Copelamayı bırakın mental sağlığınız için

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Asla bu lavuğun yarısı kadar SMVniz olmayacak. Kız arkadaş yapsanız bile böyle chadlerin videolarının altına kaşar kaşar yorumlar yazacak. Tamam para bulununca hardmax yaparız hobisine ama over olduğunu kabullenin. At xanaxı sktir git minecraftta chill ev mev yap. böyle hayatı skim

• JFL
  • +1
Reactions: mistsofpandariacel, temelyeterliliktest, recai iskender and 1 other person
Asla bu lavuğun yarısı kadar SMVniz olmayacak. Kız arkadaş yapsanız bile böyle chadlerin videolarının altına kaşar kaşar yorumlar yazacak. Tamam para bulununca hardmax yaparız hobisine ama over olduğunu kabullenin. At xanaxı sktir git minecraftta chill ev mev yap. böyle hayatı skim

boyu 180 falan olsa mtn max

KEKE HANGİ BÖLÜMÜ OKUYORSUN

makimacagan :lul:

• Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak

Yorumlari okudukça cok kotu oluyorum

• +1
Reactions: codeine1119
İNSANLARIN SALAKLIĞI BENİ AŞIRI SİNİRLENDİRİYOR AMK LAN YARRAM UZUN BOYLU OLMAK İÇİN YA DA YAKIŞIKLI OLMAK İÇİN HİÇBİR ŞEY YAPMADIN DOĞA SANA BUNLARI BEDAVADAN VERDİ ÜZERİNDE HAK SAHİBİ OLMADIĞIN BİR ŞEYLE NİYE MİLLETE HAVA ATIYORSUN

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and maarda
BİRDE HER VİDEOSU BOYUNUN 210 OLMASIYLA İLGİLİ ANLADIK BOYUN 210 EE BAŞKA NE VASFIN VAR

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, maarda and Furkan Sarıkaya
210 boyu mtn yuzunu kurtarmiyor mu?
Birak allah askina trde boy herseydir
kanka stacy karilar 170 kekoceller ile cikiyor ama sen bilirsin

knk bu kadar negatif düşünme ya

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, maarda and swaggy

İmkansız demiyelim kral

Last edited:

yorumlardakilere baktım çok kız var ama hiç biri low mtbyi geçmiyo

Yorumlardaki aptallarla sevgili olacak kadar low ıq olma o zaman amk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
  • +1
  • Hmm...
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Misogynist_Maxxer and maarda
Yorumlardaki aptallarla sevgili olacak kadar low ıq olma o zaman amk

Olum bu karı trans mı çeneye bak boya bak benle aynı mk
1000019335

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and maarda
Yorumlara bak çıldırırsın amk, yok gel beni sik yok beni duvardan duvara at sikini gotume sok ağzımdan çıkar falan, nefret ediyorum amk foidleri tırrık kızlarının %95'i böyle anasını sikeyim.

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak
Yorumlara bak çıldırırsın amk, yok gel beni sik yok beni duvardan duvara at sikini gotume sok ağzımdan çıkar falan, nefret ediyorum amk foidleri tırrık kızlarının %95'i böyle anasını sikeyim.
Sırf bu tarz kız denk gelir diye dışarda beğendiilerimden insta isteyemiyorum

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
G
Sırf bu tarz kız denk gelir diye dışarda beğendiilerimden insta isteyemiyorum
hepsi mi orospu olur amk cidden bu ülkeden kaçış şart

Users who are viewing this thread

Back