Coś z kobietami jest definitywnie nie tak

ezet

ezet

Iron
Title.
Wsm to kurwa nic nowego nie odkryłem ale mógłbym tu zrobić całą kurwa listę kobiet których nienawidzę. Jakby kurwa jak to działa że kobieta będzie woleć murzyna z przeciętym ryjem i wzrostem niż białego chada z 195cm wzrostu

• +1
Reactions: Divineincel
Title.
Wsm to kurwa nic nowego nie odkryłem ale mógłbym tu zrobić całą kurwa listę kobiet których nienawidzę. Jakby kurwa jak to działa że kobieta będzie woleć murzyna z przeciętym ryjem i wzrostem niż białego chada z 195cm wzrostu
przeciętna polka ma inteligencje szympansa (jedyna prawdziwa odpowiedź)

• +1
przeciętna polka ma inteligencje szympansa (jedyna prawdziwa odpowiedź)
Właśnie chyba mówisz prawdę bo jak sama leci do szympansów to kurwa coś jednak o niej świadczy „z kim się zadajesz taki się stajesz”

Właśnie chyba mówisz prawdę bo jak sama leci do szympansów to kurwa coś jednak o niej świadczy „z kim się zadajesz taki się stajesz”
niech wpuszczą ciapaków (większość polek od zawsze o tym marzyła) to się szybko obudzą

niech wpuszczą ciapaków (większość polek od zawsze o tym marzyła) to się szybko obudzą
Miejmy nadzieję. Chociaż jak myślę o tym że w bee movie laska zostawiła chada dla pszczoły to nie brzmi to dla nas jak dobry pomysł

Miejmy nadzieję. Chociaż jak myślę o tym że w bee movie laska zostawiła chada dla pszczoły to nie brzmi to dla nas jak dobry pomysł
przynajmniej pszczoła nie gwałci wszystkiego co oddycha:forcedsmile:

• JFL
przynajmniej pszczoła nie gwałci wszystkiego co oddycha:forcedsmile:
No też fakt i u nas występują naturalnie. A nie są wpuszczane kurwa na pontonach

• +1
P0lki to najwieksze kurwy europy - niestety…
Nienawidze polskich kobiet jak malo kogo, sczerze. Przez nich narod polski wyginie. Moja dupa nie jest polka… poniewaz poprostu nie moge. W Niemczech nie widac polek z polskimi chlopami, tylko z muziolami albo z murzynami. Kurwa nawet z pakistanczykiem by sie ruchali zanim by wzieli polaka. Nienawidza polski i polakow.

• +1
Title.
Egzotyka

mmm
1776722851111