Coś z kobietami jest definitywnie nie tak

ezet

ezet

True quiet kid 🇵🇱
Title.
Wsm to kurwa nic nowego nie odkryłem ale mógłbym tu zrobić całą kurwa listę kobiet których nienawidzę. Jakby kurwa jak to działa że kobieta będzie woleć murzyna z przeciętym ryjem i wzrostem niż białego chada z 195cm wzrostu

• JFL
  • +1
Reactions: MulletM1chas and Divineincel
Title.
Wsm to kurwa nic nowego nie odkryłem ale mógłbym tu zrobić całą kurwa listę kobiet których nienawidzę. Jakby kurwa jak to działa że kobieta będzie woleć murzyna z przeciętym ryjem i wzrostem niż białego chada z 195cm wzrostu
przeciętna polka ma inteligencje szympansa (jedyna prawdziwa odpowiedź)

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223 and Divineincel
przeciętna polka ma inteligencje szympansa (jedyna prawdziwa odpowiedź)
Właśnie chyba mówisz prawdę bo jak sama leci do szympansów to kurwa coś jednak o niej świadczy „z kim się zadajesz taki się stajesz”

Właśnie chyba mówisz prawdę bo jak sama leci do szympansów to kurwa coś jednak o niej świadczy „z kim się zadajesz taki się stajesz”
niech wpuszczą ciapaków (większość polek od zawsze o tym marzyła) to się szybko obudzą

niech wpuszczą ciapaków (większość polek od zawsze o tym marzyła) to się szybko obudzą
Miejmy nadzieję. Chociaż jak myślę o tym że w bee movie laska zostawiła chada dla pszczoły to nie brzmi to dla nas jak dobry pomysł

Miejmy nadzieję. Chociaż jak myślę o tym że w bee movie laska zostawiła chada dla pszczoły to nie brzmi to dla nas jak dobry pomysł
przynajmniej pszczoła nie gwałci wszystkiego co oddycha:forcedsmile:

• JFL
Reactions: Divineincel
przynajmniej pszczoła nie gwałci wszystkiego co oddycha:forcedsmile:
No też fakt i u nas występują naturalnie. A nie są wpuszczane kurwa na pontonach

• +1
P0lki to najwieksze kurwy europy - niestety…
Nienawidze polskich kobiet jak malo kogo, sczerze. Przez nich narod polski wyginie. Moja dupa nie jest polka… poniewaz poprostu nie moge. W Niemczech nie widac polek z polskimi chlopami, tylko z muziolami albo z murzynami. Kurwa nawet z pakistanczykiem by sie ruchali zanim by wzieli polaka. Nienawidza polski i polakow.

• +1
Reactions: blamejewsjfl, BigBallsLarry and Divineincel
popyt i podaz

• +1
Reactions: infrainfra and Divineincel
Title.
Egzotyka

• +1
Reactions: BigBallsLarry
mmm
1776722851111

• JFL
  • +1
Reactions: blamejewsjfl, BigBallsLarry and Divineincel
polacy nie wygladaja ogolnie dobrze ale to juz przesada
Zamiast narzekać to trzeba gdzieś wyjechać i tam jakiejś poszukać

No nadal to jest kluczowe tutaj. Przeciętny Polak nie wygląda lepiej
Nie rozumiem argumentu "egzotyki", biali maja o wiele więcej egzotycznych cech niz czarni którzy wszyscy wyglądają tak samo.

Moze dlatego że jest ich mniej w Polsce? Niby przez definicje miało by to sens

I tak nie rozumiem

• +1
Nie rozumiem argumentu "egzotyki", biali maja o wiele więcej egzotycznych cech niz czarni którzy wszyscy wyglądają tak samo.

Moze dlatego że jest ich mniej w Polsce? Niby przez definicje miało by to sens

I tak nie rozumiem
No w sumie to o to głównie chodzi (chyba), no bo jaki by mógł być inny powód? Przeciętny Polak ma 180 cm i ma ponad 14 cm w wzwodzie, kiedy to taki Irakijczyk ma z 11 cm w wzwodzie i 173 cm wzrostu

• +1
No w sumie to o to głównie chodzi (chyba), no bo jaki by mógł być inny powód? Przeciętny Polak ma 180 cm i ma ponad 14 cm w wzwodzie, kiedy to taki Irakijczyk ma z 11 cm w wzwodzie i 173 cm wzrostu
ja tam sam znam tylko jedna polke ktora nie jest totalnym rasista, nie wiem skad te pojęcie ze polki wola czarnych.

• +1
Reactions: KIVVV and Divineincel
ja tam sam znam tylko jedna polke ktora nie jest totalnym rasista, nie wiem skad te pojęcie ze polki wola czarnych.
ja tylko taką jedną znałem też. Choć np już w latach 90 już była polka z czarnym w jakimś teleturnieju w tvp lub ta afera jakaś ostatnia w jakimś klubie z czarnymi striptizerami. Na twitterze widziałem to

• +1
@justtrynalookgood @MulletM1chas

• Love it
Reactions: MulletM1chas
Title.
wyjebane mam w twoje zdanie

• +1
Reactions: MulletM1chas
Title.
holy larp najgłupszy polak na tej stronie nawet głupszy odemnie a to jest już ciężko

• +1
Reactions: truep0lishguy and justtrynalookgood
P0lki to najwieksze kurwy europy - niestety…
Nienawidze polskich kobiet jak malo kogo, sczerze. Przez nich narod polski wyginie. Moja dupa nie jest polka… poniewaz poprostu nie moge. W Niemczech nie widac polek z polskimi chlopami, tylko z muziolami albo z murzynami. Kurwa nawet z pakistanczykiem by sie ruchali zanim by wzieli polaka. Nienawidza polski i polakow.
an p*lki*

• JFL
Title.
polki to najglupsze stworzenia

• JFL
Reactions: truep0lishguy
nw o czym ty gadasz mordeczko wiekszosc polskich bab ktore mialem okazje poznac jedyne co mogloby zrobic czarnuchowi to napluc mu na morde

• +1
Reactions: truep0lishguy