Cope hardmaxler

BladerFlame

BladerFlame

Silver
Cope bulduğunuz surgeryler neler? (fiyat performans dengesini dahil etmeden sadece cope olduğunu düşündüğünüz ameliyatları soruyorum)

• +1
Reactions: ostoko and Iranidnordid
Cope bulduğunuz surgeryler neler? (fiyat performans dengesini dahil etmeden sadece cope olduğunu düşündüğünüz ameliyatları soruyorum)
double jaw surgery

• +1
  • JFL
Reactions: kerchmaniac, kullancı1998572619 and BladerFlame
Skeletal deformation-malküxyon olmadıgı halde bimax
Fat grafting
Yüz gerdirme
Cantho

• JFL
  • +1
Reactions: kullancı1998572619, Serialsuicide and BladerFlame
Ciddi downward growth recession ve onun 360 derece tersi olan sfs var ise ciddi ascendletiypr
kanka tasagina yazdim ben de onceki soruma bakar misin

• JFL
  • +1
Reactions: BladerFlame and Iranidnordid
hepsini tek tek aciklar misin
Yüz gerdirmede yüzünde iz kalıyor geçse bile uzaylı gibi görünüyor, gerildiği belli oluyor normieler bile anlıyor

Bimaxı üstte açıkladım

Cantho da kemik yapına bağlı olduğu için ordaki deri zamanla sarkabilir canthusun ve göz kenwrının birleştigi yerde destek olmadığı için ordaki deri daha hassas

Fat grafti hatırlamıyom mantıklı bi acıklaması vardı ama unutmuşum

• JFL
Reactions: kullancı1998572619 and Serialsuicide
Ciddi downward growth recession ve onun 360 derece tersi olan sfs var ise ciddi ascendletiypr
Zaten ağır downward growth ya da sfs dışı bimax yaptırmak cope ama sfs ya da downward growth varsa hayvan gibi ascendler

• +1
Reactions: Iranidnordid
Yüz gerdirmede yüzünde iz kalıyor geçse bile uzaylı gibi görünüyor, gerildiği belli oluyor normieler bile anlıyor

Bimaxı üstte açıkladım

Cantho da kemik yapına bağlı olduğu için ordaki deri zamanla sarkabilir canthusun ve göz kenwrının birleştigi yerde destek olmadığı için ordaki deri daha hassas

Fat graft yerine infraorbital implant mı daha iyidir o zaman

• +1

Bimaxı üstte açıkladım

Yuz gerdirme okey
Bimax olarak Clavicularin before afterlari var cok hatirlamiyorum da anormal bi recession veya downward growthu oldugunu kesinlikle hatirlamiyorum, adam seviye atladi.
Canthoyu ogrendigim iyi oldu dusunuyodum cunku
Fat graftin sacma olduguyla alakali tek bir sebep gormedim

• +1
Yuz gerdirme okey
Bimax olarak Clavicularin before afterlari var cok hatirlamiyorum da anormal bi recession veya downward growthu oldugunu kesinlikle hatirlamiyorum, adam seviye atladi.
Canthoyu ogrendigim iyi oldu dusunuyodum cunku
Fat graftin sacma olduguyla alakali tek bir sebep gormedim
maarda açıklamıştı ona sor istersen

Bimaxı üstte açıkladım

Cantho copesa cantal tilti başka nasıl fixlicez ?

browrige implant komple cope
infra implantlar (aşırı recessed değilse) fat graft daha iyi
brow lift
ses kalınlaştırma
sakal ekimi

bonedrill canthonun neden cope olduğunu açıklarmısınız:p

Last edited:
  • +1
Reactions: BladerFlame
hayat

• So Sad
  • +1
Reactions: OversallSülo and BladerFlame
Bimax olarak Clavicularin before afterlari var cok hatirlamiyorum da anormal bi recession veya downward growthu oldugunu kesinlikle hatirlamiyorum,
clav ameliyat bile olmadı

Fat graft yerine infraorbital implant mı daha iyidir o zaman
Değildir. Eğer çok büyük bir recession varsa fat graft her şeyi daha da kötüleştirir fakat zaten hali hazırda belli bir miktar göz altı desteğin varsa fat graft bunu daha iyi hale getirir.

• +1
limb lengthening surgery
clavicle lengthening surgery
browridge implant
orbital box osteotomy
göz rengi değiştirme

• +1
Değildir. Eğer çok büyük bir recession varsa fat graft her şeyi daha da kötüleştirir fakat zaten hali hazırda belli bir miktar göz altı desteğin varsa fat graft bunu daha iyi hale getirir.
Büyük recessionlar olanlar mı infraorbital implant tercih etmeli o zaman yoksa direkt infra implant cope mu anlamadım

• +1
Reactions: ostoko
browrige implant komple cope
infra implantlar (aşırı recessed değilse) fat graft daha iyi
brow lift
ses kalınlaştırma
sakal ekimi

bonedrill canthonun neden cope olduğunu açıklarmısınız:p
Nazofrontal açısı berbat olanlar için browridge implantının cope olmadığını düşünüyorum belli miktar fixler bence