erkenboşalangarson
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hakkat la o yaslarda normal bir boy gibi gözüküyor ama artık nasıl zorbalandıysa cocukLa 7 de falan bende 140 gibi bisiydim uzadim sonra neyse keske er yapsaymis zorbalarina oyle intihar etseymis
Yasitlari 150 dir zorbalamistir amk o yasta genetik lotoyu vurmuş nba oyuncusu genlerin yoksa uc assa bea yukarı boyun öyledir zaten yada cidden herkes çok uzundurds yine anlam veremiyorum benHakkat la o yaslarda normal bir boy gibi gözüküyor ama artık nasıl zorbalandıysa cocuk
er neyLa 7 de falan bende 140 gibi bisiydim uzadim sonra neyse keske er yapsaymis zorbalarina oyle intihar etseymis
Elliot rodgerin kısaltması kısaca silah veya bir çeşit yol ile birkaç kişiyi oldurmeye deniyorer ney
manyak manyak konusma laElliot rodgerin kısaltması kısaca silah veya bir çeşit yol ile birkaç kişiyi oldurmeye deniyor
Baba bence biz biraz bu incel fikirlerimizi gatekeeplemeliyizElliot rodgerin kısaltması kısaca silah veya bir çeşit yol ile birkaç kişiyi oldurmeye deniyor
KatilmaktayimBaba bence biz biraz bu incel fikirlerimizi gatekeeplemeliyiz
Olm intihar derecesinde zorbalaniyorsa adamın hakki bencd oldurmese bile baya birkac kemiğini kırmak falan gayst normal karsilanmalimanyak manyak konusma la
Bazı kalpler bu dünya için çok hassasOlm intihar derecesinde zorbalaniyorsa adamın hakki bencd oldurmese bile baya birkac kemiğini kırmak falan gayst normal karsilanmali
Olm keske daha uzun yasayabilseydimde by kasarlarin cocuklarinin kisa boylu olduğu için zorbalandigiji görseydim gerçi gorcezde ben bikac nesil sonra cucelerin etrafts gezmesini bekliyorum ama goremeyecegimsabah akşam min 1.90 diye tweet atan twitter kaşarları yorumlarda üzülmüş rpsi yapıyo
La bende 140 falandim o zamanlae simdi 165 im ghd var sanirim genetigimde 173-178 herkes küçük o yaşta sorun çocuğun genetiği bile değil yüksek ihtimalle tek sorun kendini zorba sanan veletler ilerde cocugumun zorba olduğunu ogrensem kemer vura vura param parça ederdim amkbu arada yazık olmuş hele daha ergenliğe bile girmemiş çocuk
tr çocukları yetersiz beslenmeden cüce kalacak ve bizim zamanımız başlayacak dostum elbet bir günOlm keske daha uzun yasayabilseydimde by kasarlarin cocuklarinin kisa boylu olduğu için zorbalandigiji görseydim gerçi gorcezde ben bikac nesil sonra cucelerin etrafts gezmesini bekliyorum ama goremeyecegim
Kısa kadinlar uzun erkeklerin genlerinin amina koyuyor suanda izle gor 2-3 nesil sonra ortalama boyun anasi sikilcek hipergamik kasarlar yuzundentr çocukları yetersiz beslenmeden cüce kalacak ve bizim zamanımız başlayacak dostum elbet bir gün
Max 4-5 cm etkiliyortr çocukları yetersiz beslenmeden cüce kalacak
sen chadsin chad oludugun halde tavir tavirlarina bir bak, omegledeki karilar merhaba demedi diye boyle oldun simdi rdr 2 gang zamani @iblamemyheight nerdeBaba bence biz biraz bu incel fikirlerimizi gatekeeplemeliyiz
yada onları sadece mogla... bazılarının moglanmak zoruna gittiği için böyle yapıyor. Böyle düşün. Başıma hep gelen şey.Olm intihar derecesinde zorbalaniyorsa adamın hakki bencd oldurmese bile baya birkac kemiğini kırmak falan gayst normal karsilanmali
okudunmu tepki ver @ER enjoyersen chadsin chad oludugun halde tavir tavirlarina bir bak, omegledeki karilar merhaba demedi diye boyle oldun simdi rdr 2 gang zamani @iblamemyheight nerde
rdr2 oynamadım hocamokudunmu tepki ver @ER enjoyer
sen chadsin ne oldu sanardr2 oynamadım hocam