kumaddikt
Iron
İnhibasyon, cope ne hepimiz biliyoz açıklamıcam
Ama amigdala elemanını bilmek önemli
Bu piç tüm inhibasyonunuzu yok ediyor
Botb threadinde (burda olmayabilir) mikrodoz ile amigdalayı
"yok ediyolar" ama trde İLLEGAL işler bunlar
Ben size larp ve muhtemel çözüm yönleri vericem MUTLAKA deneyin, zaten rezil durumdayız elimizdeki her kozu kullanmamız lazım
FAKE IT TIL YOU MAKE IT
EZIKÇE Bİ THREAD OLABİLİR AMA BU DA MAKYAJ YAPMAK GİBİ, İŞE YARIYORSA YARIYORDUR KİMSENİN NE DEDİĞİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ (HATUNLAR HARİÇ, Kİ COPELADIĞIMIZI BİLMİCEKLER.)
TLDR: OKU AMK OKU "ben okuma bilmem" OKU ffs
Rep appreciated
GÜNÜN SONUNDA BEN EKSİK YAZABİLİRİM AMA SİZİN DE METODLARINIZ OLSUN İSTERSENİZ KİMSEYLE PAYLAŞMAYIN AMA ÖZGÜVEN GÖRÜNÜŞÜNÜZ KADAR ÖNEMLİ, YOK EDİN İNHİBASYONU.
SİZ UTANCINIZDAN KIZLA KONUŞAMAZKEN SUB3 KEKOLAR O AMI PARÇALIYOR
Ama amigdala elemanını bilmek önemli
Bu piç tüm inhibasyonunuzu yok ediyor
Botb threadinde (burda olmayabilir) mikrodoz ile amigdalayı
"yok ediyolar" ama trde İLLEGAL işler bunlar
Ben size larp ve muhtemel çözüm yönleri vericem MUTLAKA deneyin, zaten rezil durumdayız elimizdeki her kozu kullanmamız lazım
FAKE IT TIL YOU MAKE IT
EZIKÇE Bİ THREAD OLABİLİR AMA BU DA MAKYAJ YAPMAK GİBİ, İŞE YARIYORSA YARIYORDUR KİMSENİN NE DEDİĞİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ (HATUNLAR HARİÇ, Kİ COPELADIĞIMIZI BİLMİCEKLER.)
Bir şeye sahip olmayı isteyerek veya sahip olduğunuzu düşünerek davranışlarınızı şekillendirme
Her şey enerjiden oluşur, ve düşüncelerimiz frekans yayar. Evrene (ASTROLOJI ÖKÜZBOKU YOK) frekanslarımızı verdiğimizde evren karşı olarak tepki vericek ve düşünme tarzınıza bağlı.
Ben şahsen kendimi ehrenmişim gibi larplıyorum ve sizi temin ederim eskisi kadar zayıf low t high inhib biri değilim (fake it til you make it)
Her şey enerjiden oluşur, ve düşüncelerimiz frekans yayar. Evrene (ASTROLOJI ÖKÜZBOKU YOK) frekanslarımızı verdiğimizde evren karşı olarak tepki vericek ve düşünme tarzınıza bağlı.
Ben şahsen kendimi ehrenmişim gibi larplıyorum ve sizi temin ederim eskisi kadar zayıf low t high inhib biri değilim (fake it til you make it)
Kuantum ölçeğinde kurallar ESNİYOR. Bir elektron, siz onu ölçmediğiniz sürece evrende net bir yere sahip DEĞİL. bulunabileceği tüm ihtimallerin aynı anda var olduğu olasılıklar halinde yayılır. Sisteme fiziksel bir ölçüm cihazıyla müdahale edip konumunu saptamaya çalışırsınız o zaman tüm o olasılık kümesi anında dağılır ve parçacık tek bir noktada somut bir gerçekliğe dönüşür
Nereye odaklanırsanız orada somutlaşan bir gerçeklik yaratırsınız!!!
EVREN ENERJİDEN OLUŞUR VE DÜŞÜNCELERİMİZ ENERJİ YAYAR.
KÖTÜYE ODAKLANDIKÇA DAHA BETER OLUCAK
BEYNİ NEYLE BESLERSENİZ BEYİN ONA DÖNÜŞÜR (YARRAĞI YEDİM LAFINI BIRAKIN)
FAKE IT TIL YOU MAKE IT
Nereye odaklanırsanız orada somutlaşan bir gerçeklik yaratırsınız!!!
EVREN ENERJİDEN OLUŞUR VE DÜŞÜNCELERİMİZ ENERJİ YAYAR.
KÖTÜYE ODAKLANDIKÇA DAHA BETER OLUCAK
BEYNİ NEYLE BESLERSENİZ BEYİN ONA DÖNÜŞÜR (YARRAĞI YEDİM LAFINI BIRAKIN)
FAKE IT TIL YOU MAKE IT
TLDR: OKU AMK OKU "ben okuma bilmem" OKU ffs
Rep appreciated
GÜNÜN SONUNDA BEN EKSİK YAZABİLİRİM AMA SİZİN DE METODLARINIZ OLSUN İSTERSENİZ KİMSEYLE PAYLAŞMAYIN AMA ÖZGÜVEN GÖRÜNÜŞÜNÜZ KADAR ÖNEMLİ, YOK EDİN İNHİBASYONU.
SİZ UTANCINIZDAN KIZLA KONUŞAMAZKEN SUB3 KEKOLAR O AMI PARÇALIYOR