creatin metodu yaparken böbreğimde taş oluştu creatin metoduna devam ediyimmi bilgili olan varmı

ankaranin_adami

ankaranin_adami

primal blud sinister 333 iq 5'7
geçen işerken sikimin ucundan çakıl taş çıktı 1 aydır creatin metodunu yani 3 gram creatin alıp hiç su içmiyorum böyle yapınca kandaki creatin seviyesi artıp igf 1 dahada fazla üretilcekmiş bu metoda devam ediyimmi bu taş kendi kendine çıkar gider demi böbrek zararı falan olmaz demi

• +1
Reactions: Demirs
geçen işerken sikimin ucundan çakıl taş çıktı 1 aydır creatin metodunu yani 3 gram creatin alıp hiç su içmiyorum böyle yapınca kandaki creatin seviyesi artıp igf 1 dahada fazla üretilcekmiş bu metoda devam ediyimmi bu taş kendi kendine çıkar gider demi böbrek zararı falan olmaz demi
Su niye iç miyorsun bence bi süre dur ara ver sonra su içerek devam et

• +1
Reactions: ankaranin_adami
Su niye iç miyorsun bence bi süre dur ara ver sonra su içerek devam et
kandaki creatin daha fazla oluyo öyle igf 1 artıyormuş

• +1
  • +1
Yav ben bilmem herkes su iç diyor sende paşa paşa içeceksin böbreklerin sikilcek
yok olm orgda tirad açmış biri baya uzun uzun yazmış hepsini okumaya üşendim en sonda yazan şeye baktım creatinin yanında çok az su için dedi bide günlük 20 gram tuz yiyin dedi sodyum varmış tuzda o da igf 1 artırıyomuş

• +1
Mal mal seyler deneyip atmayin aq sonra sosyal medyada millet niye bizi yakmak istiyor

• JFL
yok olm orgda tirad açmış biri baya uzun uzun yazmış hepsini okumaya üşendim en sonda yazan şeye baktım creatinin yanında çok az su için dedi bide günlük 20 gram tuz yiyin dedi sodyum varmış tuzda o da igf 1 artırıyomuş
Kanka ciddi misin? Her adamın dediğini dinlersen ölürsün

• +1
Mal mal seyler deneyip atmayin aq sonra sosyal medyada millet niye bizi yakmak istiyor
bişey olmaz 1 ay boyunca deniyim şu olayı bi haber veririm size

Kanka ciddi misin? Her adamın dediğini dinlersen ölürsün
yok olm adamın isimi falan parıl parıl parlıyodu gerçektir

• WTF
bişey olmaz 1 ay boyunca deniyim şu olayı bi haber veririm size
Ya kanka yapma bak lütfen beni dinle abimin arkları kullanıyordu hepsinin böbrekleri gg oldu

• +1
Sik deliğinden çıkarken nasıldı delikte yırtılma var mı

Sik deliğinden çıkarken nasıldı delikte yırtılma var mı
küçük çakıl taşı gibi fırladı klozete düştü elimi klozete sokup düşen taşı aradım bayada bulamadım buseferde elim bok oldu amk

Ya kanka yapma bak lütfen beni dinle abimin arkları kullanıyordu hepsinin böbrekleri gg oldu
denemekten zarar gelmez olmm

küçük çakıl taşı gibi fırladı klozete düştü elimi klozete sokup düşen taşı aradım bayada bulamadım buseferde elim bok oldu amk
Önce işeyip sonra kaka yapılmıyomu mantık hatası var nt

• +1
Önce işeyip sonra kaka yapılmıyomu mantık hatası var nt
aynı anda yapıyom ben işerken bi anda gri bişey çıktı düştü tak diye ses geldi klozetten taş nereye gittiyse bulamadım hala

• +1
aynı anda yapıyom ben işerken bi anda gri bişey çıktı düştü tak diye ses geldi klozetten taş nereye gittiyse bulamadım hala
Göt deliğinden çıkmışdır

• +1

Attachments

• yeter.mp4
    772.8 KB
  • JFL
creatin metodunu nerden öğrendinki kim söyledi sana