cutecellikten nasıl çıkabilirim

aynen muameleci seni:lul::lul::lul::lul:
Kendini kandirmaya devam et çirkin dostum benim keşke tekrardan covid gibi bi hastalık çıksada senin gibi çirkinler maske taksında yüzünüzü görüp midemiz bulanmasin :p:p:p

• JFL
Reactions: Deleted member 113670 and Deleted member 132426
boyum 185 kanki ortalama bi boy uzun değil zaten late bloomer birisinin vücudu 12-13 yaşlarında gibi gözükmesi gerekir 173 late bloomer olmaz kendini kandirma mtn olsan bile mtn yeterli mi sence mtn olmaya ugrascagina siktir et hayati obez ol bilgisayar oyna
Ben 15 yasinda hiç bir yerimde 1 tane kıl yoktu sesim bebek gibiydi 180dim onu ne yapacaz

• +1
Reactions: maarda
Ben 15 yasinda hiç bir yerimde 1 tane kıl yoktu sesim bebek gibiydi 180dim onu ne yapacaz
Kıl ergenlikle alakali bişey değil genetik sesinde bebek gibi değildir kolpa sikma qnq

@chadwers kanka senin saçlar turuncu mu

oluyo oluyo bu lavuk muamele çekiyo rahatta kal pampa
kankacım iyi bir pc topla ethernet çek gamepad al codmaxxing yap kızları boostlayıp sexting yaparsın

oluyo oluyo bu lavuk muamele çekiyo rahatta kal pampa
Pampa ne sikerim belanı senin çoj ciddi söylüyom pampa ne amına koyduğuma bak sen

boş boş hayallare kapılma realistik ol
kankacım iyi bir pc topla ethernet çek gamepad al codmaxxing yap kızları boostlayıp sexting yaparsın
çok iyi bir seçenek senin için

Pampa ne sikerim belanı senin çoj ciddi söylüyom pampa ne amına koyduğuma bak sen
fıtratını sikerim bak senin anana mı sövdük pis amcıklı seni

• +1
Reactions: whitemonster6

foidler cod oynayamaz kolpa sıkıyon senin boostladığın kızlar femboydur :feelshah:

Haci bende bunu anlatmaya calisiyom bos hayallere kapilcagina gitsin hayatinda kendine biseyler katsin katkis daha cok olacak

• +1
Reactions: Deleted member 132426
foidler cod oynayamaz kolpa sıkıyon senin boostladığın kızlar femboydur :feelshah:
lolde ustalaşmak zor valorant hem kız hem de zorluk açısından daha iyi bir seçenek. cod oynayan kız sayısı evet az ama yok değil.

lolde ustalaşmak zor valorant hem kız hem de zorluk açısından daha iyi bir seçenek. cod oynayan kız sayısı evet az ama yok değil.
valorantta fps sıkıntısı yok istanbulda yaşıyorsan tak etherneti 10 ping falan rahat kasarsın

valorantta fps sıkıntısı yok istanbulda yaşıyorsan tak etherneti 10 ping falan rahat kasarsın
sen valorantmaxxing yap kardeşim codu babalara bırak

tamam valoranttayım artık kuzen :feelshah:

• +1
Reactions: Deleted member 132426
mma izliyom baya 2-3 ay kick boks yaptım param bitti sonra bırakmak zorunda kaldım şuan tekrar biriktiriyorum devam etmek için senin dediğin maxxların yerini tutar mı
Tutar bal gibi bide yaninda boks vb. Yaparsan istedigin ihtiyaclarini giderirsin sevgili vb.

Tutar bal gibi bide yaninda boks vb. Yaparsan istedigin ihtiyaclarini giderirsin sevgili vb.
sen profile niye st hamudi koydun

kanka sen 14 yaşındasın tavsiye verme daha o olgunluğa erişmedin sabretmen lazım biraz

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 113670, hellomylove and xlegend
kanka sen 14 yaşındasın tavsiye verme daha o olgunluğa erişmedin sabretmen lazım biraz
Yasimin yetmediği yerde yasantim yeter aslanım :lul::lul::lul::lul::lul:

• JFL
Reactions: Zodiac