Çok kısayım, içim sıkılıyor kendimi öldürmek istiyorum

knk normalde tabanlık gıy link salardımda corap tarzı bişi çıkmış bak onlar daha iyi duruyor bir göz gezdir istersen onlara
Bende gordumde adi ne onun onla alakali thread falan bulmayi denedim dogru duzgun bisey bulamadim aslinda herifin birini buldumda kotu diyodu belli oluyo falan fotoda koymustu. Biraz daha arastirip ona gore bisey alcam

• +1
Reactions: Resistance.
Bende gordumde adi ne onun onla alakali thread falan bulmayi denedim dogru duzgun bisey bulamadim aslinda herifin birini buldumda kotu diyodu belli oluyo falan fotoda koymustu. Biraz daha arastirip ona gore bisey alcam
Ha bu arada conv aç veya priv chat gel istersen sana bişi atıcam knk.

• +1
Reactions: Charm0
Eee amına koyım kısa boyun insanlara neler yaşattıgının hiç farkına varamadın mı şu ana kadar amk benım sınıfımda bir cocuk o kadar fazla boyundan zorbalandı ki cocuk en son storylerde boy uzatma efekti atıyodu fotolarına kimsenın ne yaşadığını bilemezsin herif belki boyu yuzunden öyle bir ayrımcılığa zorbalığa uğradı ki bu tiradı açacak kdr ileri gitti
15 yasindayim 4 ay sonra 16 olcam boyum 167 aq cok uzuyor insani

• So Sad
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
15 yasindayim 4 ay sonra 16 olcam boyum 167 aq cok uzuyor insani
İlizarov şu an en ucuz metod sanırsam düzgün bir doktor bulursan 10k dolara falan femur(üst bacak) tibia(alt bacak) ikisi toplamda 10cm falan uzayabilirsin kanka daha fazla da uzatıyorlar da riskli oluyor yani

• +1
Reactions: Auchelius and booblover45
İlizarov şu an en ucuz metod sanırsam düzgün bir doktor bulursan 10k dolara falan femur(üst bacak) tibia(alt bacak) ikisi toplamda 10cm falan uzayabilirsin kanka daha fazla da uzatıyorlar da riskli oluyor yani
sağol teşşekürlerde bi 18'e kadar salcam 175 olsam yeter

• Love it
hayır gitmedim ama sanırsam acik cünkü bir ay once 165 tim
Sana tavsiyem bir git boy potansiyelindir plakların açık kapanma durumunu öğren ona göre ailenin veya senin maddi durumun el veriyorsa büyüme hormonu konusunu açabilirsin doktorun ile.

• +1
Reactions: Auchelius
Sana tavsiyem bir git boy potansiyelindir plakların açık kapanma durumunu öğren ona göre ailenin veya senin maddi durumun el veriyorsa büyüme hormonu konusunu açabilirsin doktorun ile.
tamamdır tessekür ederim cok sagol

• Love it
178 ama 180+ fraudluyorum, senin statüs her şeydir cope una laf attım baba statüs her şeyse looksmax.org da ne arıyon cok merak edıyorum amk yani şu sizi alırkenki açıklama kısımına ne yazıyorsunuz cok merak edıyorum
aga bende 179 um plaka kapanmadı biraz bişeyler bassam 185 civarı olur muyum acaba, birde siz o zımbırtıları nerden buluyonuz amk

• JFL
Reactions: Auchelius, Resistance. and Serialsuicide
aga bende 179 um plaka kapanmadı biraz bişeyler bassam 185 civarı olur muyum acaba, birde siz o zımbırtıları nerden buluyonuz amk
zımbırtıı:forcedsmile:

• JFL
Reactions: Auchelius and why not me?
LL sorunlari
170 kisa birisinin genelde tum vucudu kucuk oluyor, ll tek basina cok yetersiz normal veya normalden biraz daha buyuk durmasi icin kesinlikle Roid kullanmali.
165 birisi 8cm femur 6cm tibia 179 oluyor, 40-80k usd + 2 yil recovery + roids kullanan birisi 179 ve ortalama oluyor. sorun bu.

186 mukemmel boy.
denmark male avg height 184-5 filandi
bu boyda 24bmi 10bf olan birisi fizilsel olarak ubermensch oluyor.
Roid kullanmanın clavicula kemiğini büyütüyor mu ki ? Kullandıktan sonra bırakınca kütlenin çoğu gidecek zaten .

• +1
Reactions: Auchelius
Kanka öncelikle sana şöyle diyeyim gidip araştırma hastahanelerinde epifiz plaklarına baktırıyorsun ve ayrıca boy potansiyelini öğreniyorsun belli bir boy potansiyelin var örneği 182 veya 185 bunun 1cm üstüne cıkamazsın eğer plaklar kapanmadıysa ve boy potansiyelin 185 civarı ise belli başlı şeyler kullanarak olabilirsin belki.

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
Roid kullanmanın clavicula kemiğini büyütüyor mu ki ? Kullandıktan sonra bırakınca kütlenin çoğu gidecek zaten .
cycle gore cok degisiyor,
ben kullansam mesela blast & cruise yaparim biomarkerleri checklerim bozulunca ve duzeltemiyorsam doz dusururum
clavickula buyumez ama genel olarak buyuyorsun

165 ve ya 163 olması lazım
Aga tr de kısa boylu erkek çok benim bir kaç arkadaşın boyuda ortalama böyle 150 kızlarla çıkıp sevişiyorlar