F
fefep
Iron
ilk cycle nasi olmali en azından tr de bulunacak ilaclarla
@maarda bi guide öncülük lütfen
@maarda bi guide öncülük lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 cycle yapıp sonra bi daha bulasmamayi dusunuyodumAmacın ne 1 cycle girip birdaha uzun süre girmemek mi?
Kısa süreli cycle pct döngüleri gereksiz ya sağlam 1 kür pct sonra en az 1 yıl kür yok yada blast & cruise yoksa natty kal
Eğer öyle yaparsan, özellikle GH/Test alıp bırakırsan vücut artık üretmediği/az ürettiği için uzun vadede kötü bir duruma düşersin. Yukarıda söylendiği gibi ya düzenli alınıp uzun bir ara ya da ölümüne blast1 cycle yapıp sonra bi daha bulasmamayi dusunuyodum
pct yle toparlanmaz mıEğer öyle yaparsan, özellikle GH/Test alıp bırakırsan vücut artık üretmediği/az ürettiği için uzun vadede kötü bir duruma düşersin. Yukarıda söylendiği gibi ya düzenli alınıp uzun bir ara ya da ölümüne blast
PCT sürecinde kullanılan ilaçların bile yan etkisi olabiliyor, üstüne üstlük malum ülkemizde bu tür ilaçlar pek düzgün temin edilemiyor. Zaten ortalama kalitede bir ilaçtan alacağın verimin iyi olmayacağı yanı sıra, toparlanma sürecini de iyi yönetebilmek ve etkili sonuç alabilmek biraz zor. Bence ya hiç bulaşma ya da bütün yan etkilerine ve olası problemleri göze alıp gearmaxx yoluna gidebilirsin. Naçizane tavsiyem ise aileni ikna edebilirsen doktora gidip eksikliğini çektiğin hormonlar için reçete yazdır ve doktorun önereceği markaları ve ilaçları kullan. En sağlıklı blast yöntemi böyle olur bencepct yle toparlanmaz mı
Testo e + deca opsiyonel olarak yanına da bir oral en verimli ilk kür olur galiba1 cycle yapıp sonra bi daha bulasmamayi dusunuyodum
bildiğin satıcı varsa burdan yada pmden sallasanTesto e + deca opsiyonel olarak yanına da bir oral en verimli ilk kür olur galiba
5 günde bir 500 ıu hcg (doz arttırlıabilir) son enjeksiyondan 15 gün önce bırakıp sonra da basit bi pct ile sıkıntı olmadan çıkarsın diye düşünüyorum