cold approach nasıl atılıyo amk

zeggo

zeggo

retardmaxxed highschooler
aga sosyel angut oldumdan kızlarla konuşamıyorum galiba ne diyeceğimi bilmiyorum ama galiba çözdüm sigara kafaya vurduğu gibi kıza cold approach atarsam belki olur çünkü o state te hiç bişey düşünemiyorum ama başka bi alternatif vardır illa haber edin

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
aga sosyel angut oldumdan kızlarla konuşamıyorum galiba ne diyeceğimi bilmiyorum ama galiba çözdüm sigara kafaya vurduğu gibi kıza cold approach atarsam belki olur çünkü o state te hiç bişey düşünemiyorum ama başka bi alternatif vardır illa haber edin
Kanka öyle uzun aradan sonra o 1 dal sigarayı ruhunun derinliklerine kadar çekince kafa yapıyor demi la dehşet güzel bi his direk nt oluyorsun 20dk

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
'sosyel' yerine sosyal demekle başlayabilirsin

• +1
  • So Sad
Reactions: zeggo, why not me?, Zodiac and 1 other person
Kanka bende atmıyorum ilk önce onu diyim o özgüven yok hala ama çok guide izledim şöyle diyorlar ortak olarak

Benim tavsiyem alkol gibi bir şey kullanman ya da alabilirsen low inhib drug ama overdose yapıp sarhoş gitme neyse kızı gördün mesela ilk kombinine falan hafif iltifat et güzel olduğunu söyle ama çok iltifata boğma işte "kombinin harika çok güzelsin çok güzel gülüyorsun harikasın yalarım sikerim seni" simp gibi değilde daha nonchalant olcan büyük ihtimal ilk iltifattan sonra enerjisini hissedersin senden hoşlandı mı hoşlanmadı mı buralara yakın mı oturuyorsun falan diye sor kendi oturduğun yeri falan söyle sonra de ki acelem var bir yere yetişmem lazım ama senle konuşmasam olmazdı instasını iste kibarca verirse "teşekkür ederim sağol" vb minnet duyan şeyler yerine tamam bu akşam mesaj atarım sana de görüşürüz falan derse görüşelim de nonchalant gülüş atıp uzaklaş yüzümdeki bi iki şeyi fixliyim aynı yazdığım şeyleri yapıcam

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, Yagiz8928, hanma lover and 3 others
simp gibi değilde daha nonchalant olcan büyük ihtimal ilk iltifattan sonra enerjisini hissedersin senden hoşlandı mı hoşlanmadı mı buralara yakın mı
nonchalant olamıyorum dışardan otistiğe benzediğimden aşırı goofy gözüküyorum

• So Sad
Reactions: Zodiac
Kanka öyle uzun aradan sonra o 1 dal sigarayı ruhunun derinliklerine kadar çekince kafa yapıyor demi la dehşet güzel bi his direk nt oluyorsun 20dk
o his ile buz gibi soğuk su çok güzel geliyo

Kanka bende atmıyorum ilk önce onu diyim o özgüven yok hala ama çok guide izledim şöyle diyorlar ortak olarak

Benim tavsiyem alkol gibi bir şey kullanman ya da alabilirsen low inhib drug ama overdose yapıp sarhoş gitme neyse kızı gördün mesela ilk kombinine falan hafif iltifat et güzel olduğunu söyle ama çok iltifata boğma işte "kombinin harika çok güzelsin çok güzel gülüyorsun harikasın yalarım sikerim seni" simp gibi değilde daha nonchalant olcan büyük ihtimal ilk iltifattan sonra enerjisini hissedersin senden hoşlandı mı hoşlanmadı mı buralara yakın mı oturuyorsun falan diye sor kendi oturduğun yeri falan söyle sonra de ki acelem var bir yere yetişmem lazım ama senle konuşmasam olmazdı instasını iste kibarca verirse "teşekkür ederim sağol" vb minnet duyan şeyler yerine tamam bu akşam mesaj atarım sana de görüşürüz falan derse görüşelim de nonchalant gülüş atıp uzaklaş yüzümdeki bi iki şeyi fixliyim aynı yazdığım şeyleri yapıcam
bu kadar uğraşmaya gerek yok oğlu msalak mısnız siz

instasını alınca amını almış olmuyorsun

istagramını alabilirmiyim diyip uzasan bile olur

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, xlegend and 1 other person

He amk gidip insta alabilir miyim mi desin direkt :lul: htn altı işe yaramaz + nasıl konuştuğunu gördükçe kız dahada ısınır sana

He amk gidip insta alabilir miyim mi desin direkt :lul: htn altı işe yaramaz + nasıl konuştuğunu gördükçe kız dahada ısınır sana
Hersey tiple alakali degil miydi bildiklerim yalan mi helsi isinma ile alakali mi 🤯

