![erkenboşalangarson](/data/avatars/l/68/68631.jpg?1725984854)
erkenboşalangarson
Iron
Reçetesiz anksiyete ilacı fln var mı yada heyecanımı gidericek beni daha konuşkan yapıcak bişey alkol olmaz araba sürcem yardımcı olsanıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
daha bulusmaya gitmeden heyecanlanıyorsan yarragı yedin demektirReçetesiz anksiyete ilacı fln var mı yada heyecanımı gidericek beni daha konuşkan yapıcak bişey alkol olmaz araba sürcem yardımcı olsanıza
Çok haklısınerkekler 100.000 yıl önce zevkine mamut avlarlarmış şimdikilere bak kızla konuşcam antidepresan yok mu böyle çağın amınakoyım
Bulusmaya gitmeden heyecanlanmıyorum daha önce böyle bir deneyimim olmadı ve en optimize edilmiş şekilde olmasını istemistim sadece ama sanırım yapıcak çokta bişey yokdaha bulusmaya gitmeden heyecanlanıyorsan yarragı yedin demektir
kiz beyazsa napmak lazim karaysa napmak laxim yardim et aydinlat bizi kralTam olarak neden çekiniyorsun ?
Kızı mogluyorsan gram sikinde olmamalı
Kız seni mogluyorsa yarrağı yedin zaten
Beyazsa yalanır simplenir sıkıntı yokkiz beyazsa napmak lazim karaysa napmak laxim yardim et aydinlat bizi kral
simplemenin de bi dozu var o dozu nasil ayarlicaz pekiBeyazsa yalanır simplenir sıkıntı yok
Esmerse direk saksoya yatmalı yatmazsa göte tekme
ya exinin yarragi daha buyuksekiz beyazsa napmak lazim karaysa napmak laxim yardim et aydinlat bizi kral
ll olcam galibaya exinin yarragi daha buyukse
Looksmatch diye bir şey yok en çirkin kadın bile en yakışıklı erkekle yatmayı isteyeceği için bu tür şeyleri düşünmene gerek yok.kızın looksmatchim olup olmadığını nasıl anlıcam
beyaz mtb simpliyorum benBeyazsa yalanır simplenir sıkıntı yok
Esmerse direk saksoya yatmalı yatmazsa göte tekme
Kendime güvenim ve saygım hiç yok çevremdekiler elimin yüzümün düzgün olduğunu söylüyorlar ama ben fiziksel özelliklerim yüzümden gerek kısa boyum olsun gerek dar omuzlarım olsun hep kendimi aşağıladım bu yüzden de hiç sosyal skill ve personality kasamadım kızı mogluyormuyum emin değilim ama smv olarak bakarsak tabikide smvsi benden yüksek kısaca overTam olarak neden çekiniyorsun ?
Kızı mogluyorsan gram sikinde olmamalı
Kız seni mogluyorsa yarrağı yedin zaten
Sosyal Mühendis İzle KankiReçetesiz anksiyete ilacı fln var mı yada heyecanımı gidericek beni daha konuşkan yapıcak bişey alkol olmaz araba sürcem yardımcı olsanıza
Sosyal Mühendis İzle Kanki![]()
izledinmi? anladınmıizliyom
Taşak geçiyorum knk, kendim varken bu otistiği izlememe gerek yokizledinmi? anladınmı
naptın kızla buluştunmu detay verTaşak geçiyorum knk, kendim varken bu otistiği izlememe gerek yok
Buluştumnaptın kızla buluştunmu detay ver
Çok ufak otistik sessizlikler olsada konuşmayı %70 kız taşıdı gözlerime iltifat aldım lifefuelnaptın kızla buluştunmu detay ver
Gerçi gözlerime iltifat etmeyen kız yok erkekler bile iltifat ediyorÇok ufak otistik sessizlikler olsada konuşmayı %70 kız taşıdı gözlerime iltifat aldım lifefuel
at bakam gozunuGerçi gözlerime iltifat etmeyen kız yok erkekler bile iltifat ediyorama over boy 1.70
oyle olunca rahat kalirsan hicbi sorun olmuyoÇok ufak otistik sessizlikler olsada konuşmayı %70 kız taşıdı gözlerime iltifat aldım lifefuel
Aga kamerada gigasubhuman çıkıyorumat bakam gozunu
yuzunu atLifefuel geldi kız çok güzel bir çene ve yüzüm olduğunu söyledi umarım beni kandırmıyordur
Daha değil istediğim yağ oranına düsünce atıcam ama kilo verdikçe insanlar dahada belirtmeye basladı kendime ne kadar haksızlık ettiğimi basmaya devam edicemyuzunu at
Kız tipini beğenmiş muhtemelen ilerletirse birşeyler elde edebilir türkiyede uzun chadde çok yok umarım kadınını koruyabilircumartesi kızla buluşcan kız tipini boy uzunluğunu beğenmicek yol vercek ok
ilerleyen günlerde uzun yakışıklı bir chad ile sarmaş dolaş görcen kahrolcan
6/10 tipli 185+ herkesi chad sayıyorumKız tipini beğenmiş muhtemelen ilerletirse birşeyler elde edebilir türkiyede uzun chadde çok yok umarım kadınını koruyabilir
Kızla buluştum zaten knk bu 3. buluşmamızdı sadece anlam veremediğim bir sekilde ben onu hiç övmememe rağmen beni hep övüyo temas ediyo fln sarılıyo ama ben aptal bi otistik olduğum için işi batırmaktan korkuyorumcumartesi kızla buluşcan kız tipini boy uzunluğunu beğenmicek yol vercek ok
ilerleyen günlerde uzun yakışıklı bir chad ile sarmaş dolaş görcen kahrolcan
1.70 olmak hayatımı mahvetti6/10 tipli 185+ herkesi chad sayıyorum