cold approach 2

sexisdeath

sexisdeath

Sphinx
gecen gun bi arkadasla avmde instagram istemeye gittim.
cirkin bi kiz bulup yanina gittik
arkadasim dedi bu cocuk senden hoslaniyo falan sizinle tanismak istiyo
bende biraz arkadaydım kız sordu nerde bu arkadaş sonra beni gösterdi
mal gibi duvarlara bakıyodum hiç göz teması falan kurmadım
kız dedi maalesef
bitti

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: jsbera, balve, Deleted member 307488 and 7 others
bisey söyleyin lan
amınoğlu subforum

• +1
  • So Sad
Reactions: balve, Deleted member 310923, Cinnamon fan64 and 1 other person
kız dedi maalesef
bitti
Özgüvenli olcan onlar geliyo

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, nikolata, stacyworshipper and 2 others
moruk bence en baştan herşey yanlış amk

• +1
Reactions: ascendantwill, jsbera, Deleted member 310923 and 7 others
Eleman zelzele taktigi yapcan ltb yerine mtblere git onlar daha iyi ltb özgüveni başka oluyo

• +1
  • JFL
Reactions: urlordd, Deleted member 277275, nikolata and 4 others
  • +1
Reactions: ascendantwill, stacyworshipper, Cinnamon fan64 and 1 other person
  • +1
  • So Sad
Reactions: meynet, stacyworshipper and Cinnamon fan64
Eleman zelzele taktigi yapcan ltb yerine mtblere git onlar daha iyi ltb özgüveni başka oluyo
uzaktan guzel gozukuyodu :aheago:

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 307488, stacyworshipper and 2 others
  • +1
Reactions: ArnoldShwarzeneggro, ascendantwill, jsbera and 8 others
arkadasina soyletmen goz teması kurmaman cocukca gelmistir o da egosunu beslemek icin reddetmistir bence
tek istemekten cok korkuyorum benimle dalga gecerler rezil olurum onun yaninda intihar ederim
ama evet biraz cocukca geldi

• +1
Reactions: ascendantwill, Deleted member 310923, stacyworshipper and 2 others
tek istemekten cok korkuyorum benimle dalga gecerler rezil olurum onun yaninda intihar ederim
ben de korkuyorum arkadasi gonderemem cunku benim gondercegim lavuklardan da kızlar korkar

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 310923, Deleted member 251512, stacyworshipper and 2 others
ben de korkuyorum arkadasi gonderemem cunku benim gondercegim lavuklardan da kızlar korkar
sen basardin mi hic su cold approach ile

• +1
Reactions: Deleted member 310923, stacyworshipper, Cinnamon fan64 and 1 other person
Knk hayatında ilk defa gördüğün çirkin bir kıza karşı yapıyorsun umrunda olmaması lazım

• +1
Reactions: Deleted member 310923, stacyworshipper, Cinnamon fan64 and 1 other person
Knk hayatında ilk defa gördüğün çirkin bir kıza karşı yapıyorsun umrunda olmaması lazım
red ettikten sonra zaten hemen gecti yani ama yanina gitmek ve konusma baya korkutucu. yani hic yapamam
tavsiye ver:ogre:

• +1
red ettikten sonra zaten hemen gecti yani ama yanina gitmek ve konusma baya korkutucu. yani hic yapamam
tavsiye ver:ogre:
Knk o dediğin şey anksiyete işte low inhib olmak için ya ilaç alcan yada alkol

• +1
sen basardin mi hic su cold approach ile
full durust olcam hicbir turlu approach yapamadim larp gibi olcak ama 9. sınıfım ve ne kadar asosyalsem de kızlar benim yanıma gelip cold approach yapıyor ben de devam ettiremiyorum çoğunlukla ama mutluyum halimden

• +1
Knk o dediğin şey anksiyete işte low inhib olmak için ya ilaç alcan yada alkol
ne ilaci?
gecen biri bana bi ilaci onermisti unuttum ama