Hersey tiple alakali degil miydi bildiklerim yalan mi helsi isinma ile alakali mi 🤯
Aga bide "instagramını alabilir miyim lütfen 😥😥" yerine direkt kibar ses tonuyla instagramın ne? Ya da instagramın neydi? Gibi sorular daha iyi öbüründe çok yalvarmış oluyosun ben kız olsam biri gelse bana merhaba çok güzelsin acaba imstagramını alabilir miyim dese gay mi bu amk derim + kendini kız yerine koy biri hiçbişe demeden konuşmadan gelip sana insta soruyo verir misin

• +1
Reactions: elemancomeback31

Alkol çok işe yarıyor çok anım var böyle

• +1
Reactions: senualF

kankam güzel kankam canım luksmeks.org arkadaşım benim aklıma bişey takıldı ya otelde çalışırken bi keresinde hot sexy tanned blonde girl instamı istedi sonra da sana yazacam dedi okey dedim ama yazmadı niye böyle yapıyorlar amk türk foid de benzeri olmuştu bilen varsa cevaplasın amk

kankam güzel kankam canım luksmeks.org arkadaşım benim aklıma bişey takıldı ya otelde çalışırken bi keresinde hot sexy tanned blonde girl instamı istedi sonra da sana yazacam dedi okey dedim ama yazmadı niye böyle yapıyorlar amk türk foid de benzeri olmuştu bilen varsa cevaplasın amk
Irrasyonel biseye rasyonel anlam ariyosun

Kadinin yaprigi herhangi bi ise guvenilir mi amk 😂

• +1
  • JFL
Reactions: dogu, Auchelius, Serialsuicide and 2 others
Belkide konuşma şeklin hoşuna gitmemiştir nerd gibi konuştuysan ya da çok davar gibi konuştuysan, unutmuştur, soğumuştur, biranın etkisi gecince amaan demiştir çok olasılık varda sikleme çok

• +1
  • +1
Reactions: elemancomeback31 and Serialsuicide
Belkide konuşma şeklin hoşuna gitmemiştir nerd gibi konuştuysan ya da çok davar gibi konuştuysan, unutmuştur, soğumuştur, biranın etkisi gecince amaan demiştir çok olasılık varda sikleme çok
nerd gibi konuşmadım biranın etkisi de yoktu neyse siktir et

Heves kaciyor ya cok geregi olmayan biseyi yapsam mi diye dusunduktan sonra neysee siktir et demekle ayni mantik

• +1
Reactions: Zodiac and senualF
nerd gibi konuşmadım biranın etkisi de yoktu neyse siktir et
Kanka bende sıkıntıdan omeglede geziyodum japon bi karıyla karşılaşıp instayı aldım bu akşam yazarım sana dedim tamam bekleyeceğim dedi yazdım amk tek kelimeyle cevap verdi bi iki şey daha yazdım yine cevap olarak cümle bile kurmadı nerdeyse bende sövüp engelledim başkasına geçicen artık

• +1
Kanka bende sıkıntıdan omeglede geziyodum japon bi karıyla karşılaşıp instayı aldım bu akşam yazarım sana dedim tamam bekleyeceğim dedi yazdım amk tek kelimeyle cevap verdi bi iki şey daha yazdım yine cevap olarak cümle bile kurmadı nerdeyse bende sövüp engelledim başkasına geçicen artık
beyinsiz bunlar

• +1
Reactions: Serialsuicide and senualF
Alkollü ortamlarxa fenasal basit bişey

Turkiye’de zor is yapana helal olsun

Sigara nası kafaya vuruyo kımsede sormamıs

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, temelyeterliliktest, zeggo and 2 others
  • JFL
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, reanrao and 1 other person
lmtn mmtn gibi bişiyim
Lan harbi amk sen diyince farkettim:lul: ot falan içecek herhalde
idk idc vuruyo bana başlayalı 1 2 ay oldundanda olabilir ama

lmtn mmtn gibi bişiyim

idk idc vuruyo bana başlayalı 1 2 ay oldundanda olabilir ama
La amk salağı niye başlıyosun sigara içilir mi

• JFL
Reactions: Ratonnn
La amk salağı niye başlıyosun sigara içilir mi
2-3 paket sigara içen adamdım 2 senedir kalpten gideceğimi zannedince ben bile bıraktım amk 1.5-2 ay oldu

• +1
Reactions: zeggo and Auchelius
2-3 paket sigara içen adamdım 2 senedir kalpten gideceğimi zannedince ben bile bıraktım amk 1.5-2 ay oldu
Siktir et kanka ha bugün öldün ha yarın sen
Clen+ alkol+ sigara devam.

• JFL
Reactions: pashanimair, Ratonnn, Serialsuicide and 2 others
Bok tadında bisey zaten amk iyi yapmışsın içme

• +1
Reactions: Ratonnn and Auchelius
Sigara kadar boş bir madde yok şu dünyada

• +1
Reactions: Ratonnn and Trenmaxx1
nonchalant olamıyorum dışardan otistiğe benzediğimden aşırı goofy gözüküyorum
Bende öyle sanıyordum değilmiş böyle kız avladim keep going on :D

Users who are viewing this thread

Back