Coloring

A

alternative_pill

Iron
Beyler bende aşırı siyah uzun saç uzun kirpik ve kalın kaş kombosu var o yüzden contrast açısından tenimi esmerden beyaza çekmek istiyorum melanin transferini önleyen bir şey var mı bildiğiniz

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, kurdistan and Dathomirian Zabrak
Beyler bende aşırı siyah uzun saç uzun kirpik ve kalın kaş kombosu var o yüzden contrast açısından tenimi esmerden beyaza çekmek istiyorum melanin transferini önleyen bir şey var mı bildiğiniz
inj glutatyon

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, ascendantwill, Auchelius and 1 other person
Knk msm iş yapıyor diyenler var bi bak istersen cope olma ihtimali yüksek bir de glutatyon yanılmıyorsam

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and reanrao
Göz rengini hallet beyazlamaya çalışma uzun sureli aşırı zorlar

• +1
Reactions: why not me?, Duck Eats Bagel, Serialsuicide and 1 other person
Göz rengini hallet beyazlamaya çalışma uzun sureli aşırı zorlar
Bence çoğu insana göz rengi kahverengiyse açık ten çok daha iyi oluyor , göz için ne yapabilir ki lazerden başka

• Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel
Bence çoğu insana göz rengi kahverengiyse açık ten çok daha iyi oluyor , göz için ne yapabilir ki lazerden başka
Lens, başka yolu yoktu sanırım açık ten çok zor dediğim gibi kendi pheno nda gelişmek en mantıklısı

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Serialsuicide
kojik asit sabunu, güneş kremi

• JFL
Reactions: Ashoimex