ideal erkek boyu 2 metre değil mk

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
erkekler beni üst varlık olarak görsün diyosan ne kadar uzun o kadar iyi

ama

esenlerli güngörenli bağcılarlı keko foidler haricindeki kızlar genel olarak 190+ aramıyor o sadece tiktokta gördüklerinden etkilenecek kadar düşük zeka seviyesine sahip olan keko karılar için geçerli

1768236707066

burdakine yüzde yüz katılmasam da şablon olarak doğru

ideal erkek boyu 84-85 falandır forumdakilerin çoğu da bu boya fraudlayabilir

heightpill mağduruyum demen için 169 veya daha kısa olmanız lazım

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, meert, kurdistan and 4 others
kadının kendi boyuyla alakası vardırda çok değil bence kişinin tercihidir tabiiki biyolojik olarak güven hissi olayı falan vardırda çok etkisi olcağını düşünmüyorum seven seviyoabi

• +1
  • JFL
Reactions: meert, kurdistan and Serialsuicide
kızlar için 1.93 en iyisi ama erkekler arasında dominant olmak istiyosan en iyisi 2M

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Resistance., ascendantwill and 5 others

ama

esenlerli güngörenli bağcılarlı keko foidler haricindeki kızlar genel olarak 190+ aramıyor o sadece tiktokta gördüklerinden etkilenecek kadar düşük zeka seviyesine sahip olan keko karılar için geçerli

View attachment 4532247

ya oğlum gptye incel slang mi kullanıyon "brutal realism" ne amk

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, IlI, Resistance. and 7 others

ama

View attachment 4532247

Biggest cope yurtdışında cüce hissetmek istemiyorsan 190a ll tek çözüm 190-193 ideal

• +1
Reactions: Resistance., meert and Deleted member 307488
kızlar için 1.93 en iyisi ama erkekler arasında dominant olmak istiyosan en iyisi 2M
he amını suyunu siktim he slenderman olak zaten. kapakları kapalılar napacak @ZerefDragnee1l gibi he yarram he netanyahu sana sesleniyorum bidaha normları değiştirmeye çalışırsan soğancıyı salmak zorunda kalıcam

• JFL
  • +1
Reactions: meert, Deleted member 307488, IlI and 1 other person
Hindu Cope GIF

• +1
Reactions: meert and fury31
chatgptnin belleğini öyle bir yönetmişsinki sana çok açık cope veriyor. modern hayat modern sosyete modern toplum cehennemden daha kötü ve bunu ömrün boyunca (ortalama 70 yıl) çekmek zorunda kalıcaksın ve zaten daha gelecekte ne olacağını bilmiyoruz artık 1.40 kadının isteği 1 metre daha muadili olur

• +1
Reactions: meert, kurdistan and fury31

ama

View attachment 4532247

Ne kadar uzun o kadar iyi 2m+ hayat kalitesinibsiker kalanı iyi 2m olmanın tadı başkadır

• +1
Reactions: meert
yok 5 metre amına koyum abartma

• +1
chatgptnin belleğini öyle bir yönetmişsinki sana çok açık cope veriyor. modern hayat modern sosyete modern toplum cehennemden daha kötü ve bunu ömrün boyunca (ortalama 70 yıl) çekmek zorunda kalıcaksın ve zaten daha gelecekte ne olacağını bilmiyoruz artık 1.40 kadının isteği 1 metre daha muadili olur
ne belleği yönetmesi pcden random tarayıcıdan açtım brutal gerçekçi ol dedim beyni yıkanmış incel değilseniz zaten bunu düşünerek anlayabilirsiniz

• +1
Tamamen doğru bu arada, 175+ bir boyunuz varsa ve bir kadın tarafından tercih edilmiyorsanız problem BOYUNUZ değil.

• +1
Reactions: meert and IlI
he amını suyunu siktim he slenderman olak zaten. kapakları kapalılar napacak @ZerefDragnee1l gibi he yarram he netanyahu sana sesleniyorum bidaha normları değiştirmeye çalışırsan soğancıyı salmak zorunda kalıcam
1.93 en fazla olanı zaten yoksa.185 de olsan iyi ama en peaki 193

• JFL
  • +1
Reactions: meert and IlI
Tamamen doğru bu arada, 175+ bir boyunuz varsa ve bir kadın tarafından tercih edilmiyorsanız problem BOYUNUZ değil.
rare atsiz W

• +1