Co sądzicie o transparencie o jasiu kapeli

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
Na ostatnim meczu radomiaka był taki transparent o Jasiu kapeli
AttobBwtIvNUKuNjw2zGv7eX8n5Eak8OJqdjoy DCSIRWg

Jak ktoś nie wie o co chodzi to Jaś Kapela miał mieć występ w Radomiu ale nikt tego nie chciał więc zarząd miasta odwołał występ, no i Jasiu się wkurwil i napisał wierszyk gdzie obraża Radom.
No i kibice radomiaka sie wkurwili i taki transparent wywiesili

Moim zdaniem bardzo mu kurwa dobrze bo obraża miasto z którego jestem

• +1
Reactions: BigBallsLarry and Divineincel
View attachment 5076891
Jak ktoś nie wie o co chodzi to Jaś Kapela miał mieć występ w Radomiu ale nikt tego nie chciał więc zarząd miasta odwołał występ, no i Jasiu się wkurwil i napisał wierszyk gdzie obraża Radom.

Wiem jedynie że place na niego podatki, czego nie lubię

• +1
Reactions: BigBallsLarry, Over and ezet
Wiem jedynie że place na niego podatki, czego nie lubię
Ja sie dowiedziałem ze on jest w jakiejś bojówce homokomando. Jakaś gejowska bojówka kibicowska.

• +1
Reactions: BigBallsLarry
View attachment 5076891

podludzki cwel co by mu trzeba dać 100 jednostek hgh dziennie żeby wogole wyglądał jak człowiek
z łatwością złamałbym mu rdzeń kręgowy

aczkolwiek jestem pewny ze przez bycie lewakiem + jakaś tam popularność + pewnie ma dojścia do towaru, to może obracać jakieś rozjebane cpunki 16-25 lat bo jest po części statusmaxxed

ale i tak zajebalbym jak śmiecia na ulicy
IMG 0806

Last edited:
  • +1
aczkolwiek jestem pewny ze przez bycie lewakiem + jakaś tam popularność + pewnie ma dojścia do towaru, to może obracać jakieś rozjebane cpunki 16-25 lat bo jest po części statusmaxxed
Człowieku kurwa jaki status. Od kad pierwszy raz ja o nim usłyszałem to ja już wiedziałem że go jebac. Poza tym że powie coś zjebanego raz na pół roku to nikt o nim nie pamięta

• +1
Człowieku kurwa jaki status. Od kad pierwszy raz ja o nim usłyszałem to ja już wiedziałem że go jebac. Poza tym że powie coś zjebanego raz na pół roku to nikt o nim nie pamięta
ale to że ty go nie lubisz nie znaczy że jakieś inne lewackie cioty go nie lubią albo lewicowe szmaciska wiesz o tym?

status = rozpoznawalność i ilość followow na IG, a to akurat ma i coś tam zarobił z freaków pewnie, i do tego dotacje od państwa, na pewno obraca jakieś cpunki dzięki temu, np gonciarz też wygląda jakby zajrzał do odsłoniętego rdzenia reaktora w czarnobylu a obracał tą Darię rudą bo jej dawał towar xD

Last edited:
  • +1
Reactions: ezet
ale to że ty go nie lubisz nie znaczy że jakieś inne lewackie cioty go nie lubią albo lewicowe szmaciska wiesz o tym?

status = rozpoznawalność i ilość followow na IG, a to akurat ma i coś tam zarobił z freaków pewnie, i do tego dotacje od państwa, na pewno obraca jakieś cpunki dzięki temu, np gonciarz też wygląda jakby zajrzał do odsłoniętego rdzenia reaktora w czarnobylu a obracał tą Darię rudą bo jej dawał towar xD
No wsm racja można tu jeszcze Gargamela dać bo on też tam miał coś z jakąś cpunka jebana

• +1
Reactions: Over
No wsm racja można tu jeszcze Gargamela dać bo on też tam miał coś z jakąś cpunka jebana
no sam widzisz nawet taki cuck jak gargamel coś tam obracał tą prostytutke a potem ta Laurę co miała chyba 16 lat, jak to się tutaj mówi “prime virgin jb” bo dużo ludzi właśnie się spuszcza tutaj ze musisz mieć dziewczynę dziewicę i taki gargamelek pewnie jej dziewictwo zabrał kiedy ja rottowałem jako KHHV:lul: a on nawet na siłownię nic, dosłownie żadnego self-awareness, wygląda jak ciota do bicia co jak byłem w szczycie cyklu 96kg to bym go dekapitował

dużo ludzi tutaj też mówi że slayowanie w polsce nie jest aż tak trudne, np jak tutaj masz jakiś tam status, jesteś NT, zarabiasz 10-15k/msc i jeździsz BMW M4 z 2016 roku to jesteś w miarę maxed a jak mieszkasz w Miami i nie masz Urusa to jesteś biedną kurwą