• +1
Reactions: stacyworshipper, Cinnamon fan64 and meert
full durust olcam hicbir turlu approach yapamadim larp gibi olcak ama 9. sınıfım ve ne kadar asosyalsem de kızlar benim yanıma gelip cold approach yapıyor ben de devam ettiremiyorum çoğunlukla ama mutluyum halimden
knk kizlar yanina geliyosa yani baya iysin ozm

• +1
Reactions: stacyworshipper, Cinnamon fan64 and Thrill
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Cinnamon fan64 and sexisdeath
knk kizlar yanina geliyosa yani baya iysin ozm
sanmıyorum bir sene hazırlık okuyup lise degistirdim yasitlarimin yaninda bile buyuk gozukuyoken bir yas kucuklerin yaninda daha da parladim o yuzdendir

• +1
kız dedi maalesef
bitti
okula üniye fln gidiyorsan git konuş direk amk ben yakışıklı olduğumu düşünmüyorum gayet ortalamayım zorlasan lmtn veririm kendime ona rağmen gidip konuşabiliyorum gidip direk naber de aynı sınıftaysan genelde bişey olmuyor

• +1
okula üniye fln gidiyorsan git konuş direk amk ben yakışıklı olduğumu düşünmüyorum gayet ortalamayım zorlasan lmtn veririm kendime ona rağmen gidip konuşabiliyorum gidip direk naber de aynı sınıftaysan genelde bişey olmuyor
knk lisede cok az kız var ve bütün kızlar beni gay ve ucube sanıyolar
knk tip olarak ben baya korkunc bişeyim ondan korkuyorum yani benim tipimle dalga gecerler diye korkuyom.
başarılı bile olsam sohbeti devam edemem

• +1
Reactions: Deleted member 307488, stacyworshipper and Cinnamon fan64
knk lisede cok az kız var ve bütün kızlar beni gay ve ucube sanıyolar
knk tip olarak ben baya korkunc bişeyim ondan korkuyorum yani benim tipimle dalga gecerler diye korkuyom.
başarılı bile olsam sohbeti devam edemem
deneyim yaşamadığın sürece hep korkak kalacaksın ilaki lisede olmasına gerek yok git evine uzak bi kütüphaneye orda konuş biriyle red yiye yiye siklememeye başlayacaksın bende aşırı utangaçtım kızları bırak erkeklerle bile arkadaşlık kuramıyordum kendimi utanç verici durumlara düşüre düşüre siklememeye başladım verebileceğim en iyi tavsiye otistik bi arkadaş grubuna gir ve sınıfta maş mal hareketler yap bi yerden sonra utanmamaya başlıyorsun kızlar çerez geliyor

• +1
Reactions: Deleted member 307488, stacyworshipper and sexisdeath
deneyim yaşamadığın sürece hep korkak kalacaksın ilaki lisede olmasına gerek yok git evine uzak bi kütüphaneye orda konuş biriyle red yiye yiye siklememeye başlayacaksın bende aşırı utangaçtım kızları bırak erkeklerle bile arkadaşlık kuramıyordum kendimi utanç verici durumlara düşüre düşüre siklememeye başladım verebileceğim en iyi tavsiye otistik bi arkadaş grubuna gir ve sınıfta maş mal hareketler yap bi yerden sonra utanmamaya başlıyorsun kızlar çerez geliyor
eyvallah knk denerim

• +1
Reactions: Deleted member 307488, Ameliyat Masası, stacyworshipper and 1 other person
kız dedi maalesef
bitti
Benim en absürt denediğim olay metrobüste bi kızla bakıştıktan sonra aynı durakta inmiştik şansa, tanışabilir miyiz diyince de erkek arkadaşım var demişti. Brutal.
Olabilir ama böyle şeyler zaten sub5 olarak böyle şeyler denememem lazımdı.

