cocuk boyu kısa diye camdan atlamış

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Iron

• So Sad
  • +1
Reactions: sentrix and Deleted member 70692
La 7 de falan bende 140 gibi bisiydim uzadim sonra neyse keske er yapsaymis zorbalarina oyle intihar etseymis

• +1
Reactions: Shade91
La 7 de falan bende 140 gibi bisiydim uzadim sonra neyse keske er yapsaymis zorbalarina oyle intihar etseymis
Hakkat la o yaslarda normal bir boy gibi gözüküyor ama artık nasıl zorbalandıysa cocuk

Hakkat la o yaslarda normal bir boy gibi gözüküyor ama artık nasıl zorbalandıysa cocuk
Yasitlari 150 dir zorbalamistir amk o yasta genetik lotoyu vurmuş nba oyuncusu genlerin yoksa uc assa bea yukarı boyun öyledir zaten yada cidden herkes çok uzundurds yine anlam veremiyorum ben

Elliot rodgerin kısaltması kısaca silah veya bir çeşit yol ile birkaç kişiyi oldurmeye deniyor
manyak manyak konusma la

• JFL
Reactions: ER enjoyer and cmstormhox
Elliot rodgerin kısaltması kısaca silah veya bir çeşit yol ile birkaç kişiyi oldurmeye deniyor
Baba bence biz biraz bu incel fikirlerimizi gatekeeplemeliyiz

• +1
Reactions: Deleted member 90503
manyak manyak konusma la
Olm intihar derecesinde zorbalaniyorsa adamın hakki bencd oldurmese bile baya birkac kemiğini kırmak falan gayst normal karsilanmali

Olm intihar derecesinde zorbalaniyorsa adamın hakki bencd oldurmese bile baya birkac kemiğini kırmak falan gayst normal karsilanmali
Bazı kalpler bu dünya için çok hassas :(

sabah akşam min 1.90 diye tweet atan twitter kaşarları yorumlarda üzülmüş rpsi yapıyo :lul:

• +1
Reactions: Detective, Shade91, Deleted member 70692 and 1 other person
bu arada yazık olmuş hele daha ergenliğe bile girmemiş çocuk

• +1
Reactions: Ashoimex
sabah akşam min 1.90 diye tweet atan twitter kaşarları yorumlarda üzülmüş rpsi yapıyo :lul:
Olm keske daha uzun yasayabilseydimde by kasarlarin cocuklarinin kisa boylu olduğu için zorbalandigiji görseydim gerçi gorcezde ben bikac nesil sonra cucelerin etrafts gezmesini bekliyorum ama goremeyecegim

bu arada yazık olmuş hele daha ergenliğe bile girmemiş çocuk
La bende 140 falandim o zamanlae simdi 165 im ghd var sanirim genetigimde 173-178 herkes küçük o yaşta sorun çocuğun genetiği bile değil yüksek ihtimalle tek sorun kendini zorba sanan veletler ilerde cocugumun zorba olduğunu ogrensem kemer vura vura param parça ederdim amk

Olm keske daha uzun yasayabilseydimde by kasarlarin cocuklarinin kisa boylu olduğu için zorbalandigiji görseydim gerçi gorcezde ben bikac nesil sonra cucelerin etrafts gezmesini bekliyorum ama goremeyecegim
tr çocukları yetersiz beslenmeden cüce kalacak ve bizim zamanımız başlayacak dostum elbet bir gün

tr çocukları yetersiz beslenmeden cüce kalacak ve bizim zamanımız başlayacak dostum elbet bir gün
Kısa kadinlar uzun erkeklerin genlerinin amina koyuyor suanda izle gor 2-3 nesil sonra ortalama boyun anasi sikilcek hipergamik kasarlar yuzunden

• Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak
Baba bence biz biraz bu incel fikirlerimizi gatekeeplemeliyiz
sen chadsin chad oludugun halde tavir tavirlarina bir bak, omegledeki karilar merhaba demedi diye boyle oldun simdi rdr 2 gang zamani @iblamemyheight nerde

yada onları sadece mogla... bazılarının moglanmak zoruna gittiği için böyle yapıyor. Böyle düşün. Başıma hep gelen şey.

sen chadsin chad oludugun halde tavir tavirlarina bir bak, omegledeki karilar merhaba demedi diye boyle oldun simdi rdr 2 gang zamani @iblamemyheight nerde
okudunmu tepki ver @ER enjoyer

7. sınıfta 1.36 cmydim

çocuğun intihar etmesi yerinde olmuş 1.80 altı erkek değil biraz bekleyebilrdi belki büyür gibiymiş bu

• Hmm...
Reactions: Dathomirian Zabrak
en son bende boyle olucam cevremde herkesten ıyım ama boyum kısa

en son bende boyle olucam cevremde herkesten ıyım ama boyum kısa

bu şirin heightceli zorbalayıp olume surukleyen herkesin derisini yüzmek farz(y)