çok korkuyorum amk ya

Aven

Aven

Larp
Oldcel olmaktan çok fena korkuyorum. Düşünsenize datho olduğunuzu. Kim bilir kaç yaşına gelmişsin işin yok gücün yok kız eli tuttuğun yok. Incel forumlarında 14-15 yaşında çocuklarla sikimsonik konular hakkında tartışıyosun. Ropefuel

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: pashanimair, xlegend, atess and 8 others
Oldcel olmaktan çok fena korkuyorum. Düşünsenize datho olduğunuzu. Kim bilir kaç yaşına gelmişsin işin yok gücün yok kız eli tuttuğun yok. Incel forumlarında 14-15 yaşında çocuklarla sikimsonik konular hakkında tartışıyosun. Ropefuel
yaw olm sen 11. sınıf dğeil misin
hala oldcel diyo
git motor al bi tane 20kya am üstünde göt sik basic

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Aven, Resistance. and 1 other person
20k ya başını alır

• +1
  • JFL
Reactions: Resistance., jsbera and -BayHarbourButcher
oldcel kaç yaştan başlıyo

• +1
Reactions: flows5991
hala oldcel diyo
20k ya nasıl bulucan aq

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
20k ya nasıl bulucan aq
1763494160389
bu var kral 15k hatta ,beğendin mi 2

Last edited:
View attachment 4339310bu var kral 15k hatta ,beğendin mi
düşündüğüm kadar kötü değilmiş la,yinede mantıklı değil 2 kilometre sürsen parçalanacak gibi duruyo amaç liseli karı düşürmekse git gitar falan al kafelerde falan gitar çal daha fazla kız düşer

• +1
Reactions: flows5991 and -BayHarbourButcher
ayağını yerden keser;)

• Love it
Reactions: zeggo
düşündüğüm kadar kötü değilmiş la,yinede mantıklı değil 2 kilometre sürsen parçalanacak gibi duruyo amaç liseli karı düşürmekse git gitar falan al kafelerde falan gitar çal daha fazla kız düşer
kymco agltytwggafs 125 ismi bile güven vermiyor amerika gizli deney dosyası sanki ama motor ile fena slaylenir lisede kaliteli olanlarda ucuz düşünülebilir yani veletler için , ama benim için çok geç unide araba şekli lazım

hala oldcel diyo
Valla 50ccye artçı bile binmem amk

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Aven, Resistance. and 4 others
kymco agltytwggafs 125 ismi bile güven vermiyor amerika gizli deney dosyası sanki ama motor ile fena slaylenir lisede kaliteli olanlarda ucuz düşünülebilir yani veletler için , ama benim için çok geç unide araba şekli lazım
kanka liseli olduğum için ve meslekte okuduğum için diyorum bu karılar motorculardan iğrenmeye başladı ben stokları satıp gitara yatırıyorum yatırım tavsiyesidir

• Love it
Reactions: -BayHarbourButcher
kanka liseli olduğum için ve meslekte okuduğum için diyorum bu karılar motorculardan iğrenmeye başladı
gözlerim yaşardı.. .. hangi şehir bu

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: temelyeterliliktest, flows5991 and -BayHarbourButcher
sowhat??

datho 22 yasinda olsun, 160 boyunda sub5 fazla saglik gorunus etc etc sorunlari olan birisi oldugunu varsayiyorum,
akademik veya ticari olarak basarili degil, 500k yaparak bir uni kazandi ve 2. yilinda biraktigini varsayalim.
20 yasina kadar bluepill normie bir hayat yasadi, toplum tarafindan kandirildi veya zayif olmak kolay oldugu icin umursamadi,
o gun gelesiye kadar, bir olay ve bir gun hayatini degistirdi, blackpilled moneyhead oldu narsisictic oldu.

bu zamana kadar dathonun bir sucu veya sorunu yoktu, genetic determenizm ve zayfi olmak kisinin kendi sectigi birsey degil cogu zaman.

ropemax, yada looks/lifemax. alternatifin yok. yada zayif olmayi kabul etmelisin,
ben asla etmiyorum, en iyisi olmak tek hayalim.
1763542361705

• JFL
Reactions: pashanimair, flows5991, Serialsuicide and 1 other person