dlzm
kafabindunya
kendinizce tavsiyeleriniz ne arkadaslar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Aklımda tavsiye var ama niye söyleyip boşa rakip yaratayım kendime okkendinizce tavsiyeleriniz ne arkadaslar
Bunuda yazma ozaman amını siktiğimAklımda tavsiye var ama niye söyleyip boşa rakip yaratayım kendime ok
Benim kendi yaptığım en basit kolay yönden hem hobi olarak telefon al sat yapmak. çok düşük bir bütçeyle başladım aldığım cihazları dolap gardops gibi ikinci el uygulamardan alıyorum kar koyarak satıyorum elden veya ordan tekrar satıyorum ben kendimce eğlenceli buluyorum ve elime baya bı cihaz geçmiş oluyor kendimce zevkli buluyorum yani bı yandan kullanıyon yedek vs olarak bı yandanda ilanda satilmayı bekliyor düşünürsen tavsiye verebilirim ama yani aman aman kar yapamıyorsun cihazdan cihaza değişir yapabilceğin kar.yatırım gibi düşün.kendinizce tavsiyeleriniz ne arkadaslar
ürünün sahte olup olmadığını veya yarra yemedigini nerden anliyorsunuzBenim kendi yaptığım en basit kolay yönden hem hobi olarak telefon al sat yapmak. çok düşük bir bütçeyle başladım aldığım cihazları dolap gardops gibi ikinci el uygulamardan alıyorum kar koyarak satıyorum elden veya ordan tekrar satıyorum ben kendimce eğlenceli buluyorum ve elime baya bı cihaz geçmiş oluyor kendimce zevkli buluyorum yani bı yandan kullanıyon yedek vs olarak bı yandanda ilanda satilmayı bekliyor düşünürsen tavsiye verebilirim ama yani aman aman kar yapamıyorsun cihazdan cihaza değişir yapabilceğin kar.yatırım gibi düşün.![]()
Dolap çok güvenli satıcıların puan sistemi oluyor değerlendirme sistemi falan alıcılar satıcıyı değerlendiriyor herkes girebiliyo falan filan ürünü aldın kargo eve geldi açıyorsun kamera kaydını paketi açmadan önce video kaydını alıyorsun adamdan 20klik telefon aldık diyek adam sana hıyarmi yolladı o videoyu dolap hizmetlerine atiyosun iadeni aliyorlar o dolandırıcı saticininda hesabı ipden kapatılıyor yani dolandirilma ihtimalin baya düşük safe uygulama 1 yıldır yapıyom elime 20 30 tane cihaz geçmiştir hiç birinde sorun yaşamadım ama yani saticininda ibnelik yaptığı konular oluyo mesela yanlış bilgi fln verebiliyo onuda zaten değerlendirmesini yapıyon profilde diğer alıcılar falan görüyor iyi sistem yaniürünün sahte olup olmadığını veya yarra yemedigini nerden anliyorsunuz
saticiya soruyo iste almadan onceürünün sahte olup olmadığını veya yarra yemedigini nerden anliyorsunuz
sen esnafın satacağı şeyle ilgili her bilgisine inanıyon mu aq elimde bi köprü var ozaman gel 2 latisseye vereyimsaticiya soruyo iste almadan once
esnaf niye yalan soylesin kisen esnafın satacağı şeyle ilgili her bilgisine inanıyon mu aq elimde bi köprü var ozaman gel 2 latisseye vereyim
Biraderim çok İtalya'da kalmış normalesnaf niye yalan soylesin ki
Biraderim çok İtalya'da kalmış normal
knk su aralar telegram eskort isindeyimknk git feetfinder’da hesap aç kıllı ayakları resmini çek öle bir hindistanlilar var ki çok para veren yane ben iş olarak onu yapiyorum günde £6,000 sterlin kazaniyorum, Türk parası değil, İNGİLİZ STERLİN.
Paylaşmak guzeldir hem belki bizim de aklımızdaki tavsiyeleri paylaşmamıza sebep olabilir paylaşımcı davranışlarAklımda tavsiye var ama niye söyleyip boşa rakip yaratayım kendime ok
olum gerçek mi bu amk hahahaknk su aralar telegram eskort isindeyim
enayilere taksi parası diye yazıyon iban yolluyon günde 10 tane enayiden 6000/7000 tl bi de hepsi npc gibi aynı gerizekaliliga sahip
cidden yarıyomu lan işeknk git feetfinder’da hesap aç kıllı ayakları resmini çek öle bir hindistanlilar var ki çok para veren yane ben iş olarak onu yapiyorum günde £6,000 sterlin kazaniyorum, Türk parası değil, İNGİLİZ STERLİN.
Benim arkadas boyle yurtdisina gitti en son maldivlerde denize karsi malibu iciyor dediler daha da haber alamadimcidden yarıyomu lan işe
çok para kazanacaksın diyen birinin tavsiyesini dinlememekkendinizce tavsiyeleriniz ne arkadaslar
cidden yarıyomu lan işe