• +1
Reactions: sexisdeath
Ya bir de red yesen bile o anın verdiği adrenalin bile çok iyi yani sırf bundan denenir. Ünide vs isen etkinliklerde falan çok atılgan olabilirsin ben öyle çok ekmek yedim. Ya da kız bi arkadaş grubunda sevilen biri ol onların arkadaşlarına illaha denk geliyorsun. Yalnız dikkat et arkadaş grubundan birine aşık olma olursan da çift taraflı olduğundan emin değilsen açılma yoksa tüm arkadaş grubunu sikersin

• +1
Benim en absürt denediğim olay metrobüste bi kızla bakıştıktan sonra aynı durakta inmiştik şansa, tanışabilir miyiz diyince de erkek arkadaşım var demişti. Brutal.
Olabilir ama böyle şeyler zaten sub5 olarak böyle şeyler denememem lazımdı.
o kadarda brutal değil ya. yani en iyi senaryo bence sevgilim var demesi. ıyyyyy falan diyebilir

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Ameliyat Masası
Ya bir de red yesen bile o anın verdiği adrenalin bile çok iyi yani sırf bundan denenir. Ünide vs isen etkinliklerde falan çok atılgan olabilirsin ben öyle çok ekmek yedim. Ya da kız bi arkadaş grubunda sevilen biri ol onların arkadaşlarına illaha denk geliyorsun. Yalnız dikkat et arkadaş grubundan birine aşık olma olursan da çift taraflı olduğundan emin değilsen açılma yoksa tüm arkadaş grubunu sikersin
bende şey yapıcam artık
çok güzel olan kızların yanına gidip tanışmaya denicem
sırf onların mentalini bozmak için. red edecekler sonra düşüncekler bu yaratık niye yanıma geldi. o kadar çirkin miyım diye düşünecek

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 251512, Deleted member 307488, Ameliyat Masası and 1 other person
o kadarda brutal değil ya. yani en iyi senaryo bence sevgilim var demesi. ıyyyyy falan diyebilir
Yüzüne ıyy diyorsa özürlü olduğu bellidir bir insanın. Arkadan demiştir belki de

• +1
bende şey yapıcam artık
çok güzel olan kızların yanına gidip tanışmaya denicem
sırf onların mentalini bozmak için. red edecekler sonra düşüncekler bu yaratık niye yanıma geldi. o kadar çirkin miyım diye düşünecek
Kendimizi düşük görmekten gerçeği göremez olduk. Dene king dene toplumun oluşturduğu bu normları yıkmayı denemek lazım. Eninde sonunda biz de htn olacağız ameliyatlarla umarım

• +1
Reactions: sexisdeath, Serialsuicide, Deleted member 307488 and 1 other person
kız dedi maalesef
bitti
Orospu evladi kızlara bu devirde bir de approach mi atiyorsunuz:lul:

Yeterince yakışıklı olduğunuz sürece dışarı çıkarsanız her gün kızlardan cold approach alırsınız zaten, almıyorsanız hiçbir zaman aradığınız sevgiyi uzun vadede bulamayacaksınız o yüzden approach atmak boş.

• Hmm...
  • So Sad
  • +1
Reactions: meert, Deleted member 310923, Serialsuicide and 1 other person

Yeterince yakışıklı olduğunuz sürece dışarı çıkarsanız her gün kızlardan cold approach alırsınız zaten, almıyorsanız hiçbir zaman aradığınız sevgiyi uzun vadede bulamayacaksınız o yüzden approach atmak boş.
çok boş konuştun. benim sınıfta 184 chadlite var 4 sene içine kızlardan hiç cold approach almadı. ne anlatıyon amınoglu from gates of olympus

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Atsizz
kız dedi maalesef
bitti
Insta almanin bes milyon tane yolu var olm ne bilem git kart numaralari yapmayi ogren kizin yanina git onlardan yap ben deneme amacli oyle almistim bitwne

• +1
Insta almanin bes milyon tane yolu var olm ne bilem git kart numaralari yapmayi ogren kizin yanina git onlardan yap ben deneme amacli oyle almistim bitwne
nasıl yani kart numars yap
anlamadim

• +1
Reactions: balve
çok boş konuştun. benim sınıfta 184 chadlite var 4 sene içine kızlardan hiç cold approach almadı. ne anlatıyon amınoglu from gates of olympus
O zaman chadlite değil ya da sen cold approach alırken yanında değilsin.

