cok komik

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
30 yasına gelmıssın hayatta hiçbi vasfın yok gidip hakkımda tirad açıyosun tek vasfın senın gıbı low iq mtn memedoya overrate atıp yaragını yalamak sağda solda 2-3 köpeğin hariç anlastıgın kimse yok memedoya ananı bacını pazarlayıp siktirmekten vazgeç artık kanka kimse seni sevmiyor iranid dediğin adam senin 3 katın türk de senin hakkında post açmıcam daha fazla anan sikile sikile beynini kaybetmişsin git biraz sokağa falan çık sosyalleş özürlü oe seni ignoreladım gidip başkasının tiradında benden bahsetme
ananı memedoya pazarlamaktan vazgeç artık ananın tek kocası benim bide recai iskender
1742773109650

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: moggerofhumanity, Ashoimex, maarda and 2 others
i dont speak turkish but goddamn shelbia is hot af

• +1
  • Love it
Reactions: moggerofhumanity, menas and IlI
30 yasına gelmıssın hayatta hiçbi vasfın yok gidip hakkımda tirad açıyosun tek vasfın senın gıbı low iq mtn memedoya overrate atıp yaragını yalamak sağda solda 2-3 köpeğin hariç anlastıgın kimse yok memedoya ananı bacını pazarlayıp siktirmekten vazgeç artık kanka kimse seni sevmiyor iranid dediğin adam senin 3 katın türk de senin hakkında post açmıcam daha fazla anan sikile sikile beynini kaybetmişsin git biraz sokağa falan çık sosyalleş özürlü oe seni ignoreladım gidip başkasının tiradında benden bahsetme
ananı memedoya pazarlamaktan vazgeç artık ananın tek kocası benim bide recai iskender
View attachment 3589105
Looksmaxinge yeniyim taktikler önerin🤣

• JFL
  • +1
Reactions: moggerofhumanity, TrustMeBro, Zodiac and 1 other person
  • JFL
  • Love it
Reactions: moggerofhumanity, IlI, TrustMeBro and 2 others
yasu alt hesap mı bu ne amk

• JFL
  • Hmm...
Reactions: TrustMeBro and menas
  • +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: cornerd nerd, Sonneillon and Zodiac
Looksmaxinge yeniyim taktikler önerin🤣
kekw sende işe yaramamış her yerde mtn ratelendigin için delüzyonel arkadasının seni tatmin etmesine ihtiyac duyuyosun senı tek yüksek rateleyen adam trustmebro :ROFLMAO:
yasu alt hesap mı bu ne amk
kimsenin alt accountu değil one and only

• Woah
Reactions: Zodiac
kekw sende işe yaramamış her yerde mtn ratelendigin için delüzyonel arkadasının seni tatmin etmesine ihtiyac duyuyosun senı tek yüksek rateleyen adam trustmebro :ROFLMAO:

kimsenin alt accountu değil one and only
Lan œ senden çok daha iyi göründüğüm için kıskanıyorsun biliyorum için kan ağlıyor ama bunuda buraya bırakıyorum eski halim bile low htn ratelenmiş public rate sunucuda

Attachments

• IMG_2068.png
    IMG_2068.png
    737.1 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: TrustMeBro and Deleted member 135809
Lan œ senden çok daha iyi göründüğüm için kıskanıyorsun biliyorum için kan ağlıyor ama bunuda buraya bırakıyorum eski halim bile low htn ratelenmiş public rate sunucuda
aslan kardeşim benim 🐦‍⬛

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, TrustMeBro and maarda
trust me bro delikanlı adamdır

• +1
  • +1
Bir insan düşün o kadar çirkin ve ucube ki türk org subforumunda cope olmayan looksmax taktikleri dileniyor acinası bir herif
ilk başta profil fotosunda model kadın olması ve post rep ratiosunun 10 olması nedeniyle önemli saygıdeğer bir adam sandım. acınası çocuğun tekiymiş..

• JFL
  • So Sad
Reactions: menas, TrustMeBro and IlI
ilk başta profil fotosunda model kadın olması ve post rep ratiosunun 10 olması nedeniyle önemli saygıdeğer bir adam sandım. acınası çocuğun tekiymiş..
Ppsine model kadın koyanlar net truecelldir aq

• JFL
  • +1

Users who are viewing this thread

Back