważałem za bardzo corny
Jak mogę się spytać, czemu?
Piłkarzyków jeszcze rozumiem bo masz te 16 lat i kopiesz piłkę i nic z tego nie zarabiasz nawet.

• +1
Reactions: BigBallsLarry
Jak mogę się spytać, czemu?
Piłkarzyków jeszcze rozumiem bo masz te 16 lat i kopiesz piłkę i nic z tego nie zarabiasz nawet.
to jest poprostu stereotyp, ze każdy z nich ma obsesje na punkcie pilki i piłkarzy i sie zachowują w arogancki/corny sposób. Oczywiście to nie liczy sie dla każdego ale kumasz o co biega

• +1
Reactions: fantamaxxer, Divineincel and ezet
to jest poprostu stereotyp, ze każdy z nich ma obsesje na punkcie pilki i piłkarzy i sie zachowują w arogancki/corny sposób. Oczywiście to nie liczy sie dla każdego ale kumasz o co biega
Kumam.
szczerze to nawet sam nie wiem dla czego mi sie to podoba (chyba chodzi po prostu o darcie mordy na stadionie)

• +1
kibice kojarzą mi się albo z łysym 40 latkiem mieszkającym w jakiejś melinie albo 10 letnim janku który kradnie edity o piłce

• +1
Reactions: sadgoy23, Divineincel, 000fifi and 2 others
choć sam lubię czasami pooglądać piłeczke

• +1
Reactions: ezet and BigBallsLarry
kibice kojarzą mi się albo z łysym 40 latkiem mieszkającym w jakiejś melinie albo 10 letnim janku który kradnie edity o piłce
Wsm to ciężko sie dziwić bo kibice dzielą sie w dużej mierze na 3 typy. te dwa co wymieniłeś i taki chłopak od 14 do jakiś 22 lat który sie napierdala w lesie za szaliki (co moim zdanie jest skrajnie głupie). Są też te k*biety które sie nazywają "fanatyczkami" ale o klubie wiedzą tyle co nic xdddd ostatnio jak byłem własnie na meczu to stały tam takie 4 co wyglądały jak jakaś latynoska w stanach (czytaj powder donut) które nawet nie kibicowały tylko stały w miejscu i sobie włosy poprawiały xddd nawet w barwach nie były.

• +1
Reactions: Canthus23
Wsm to ciężko sie dziwić bo kibice dzielą sie w dużej mierze na 3 typy. te dwa co wymieniłeś i taki chłopak od 14 do jakiś 22 lat który sie napierdala w lesie za szaliki (co moim zdanie jest skrajnie głupie). Są też te k*biety które sie nazywają "fanatyczkami" ale o klubie wiedzą tyle co nic xdddd ostatnio jak byłem własnie na meczu to stały tam takie 4 co wyglądały jak jakaś latynoska w stanach (czytaj powder donut) które nawet nie kibicowały tylko stały w miejscu i sobie włosy poprawiały xddd nawet w barwach nie były.
propo tych pseudo fanek - zazwyczaj to sa najbrzydsze kobiety na swiecie a jesli sa mlodsze (do 20 lat) to zawsze wygladaja tak:
1777669478355

realnie patrzac sie na to mozna sie zrzygac

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223, Divineincel and ezet
robienie editow pilkarzy to jest doslownie najmniej szkodliwy stereotyp o nich.
najgorszy jest poziom obsesji u niektórych z nich na pilke nozna, do momentu ze boisz sie wyjsc wieczorem z domu bo jest mecz i nie chcesz dostac maczeta xd

• +1
Reactions: ezet and Canthus23
propo tych pseudo fanek - zazwyczaj to sa najbrzydsze kobiety na swiecie a jesli sa mlodsze (do 20 lat) to zawsze wygladaja tak:
View attachment 4993265
IMG 3713

No błagam ja nie wiem skąd one się biorą. Chciałem moją znajomą zabrać ze mną na mecz który gra moją drużyną bo nie chciałem iść sam ale niestety nie poszła (szkoda bo tak to chociaż jedna ładna dziewczyna by była na trybunie)

• +1
Reactions: Canthus23
robienie editow pilkarzy to jest doslownie najmniej szkodliwy stereotyp o nich.
najgorszy jest poziom obsesji u niektórych z nich na pilke nozna, do momentu ze boisz sie wyjsc wieczorem z domu bo jest mecz i nie chcesz dostac maczeta xd
Ci o których mówisz to głównie są w krakowie (duh) ale jednak takie łebki to już nie są kibice tylko zwykli gangsterzy którzy są z jakiś bojówek takich jak Wisła sharks czy młoda ferajna

Chciałabym sie dowiedzieć co sadzicie na temat kibiców gdyż sam nim jestem ale nie powiem jakiego klubu
Szczerze to nie lubię. Sam idź sobie zagraj w piłkę, a nie oglądasz jak ktoś gra

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Canthus23
Szczerze to nie lubię. Sam idź sobie zagraj w piłkę, a nie oglądasz jak ktoś gra
prawda ale od czasu do czasu obejrzec jak graja duze kluby jest spoko

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Divineincel
prawda jest taka ze kibice sa jeszcze git ale kibole to najwieksze patusy i spierdolence ktore stapaly po tej ziemi

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
zawsze piłkarzyków i kibiców uważałem za bardzo corny ale oczywiście nikt ci nie zabroni jednym być

dopóki nie robisz phonk editow lewandowskiego na tiktok to problemu nie mam
var var var var var

• +1
Kibole to downy, ale jak przyjdzie co do czego to oni prawdopodobnie by bronili polski, wiec jebac… git.

kibole to upadek ludzkości który powinien się wyeliminować nawzajem a jak ktoś chodzi na mecze i dopinguje bez chęci wpierdolenia komuś to wsumie git

View attachment 4993265
dodajmy że takie mają najbardziej wyjebane ego w góre i uważają się za jebane damy i księżniczki będąc kurwa max ltb:lul:

• +1
Reactions: Canthus23 and fantamaxxer
kibice spoko kibole to iqlety i cie pobija bo nie ogladasz piłki nożnej