cs2 office hayatımı mahvetti

D

Deleted member 329872

Banned
3 saattir 18 round kazan görevini yapmaya çalışıyorum 4 lose aldım afrıkalıların daramcığı gibi map bunu tasarlayın hayatsızı bazanın altında sikeyim bu ne klostrofobim azdı uçuşan yapraklara bile yerimde zıplıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, fury31, Resistance. and 3 others
cs2 yeni güncellemeden sonra girdin mi oyunu sikmişler

• +1
Reactions: jsbera and temelyeterliliktest
şaka gibi birde herkes güncelleme cok güzel olmuş falan diyorlar oyun ilk çıktığı halındeki gibi olmuş movement vuruşlar yarrağı yemiş optimizasyon sorunları da aşırı fazla

• +1
Reactions: jsbera, temelyeterliliktest and fury31
şaka gibi birde herkes güncelleme cok güzel olmuş falan diyorlar oyun ilk çıktığı halındeki gibi olmuş movement vuruşlar yarrağı yemiş optimizasyon sorunları da aşırı fazla
mermileR GİTMİYOR ARTIK DİSLEKSİ OLDUĞUMU DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM VE TAKIMA SÜREKLİ RUS VASIFSIZ ORUSPUCOCUKLARINI ATIYOR BAK ÇILDIRICAM DAHA YENİ 30DK CEZA YEDİM Bİ MOLOTOF ATTIM 4KİŞİ ÜSTÜNE ÇULLANDILAR BAKAKALDIM ÖYLE BİDE DİLLERİNDENDE Bİ SİKİM ANLAŞILMIYOR RATATATATA SÜREKLİ KAVGA EDİYOLAR

• +1
Reactions: Resistance.
Movement nasıl yarragı yedi la daha güzel olmuş

• +1
Reactions: Resistance.
Movement nasıl yarragı yedi la daha güzel olmuş
ya kanka sikmişler oyunu bırakın şu gabene domalmayı her update sonrası oyun cok daha kötü oluyor amk vuruşlar oynanış tam bir trajikomedi dcden yaz 2dk bana bişi atıcam

• +1
Reactions: jsbera, Deleted member 329872 and fury31
ya kanka sikmişler oyunu bırakın şu gabene domalmayı her update sonrası oyun cok daha kötü oluyor amk vuruşlar oynanış tam bir trajikomedi dcden yaz 2dk bana bişi atıcam
Gabenin bende anasıni sikim ama movementlar daha iyi olmuş gibi geldi dc giremiyom buglanıyo

• +1
Reactions: Deleted member 329872 and Resistance.