TrustMeBro
Kill, eat, exploit the weak
hepinize yetiyordaha 15 yaşındayım finansal özgürlüğüm yok gücün 15 yaşındaki çocuğa mı yetiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hepinize yetiyordaha 15 yaşındayım finansal özgürlüğüm yok gücün 15 yaşındaki çocuğa mı yetiyor
Kendini kandirmaya devam et çirkin dostum benim keşke tekrardan covid gibi bi hastalık çıksada senin gibi çirkinler maske taksında yüzünüzü görüp midemiz bulanmasinaynen muameleci seni![]()
Ben 15 yasinda hiç bir yerimde 1 tane kıl yoktu sesim bebek gibiydi 180dim onu ne yapacazboyum 185 kanki ortalama bi boy uzun değil zaten late bloomer birisinin vücudu 12-13 yaşlarında gibi gözükmesi gerekir 173 late bloomer olmaz kendini kandirma mtn olsan bile mtn yeterli mi sence mtn olmaya ugrascagina siktir et hayati obez ol bilgisayar oyna
Kıl ergenlikle alakali bişey değil genetik sesinde bebek gibi değildir kolpa sikma qnqBen 15 yasinda hiç bir yerimde 1 tane kıl yoktu sesim bebek gibiydi 180dim onu ne yapacaz
oluyo oluyo bu lavuk muamele çekiyo rahatta kal pampaBen 15 yasinda hiç bir yerimde 1 tane kıl yoktu sesim bebek gibiydi 180dim onu ne yapacaz
kankacım iyi bir pc topla ethernet çek gamepad al codmaxxing yap kızları boostlayıp sexting yaparsınoluyo oluyo bu lavuk muamele çekiyo rahatta kal pampa
Pampa ne sikerim belanı senin çoj ciddi söylüyom pampa ne amına koyduğuma bak senoluyo oluyo bu lavuk muamele çekiyo rahatta kal pampa
çok iyi bir seçenek senin içinkankacım iyi bir pc topla ethernet çek gamepad al codmaxxing yap kızları boostlayıp sexting yaparsın
yok kanka benim saclar siyah@chadwers kanka senin saçlar turuncu mu
fıtratını sikerim bak senin anana mı sövdük pis amcıklı seniPampa ne sikerim belanı senin çoj ciddi söylüyom pampa ne amına koyduğuma bak sen
Bende sövmedim kral pardon pampa duyunca sinitlebdim biraz üzgünümfıtratını sikerim bak senin anana mı sövdük pis amcıklı seni
foidler cod oynayamaz kolpa sıkıyon senin boostladığın kızlar femboydurboş boş hayallare kapılma realistik ol
çok iyi bir seçenek senin için
Haci bende bunu anlatmaya calisiyom bos hayallere kapilcagina gitsin hayatinda kendine biseyler katsin katkis daha cok olacakboş boş hayallare kapılma realistik ol
çok iyi bir seçenek senin için
lolde ustalaşmak zor valorant hem kız hem de zorluk açısından daha iyi bir seçenek. cod oynayan kız sayısı evet az ama yok değil.foidler cod oynayamaz kolpa sıkıyon senin boostladığın kızlar femboydur![]()
valorantta fps sıkıntısı yok istanbulda yaşıyorsan tak etherneti 10 ping falan rahat kasarsınlolde ustalaşmak zor valorant hem kız hem de zorluk açısından daha iyi bir seçenek. cod oynayan kız sayısı evet az ama yok değil.
sen valorantmaxxing yap kardeşim codu babalara bırakvalorantta fps sıkıntısı yok istanbulda yaşıyorsan tak etherneti 10 ping falan rahat kasarsın
tamam valoranttayım artık kuzenvalorantta fps sıkıntısı yok istanbulda yaşıyorsan tak etherneti 10 ping falan rahat kasarsın
sesinin kalın olması lazımtamam valoranttayım artık kuzen![]()
Tutar bal gibi bide yaninda boks vb. Yaparsan istedigin ihtiyaclarini giderirsin sevgili vb.mma izliyom baya 2-3 ay kick boks yaptım param bitti sonra bırakmak zorunda kaldım şuan tekrar biriktiriyorum devam etmek için senin dediğin maxxların yerini tutar mı
sen profile niye st hamudi koydunTutar bal gibi bide yaninda boks vb. Yaparsan istedigin ihtiyaclarini giderirsin sevgili vb.
Hoşuma gittisen profile niye st hamudi koydun
kanka sen 14 yaşındasın tavsiye verme daha o olgunluğa erişmedin sabretmen lazım birazTutar bal gibi bide yaninda boks vb. Yaparsan istedigin ihtiyaclarini giderirsin sevgili vb.
yakışmamışHoşuma gitti
bu güzel kalsınsen profile niye st hamudi koydun
Yasimin yetmediği yerde yasantim yeter aslanımkanka sen 14 yaşındasın tavsiye verme daha o olgunluğa erişmedin sabretmen lazım biraz
ciddiysen sg amkYasimin yetmediği yerde yasantim yeter aslanım![]()
evt obezım gun boyu lol oynuyomyasuomaxxingin hayati
zaten biliyoruzevt obezım gun boyu lol oynuyom
canımsınzaten biliyoruz