cuara

iguessitsover

iguessitsover

Iron
meyveli icen var mi la hic tadi nasil nerden aliyonuz baktigim tekellerde bulamadim bilen gardaslarim aydinlatsin kısa parl ic ic sıktı

• JFL
Reactions: kurdistan
1767551502824

• JFL
Reactions: Deleted member 277275
meyveli icen var mi la hic tadi nasil nerden aliyonuz baktigim tekellerde bulamadim bilen gardaslarim aydinlatsin kısa parl ic ic sıktı
tobacco shoplara falan bak

looksmin kanka içme

baba aromaı sigara veya mentollu içilmez aq alacan winston dark blue long xmax pro ciğerlerini bir güzel okşatacan winstonun vahşi dumanıyla

• +1
Reactions: flows5991 and Deleted member 277275
Ağzının değdiği kısımdan bayağı tad aliyon cektiginfe de ufak aroma geliyor ama çok olayı yok ben sadece mangolu begenmistim

baba aromaı sigara veya mentollu içilmez aq alacan winston dark blue long xmax pro ciğerlerini bir güzel okşatacan winstonun vahşi dumanıyla
Adıyaman tutunu iç birader şaka maka parlement best

İstanbuldaysan bulursun tütüncülerden ok tadı içilir daha hafif hangisini aldığına göre de değişir , karı mısın ☹️

Users who are viewing this thread

Back