Tornoviaa
Bronze
Beyler cilt beyazlatma theradleri dışında
Bunu yapıp sonuç alan var mı amk
Bunu yapıp sonuç alan var mı amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Fena olmaz@recai iskender ney tecavuze ugramak mı istiyon
Göz nasıl beyazlatılabilirki amkneyi aq. coloringini iyileştirmek istiyorsan saç ve gözlerin koyu renkse beyazlatma threadleri var bir sürü. açık renkli saçın ve/veya gözlerin varsa güneşe çık tanmax yap
SCERALA cok kolayGöz nasıl beyazlatılabilirki amk
Benim bildigim lazer ile göz rengi açıyolar sceralanın ne olduğunu bile bilmiyorumSCERALA cok kolay
damlaları falan var usta. beyazlatıcı göz damlası falan yazsan çıkar direkt. veya eczanelerde bulabilirsinGöz nasıl beyazlatılabilirki amk
saçmalama amk karıştırma rastgele kimyasallarıaslinda homemade eye color whitenierlara scerala show whtiter eklemek mantikli olur mu?
jawad lavuğu esmerken yüzünü baya beyazlaştırdı, kullandığı birkaç tane ürün vardı. biri niacinamide diğeri de kojic acid mi neydi bu ikisi işine yarar belkiCilt beyazlatma diyorum amina kodumun. Deneyip sonuç alan var mı diyorum amk
Kısa vadeli etki ve bazıları cope
Hiç başaran var mı rengini acmaya diyorum
@smarto
tret + kojic acid ( eczane urunu olanlar mevcut ) + niacinamide zinc + idk baska seylerde eklenebilirjawad lavuğu esmerken yüzünü baya beyazlaştırdı, kullandığı birkaç tane ürün vardı. biri niacinamide diğeri de kojic acid mi neydi bu ikisi işine yarar belki
lens?kaş + saç boyadım dudak için krem kullandım (markette depoda dolaba giriyodum -10 derece dudaklarım çatlıyodu gay muamelesi yapmayın lütfen) coloring düzeldi de kemiğin eksikliğini coloring kapatmıcak yani 10 üzerinden 5 yerine 5.3 olmak istiyosan denenir
aile evinden cikmadan lensmis fillermis piercingmis hayal , beni ibne zannederlerlens?
bende kaş boyadım coloring düzeldi gundiye benziyomuşum yoksaaile evinden cikmadan lensmis fillermis piercingmis hayal , beni ibne zannederler
rhinoya zar zor okey aldim
unide yesil veya mavi takicam ama