Kendini böyle kandırmaya devam, evet dostum MTN olup aşkı bulabilirsin:PepeLaugh:

• +1
  • JFL
Reactions: meert, -BayHarbourButcher, susisesi and 2 others
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher

Trde kızlar kimseye cold approach yapmaz, yapan kızda güzel değildir zaten boş yapmışsın

• +1
Reactions: Atsizz, Serialsuicide, balve and 1 other person
O zaman chadlite değil ya da sen cold approach alırken yanında değilsin.

Kendini böyle kandırmaya devam, evet dostum MTN olup aşkı bulabilirsin:PepeLaugh:
knk bu tavırları ne amk
adam okulun en yakışıklısı
bi tiktok edit izleyip gelmiş buraya saçma sapan yorumlar yapıyo

beynin buna yetmiyo amk kızın kredi kartı numarasını istiycen işte :forcedsmile:
Spongebob Patrick GIF

Trde kızlar kimseye cold approach yapmaz, yapan kızda güzel değildir zaten boş yapmışsın
evden çıkmıyo amk bi bok bildiği yok onun

nasıl yani kart numars yap
anlamadim
Ya kanka iskambil kartlariyla numara yapiyolar ya
Al bi kartin ustune eger sectigin karti bulursam instani alirim falan yaz yada direkt konus bence iletisim kurabilirsin git kart cektir sonra ogrendigin numarayi yap al git instasini vericegi varsa bastan belli eder zaten
Benim deneme basarili olmustu

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
evden çıkmıyo amk bi bok bildiği yok onun
Bir gün dediğimi anlarsınız
adam okulun en yakışıklısı
Approach almıyorsa chadlite değil
bi tiktok edit izleyip gelmiş buraya saçma sapan yorumlar yapıyo
Piçin kurusu sen anaokuluna giderken forumlardaydım, Tiktok edit izleyip gelmiş diyor:lul:

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: meert, Deleted member 277275, -BayHarbourButcher and 1 other person

Piçin kurusu sen anaokuluna giderken forumlardaydım, Tiktok edit izleyip gelmiş diyor:lul:
Knk aviyi kaldırsana ya sikim kalkıyo

• +1
  • JFL
Reactions: susisesi, Serialsuicide and sexisdeath

WOW KNK ÇOK BUYUK BİR FLEX
o kadar forumlardaymış hala oruspu evladi gibi konuşuyor

Attachments

• IMG_2941.jpeg
    IMG_2941.jpeg
    171.6 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Atsizz, -BayHarbourButcher and 1 other person
WOW KNK ÇOK BUYUK BİR FLEX
o kadar forumlardaymış hala oruspu evladi gibi konuşuyor
Forumlarda çok durunca bir anda peygamber gibi mi konusmaya başlıyorsun orospu evladi:lul:

Dış görünüş anlamında kendime katacagim bir şey kalmadı sadece burada bilgilerimi/tecrübelerimi paylaşıp boş zamanımda jesterlamak için varım

• +1
  • JFL
Reactions: meert, Deleted member 277275, balve and 2 others
cope
cope chadlite değildir dışarda bir yerde otursa rahat alır cope

• Hmm...
  • +1
Reactions: Serialsuicide and Deleted member 307488
Forumlarda çok durunca bir anda peygamber gibi mi konusmaya başlıyorsun orospu evladi:lul:

Dış görünüş anlamında kendime katacagim bir şey kalmadı sadece burada bilgilerimi/tecrübelerimi paylaşıp boş zamanımda jesterlamak için varım
tamamdır

Attachments

• IMG_2834.jpeg
    IMG_2834.jpeg
    87.9 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide, sexisdeath and 2 others
cl olup cold aproachlanmamak imkansız evden çıkman yeter
olm vallah adam çok yakışıklı
turkiyede ondan yakışıklı biri görmedim daha
9 sınıftan beri adamın bi sevgilisi bile olmadı

• JFL