Serialsuicide
Kraken
güzel kızlar sana cold approach yapıyolar mı?cl olup cold aproachlanmamak imkansız evden çıkman yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
güzel kızlar sana cold approach yapıyolar mı?cl olup cold aproachlanmamak imkansız evden çıkman yeter
Sana kac kisi cold approachlıyo knk en az hmtb htb olarakcl olup cold aproachlanmamak imkansız evden çıkman yeter
daha özgüvenli oluyor onlar isterlerse alırlar sarışın vardı bitanede uzun sürmedigüzel kızlar sana cold approach yapıyolar mı?
boy ve frame halosuda var okulda cok fazla oluyordu ama cogu cekingen korkak konusmuyor direk mcdonaldsta otururken ve bi kıyafet magazında oldu bu aySana kac kisi cold approachlıyo knk en az hmtb htb olarak
just have everything theoryboy ve frame halosuda var okulda cok fazla oluyordu ama cogu cekingen korkak konusmuyor direk mcdonaldsta otururken ve bi kıyafet magazında oldu bu ay
boy ve frame halosuda var okulda cok fazla oluyordu ama cogu cekingen korkak konusmuyor direk mcdonaldsta otururken ve bi kıyafet magazında oldu bu ay
Kaç yasindaydincope
cope chadlite değildir dışarda bir yerde otursa rahat alır cope
17 yksmaxx neden bideKaç yasindaydin
Bu cold approachin ratingten ibaret olduğunu düşünmüyorum adam lclite çıkmasi yeter diyor bunun dışında baya etken var17 yksmaxx neden bide
O zamanlar inceldim hala incelim gibi bisey olmus busen anaokuluna giderken forumlardaydım
boy ve frame cok etkili taktikte bi süre sonra bakışlardan anlıyorsun göz teması kur devam ediyorsa ilgileniyormus gibi davranBu cold approachin ratingten ibaret olduğunu düşünmüyorum adam lclite çıkmasi yeter diyor bunun dışında baya etken var
O zamanlarda da incel değildim, hiçbir zaman kadınlarla o şekilde bir sorun yaşamadımO zamanlar inceldim hala incelim gibi bisey olmus bu
Accam aga bununla ılgılı thread yarım saateboy ve frame halosuda var okulda cok fazla oluyordu ama cogu cekingen korkak konusmuyor direk mcdonaldsta otururken ve bi kıyafet magazında oldu bu ay
Boy etkili de giyim kusaminla kapadığın framenin önemli olduğunu düşünmüyorum bazenletboy ve frame cok etkili
Not mebi süre sonra bakışlardan anlıyorsun göz teması kur devam ediyorsa ilgileniyormus gibi davran
Neyse acmıyom amk kimse okumicak ztnAccam aga bununla ılgılı thread yarım saate
Framein iyiyse giyim kuşamla kapamayacan işte öyle etkisi olcakBoy etkili de giyim kusaminla kapadığın framenin önemli olduğunu düşünmüyorum bazenlet
Not me![]()
irl olmuyor ama tipim iyi diyenler içinde sosyal medya etkili olur ,trde o hookup kültürü büyüksehirlerde de mi yok@-BayHarbourButcher birazda nerde yaşadığınla alakalı sen mesela mersindemiydin tam hatırlamıyomda amerikada olsan orda millet daha rahat hookup kültürü var şuan ayda 1 alıyorsan cold approach orda günde 1 alırdın, bide trde kaç tane uzun boylu iyi fizikli cl yüzlü adam var ki elias de poot gibi korkutucu anorexic school shootera benzeyipte cl olmak var tom welling gibi appeal god olmak var he tom wellinge benziyosan evet cl-chad olup büyük ihtimal her gittigin yerde alırsın ama onun altındaysan vücudun boyun falanda iyi değilse kimse cold approach yapmaz trde özellikle güzel kızlar
Knk büyükşehirde nerde olduğuna bağlı ya kadıköyde mesela kimin eli kimin sikinde belli değil ama sarıgazi bağcılarda falan yok öyle birşeyirl olmuyor ama tipim iyi diyenler içinde sosyal medya etkili olur ,trde o hookup kültürü büyüksehirlerde de mi yok
Elias de poot gibi olmak kötü mü knk@-BayHarbourButcher birazda nerde yaşadığınla alakalı sen mesela mersindemiydin tam hatırlamıyomda amerikada olsan orda millet daha rahat hookup kültürü var şuan ayda 1 alıyorsan cold approach orda günde 1 alırdın, bide trde kaç tane uzun boylu iyi fizikli cl yüzlü adam var ki elias de poot gibi korkutucu anorexic school shootera benzeyipte cl olmak var tom welling gibi appeal god olmak var he tom wellinge benziyosan evet cl-chad olup büyük ihtimal her gittigin yerde alırsın ama onun altındaysan vücudun boyun falanda iyi değilse kimse cold approach yapmaz trde özellikle güzel kızlar
Kötü demedim ki sadece korkutucu duruyo bazen mass shooterlara benziyoElias de poot gibi olmak kötü mü knk
Korkutucu durmak daha iyi benceKötü demedim ki sadece korkutucu duruyo bazen mass shooterlara benziyo
Canım benim sokakta tanımadın elemanlar senle tassak geçse nolacak aminakoyayim 5dk ya geçertek istemekten cok korkuyorum benimle dalga gecerler rezil olurum onun yaninda intihar ederim
ama evet biraz cocukca geldi
Kanka ama doğu bide trde col app yememek normalcope
cope chadlite değildir dışarda bir yerde otursa rahat alır cope
değil benceKorkutucu durmak daha iyi bence