d3k2

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
zereff biradere guvendim 120 gun filan oldu sanirim 10k iu d3k2 aliyorum, kemik erimesi durumu nasil oluyor? dexa scan only way to go sanirim, 4k dusurucem ama cok az olabilir ve anabolik su tutma durumu azalabilir idk

• Hmm...
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and swaggy
@maarda

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
+ sarpe var

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and swaggy
10 kilo başına 1iu

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, Auchelius and 1 other person
10kg 2x neredeyse bende bazen 20k filan yapiyordum
overdoseun hic bir anlamı yok diye biliyorum böbrek yormak dışında
ayrica eksikliğin yoksa bi anlamida yok galiba o kadar.
ben olcturdum iki değerde baya iyi ortalamanin üstü nerdeyse yinede kullanıyorum zevkine

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair, Auchelius and 1 other person
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
zereff biradere guvendim 120 gun filan oldu sanirim 10k iu d3k2 aliyorum, kemik erimesi durumu nasil oluyor? dexa scan only way to go sanirim, 4k dusurucem ama cok az olabilir ve anabolik su tutma durumu azalabilir idk
20.7 cikmisti 25 oh degerim 2 hafta once gunluk 5k falan aliyorum artirim mi

• +1
20.7 cikmisti 25 oh degerim 2 hafta once gunluk 5k falan aliyorum artirim mi
benim 55 kanka, 120 civarı bir şeydi geçen sene hiç takviye kullanmadım 55e anca düşebilmiş 50 - 100 arası maxxing için ideal ama overdkse değerlet olarak geçiyorlar

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, pashanimair and Auchelius
COPE,
kemik erimesinin nedeni zaten k2 almamak ve hiperkalsemi olması ama biz bunu önlemek için k2 alıyoruz zaten

• +1
benim 55 kanka, 120 civarı bir şeydi geçen sene hiç takviye kullanmadım 55e anca düşebilmiş 50 - 100 arası maxxing için ideal ama overdkse değerlet olarak geçiyorlar
od d3k2yi niye alıyonuz ki

• +1
kalsitrol almadığın sürece depodaki d3ün çok bi anlamı yok güneş ışığı en iyisi hem beleş

• +1
COPE,
kemik erimesinin nedeni zaten k2 almamak ve hiperkalsemi olması ama biz bunu önlemek için k2 alıyoruz zaten
Kemik erimesinin asil olaylarindan biri fazla kalsiyum degil mi

• +1
Reactions: reanrao, Furkan Sarıkaya, MogEater and 1 other person
Kemik erimesinin asil olaylarindan biri fazla kalsiyum degil mi
Şimdi kanka bunlar kompleks konular bu adam sikim sonşm her ilacı alıyor normalde over dose kalsiyum atılır yada depolanır ama overdose d3k2 yapınca kemikte birikip kemik sertleşmesi gibi şeylere sebep olabiliyor + d3k2 falan normal güneş ışınları ile vücudunun ürettiği d vitamini kadarda faydalı olmuyor veya östorojeni çok baskılamıştır o da kemik erimesi yapıyor vb.

• +1
Reactions: Auchelius
d3ü k2 ile almamak ve hiperkalsemi olması diyorum aptal orospunun evladı 31den okuma yazman gitmiş aq
sus lan low t orospu evladı konuşma hakkı vermedim sana o anana tecavüz ederim

• +1
Reactions: ascendantwill
sus lan low t orospu evladı konuşma hakkı vermedim sana o anana tecavüz ederim
senin o anneni allahını yatırır kuru sikerim orospunun evladı sülalenden fazla t var kanımda aptal orospu çocuğu seni

• JFL
Reactions: Auchelius
senin o anneni allahını yatırır kuru sikerim orospunun evladı sülalenden fazla t var kanımda aptal orospu çocuğu seni
Zeref yav high iq olup low iq ragebaitleri yemek nasil bisey amk ignore atsana

• +1
  • JFL
Reactions: reanrao and divisionpanzerfaust
Imagine getting toxic supplements for something thats free just outisde your hosue and makes you better looking also

ananın gafasını böyle ikbal uzuner gibi şakkk şakkkk şakk aldıgım kasap egitimiyle keserim tamam mı o kopuk kellenin agzını acar siker bosalırım livegoreye atardım

• JFL
Reactions: reanrao

Zeref yav high iq olup low iq ragebaitleri yemek nasil bisey amk ignore atsana
zeref ve high iq kelimesi yanyana:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: reanrao, ascendantwill and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back