ezet
True quiet kid 🇵🇱
Nie żeby coś ale ona dla mnie jest brzydka nawet Z makijażem i zastanawiam się czy to ja jestem jakiś wybredny czy tyle dziewczyn jest brzydkich
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naprawdę? Moim zdaniem problem jest w włosach i nosie bo nos jest taki dziwnie gruby a włosy sprawiają że jej głowa jest jakby duża.Stary jesteś po prostu wybredny
I z każdym dniem tutaj mam wrażenie że baby są genetycznie gorsze i mniej atrakcyjne
Nos ma normalny też taki mam jflNaprawdę? Moim zdaniem problem jest w włosach i nosie bo nos jest taki dziwnie gruby a włosy sprawiają że jej głowa jest jakby duża.
I też mam takie wrażenie chociaż moja przyjaciółka o której wspominałem kilka razy tutaj też uważa że jest mało atrakcyjnych dziewczyn
w maju więcej polskich postów byłokurde pierwszy raz widze ze tu Polacy są
Nie żeby coś ale ona dla mnie jest brzydka nawet Z makijażem i zastanawiam się czy to ja jestem jakiś wybredny czy tyle dziewczyn jest brzydkich

To Gotka akurat nie jest ale popatrz sobie na jej inne posty. Za ładna moim zdaniem to nie jestGotka![]()
Alternatywka whateverTo Gotka akurat nie jest ale popatrz sobie na jej inne posty. Za ładna moim zdaniem to nie jest

grubas mtb z tona makeupu no w chuj wybredny nieStary jesteś po prostu wybredny
I z każdym dniem tutaj mam wrażenie że baby są genetycznie gorsze i mniej atrakcyjne
tak to wszystko przez nie jedzenie miensa!sa brzydkie wszystkie bo coraz wiecej dziewczyn przestaje jesc mieso + spia 5h dziennie. i zakrywaja wszystko makeupem, jak to jest ze co 2 dziewczyna ma wory pod oczami![]()
gotka mfs when they discover grzywka + okulary i srednia 6.0 comboGotka![]()
co ty gotka to jak ubierze glanygotka mfs when they discover grzywka + okulary i srednia 6.0 combo
View attachment 5465150
w sensie goth jako alt mi sie wydaje ze jak ludzie mowia goth to wlasnie o to chodzi a nie o ten konkretny stylco ty gotka to jak ubierze glany![]()
bo normiki są przyjebani i nie rozróżniają gotek (które są subkulturą) od altek z ttw sensie goth jako alt mi sie wydaje ze jak ludzie mowia goth to wlasnie o to chodzi a nie o ten konkretny styl
nie wierzę ze istnieją jeszcze osoby co nie odróżniają gotek od altekbo normiki są przyjebani i nie rozróżniają gotek (które są subkulturą) od altek z tt
tutaj np przykład gotki:
View attachment 5465335View attachment 5465337
a tutaj altki którą normiki nazywaja gotka:
View attachment 5465340View attachment 5465344
niestety istniejanie wierzę ze istnieją jeszcze osoby co nie odróżniają gotek od altek
no ta ale ja tez mowie gotka bo w tym sensie kazdy wie o co chodzibo normiki są przyjebani i nie rozróżniają gotek (które są subkulturą) od altek z tt
tutaj np przykład gotki:
View attachment 5465335View attachment 5465337
a tutaj altki którą normiki nazywaja gotka:
View attachment 5465340View attachment 5465344
no takniestety istnieja
i btw te altki co wysłałem zauważyłem że najczęściej tak wygladają baby zafascynowane ćpaniem![]()
nooo moze troche zbyt calokształt, ale tak naprawde jest to duża zmiana wyglądowo / zdrowotna dla osób wegetak to wszystko przez nie jedzenie miensa!