Çok yoruldum

susisesi

susisesi

seggs
gerçekten artık daha fazla sorumluluk yönetmem gereken daha fazla şeye dayanamıyorum her şeyin altında eziliyormuşum gibi hissediyorum.

Her şey çok zor geliyor, hayatımda 1 gün bile bir sınav veya bir mücadeleyi beklemeden rahatlayabildiğim bir gün olmadı. Ben artık kimsenin benden bir beklentisi olmasını istemiyorum, sorumluluk istemiyorum. Sadece her sabah uyanıp yataktan çıkmak, her gün bulaşıklwrla uğraşmak, temizlik yapmak, çamaşır yıkamak bu basit şeyleri bile yapmak artık çok zor geliyor.

Lütfen birileri izin versin de dinleneyim. Çünkü gerçekten daha ne kadar katlanabilirim buna bilmiyorum

Sadece emekliliği veya ölmeyi mi bekliycem tüm hayatım boyunca

• +1
  • So Sad
Reactions: jsbera, tekeng, wetwipes and 4 others
gerçekten artık daha fazla sorumluluk yönetmem gereken daha fazla şeye dayanamıyorum her şeyin altında eziliyormuşum gibi hissediyorum.

Her şey çok zor geliyor, hayatımda 1 gün bile bir sınav veya bir mücadeleyi beklemeden rahatlayabildiğim bir gün olmadı. Ben artık kimsenin benden bir beklentisi olmasını istemiyorum, sorumluluk istemiyorum. Sadece her sabah uyanıp yataktan çıkmak, her gün bulaşıklwrla uğraşmak, temizlik yapmak, çamaşır yıkamak bu basit şeyleri bile yapmak artık çok zor geliyor.

Lütfen birileri izin versin de dinleneyim. Çünkü gerçekten daha ne kadar katlanabilirim buna bilmiyorum

Almanyada üni okuyorsun emeklilikten bahsediyorsn düşünsene :)

• +1
Reactions: NoxInfernum
seni cok iyi anliyorum biraz iki ucu boklu degnek bi durum cünkü bizim kültürümüzde ailenin yeri ılık götlü beyazlara kıyasla cok daha üstte ve sana yuklenen beklentiler ve hayaller falan sana çok sorumluluk bindiriyo.
sikerim tüm bunları basarilarim benim degerimi belirleyemez ben köle miyim diyip ldarlayabilirsin ama günün sonunda sen de mutsuz olacaksın seni seven kisiler de. kız mısın erkek misin anlayamiyorum ama eger erkeksen tüm bunlara alısman iyi olur cünkü bu noktadan sonrası sadece bundan daha kötüsü oluyor.

• +1
Reactions: susisesi, wetwipes, NoxInfernum and 1 other person
ve acikcasi oguz sasi gibi olmaktansa asgari ücretli 1 cocuk babasi olmayi tercih ederim

• +1
Reactions: susisesi, wetwipes and NoxInfernum

bi erkek olarak bizi kurtarmaya kımsenın gelmeyeceğini anladım geçen haftalarda bişeyler cidden kafama dank etti
ölene kadar çalışacağız babalarımız 20-30 yıldır çalısıyor aynı boku bizde yaşayacağız
hepimiz genç ve toy olduğumuz için kaybolmuş hissediyoruz ve bu normal ilerleyen yıllarda düzenli hayata geçince bu sorunlar düzelecektir ama bu seferde monotonluktan sıkılacağız uzun lafın kısası herzaman canımızı sıkacak şeyler olacak ama bunların hayatın gerçeği oldugunu kabullenip yaşama devam edeceğiz

• +1
Reactions: herson, susisesi and NoxInfernum