erkenboşalangarson
Bronze
Wtf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Genetiğinde yoksa dökmez zaten
Kan tahlillerime göre vitamin eksikliği cart curt yok benim aklıma kilo vermemeden kaynaklı yükselen dht geldiGenetiğinde yoksa dökmez zaten
En azından yükseldiğini tahmin ettiğim diyeyim çünkü ölçtürmedim endokrine gidip baktırcamKan tahlillerime göre vitamin eksikliği cart curt yok benim aklıma kilo vermemeden kaynaklı yükselen dht geldi
Bana yazdığı b12 takviyesini kullanmalımıyım senceNormie propagandasina düsmeyin aminakoyayim, tirrikiye deki doktorlara güveniyorsaniz kafanizi sikeyim zaten.
Sen ölmedin mi
MaalesefSen ölmedin mi
Anan baban siülalende son nefesine kadar kel kalan yoksa sence dht saç dökermi?Normie propagandasina düsmeyin aminakoyayim, tirrikiye deki doktorlara güveniyorsaniz kafanizi sikeyim zaten.
dökerAnan baban siülalende son nefesine kadar kel kalan yoksa sence dht saç dökermi?
mal mısın knkAnan baban siülalende son nefesine kadar kel kalan yoksa sence dht saç dökermi?
5AR vücut bölgelerine göre değişmiyor diye biliyorum ama lokal olarak dht engelleyebiliyorsun tabiinormal testi dht'ye dönüştüren enzim kafanda yoksa dökmüyormuş öyle birşeyler vardı galiba
soru soduk senin o feminen yüzünü sikerim sşmdimal mısın knk
BENIM FEMINEN YUZ AJDMAJDMAJXKA ALLAHIN SULALEN KADAR DHT VAR VUCUDUMDA AQsoru soduk senin o feminen yüzünü sikerim sşmdi
Yav orospu cocuğu sen foruma yüzünü atmadınmı o attıgın kisi sensen senin o suratını sikeyim sen istanbulda yasiyon buyuk ihtimal bak seni bulurum amk salagi arkadasında yoktur zaten o kıvırcık sacından tutup yerlere vururumBENIM FEMINEN YUZ AJDMAJDMAJXKA ALLAHIN SULALEN KADAR DHT VAR VUCUDUMDA AQ
APTAL OROSPU COCUGU NE KIVIRCIGIM NE FEMINEN YUZUM VAR NE ÖNDEN YUZUMU ATTIM APTAL OROSPU EVLADI SEBI AJDMAJDMAJDMALWLQ GEL LAN YANIMA AKKSÖADNMAMDAYav orospu cocuğu sen foruma yüzünü atmadınmı o attıgın kisi sensen senin o suratını sikeyim sen istanbulda yasiyon buyuk ihtimal bak seni bulurum amk salagi arkadasında yoktur zaten o kıvırcık sacından tutup yerlere vururum
ORRRROSPU COCUU YANIMDA OLSAN KESKE O ENSE KÖKÜNE Bİ TANE PARLATSAM ÖLÜRSÜN ZATEM BYUK İHTİMAL AMK VİTAMİNSİZİ SENİN O HAYATINI SİKİM AMK NERDİAPTAL OROSPU COCUGU NE KIVIRCIGIM NE FEMINEN YUZUM VAR NE ÖNDEN YUZUMU ATTIM APTAL OROSPU EVLADI SEBI AJDMAJDMAJDMALWLQ GEL LAN YANIMA AKKSÖADNMAMDA
Genetiğe saçların hassaslığına falan bağlıAnan baban siülalende son nefesine kadar kel kalan yoksa sence dht saç dökermi?
LAKSÖASKAÖZKAÖDJAMDKAÖXMAKKZÖADJKAÖXKAÖKFÖSDJAMDJAÖXKAXMSXKAÖÖXMAXJIADLÖAXKLA GEL YANIMA GEL LAORRRROSPU COCUU YANIMDA OLSAN KESKE O ENSE KÖKÜNE Bİ TANE PARLATSAM ÖLÜRSÜN ZATEM BYUK İHTİMAL AMK VİTAMİNSİZİ SENİN O HAYATINI SİKİM AMK NERDİ
saç dökülmesi yine dhtye bağlı, piyangoyu vurduysan ve saç köklerin dhtye karşı dayanıklıysa dökmezsin ya da normalden daha az dökersin ama dht fazla olduğu sürece her türlü dökeceksin çünkü dht karşı dayanıklılığın bir limiti varherşey genetik her dhtsi fazla olanın saçı dökülmüyor
Hasikitr ulan amk dazlagi senin bana bi got borcun var naz yapmasaç dökülmesi yine dhtye bağlı, piyangoyu vurduysan ve saç köklerin dhtye karşı dayanıklıysa dökmezsin ya da normalden daha az dökersin ama dht fazla olduğu sürece her türlü dökeceksin çünkü dht karşı dayanıklılığın bir limiti var
SONUNA KADAR ARKANDAYIM AGGAAAORRRROSPU COCUU YANIMDA OLSAN KESKE O ENSE KÖKÜNE Bİ TANE PARLATSAM ÖLÜRSÜN ZATEM BYUK İHTİMAL AMK VİTAMİNSİZİ SENİN O HAYATINI SİKİM AMK NERDİ
sikkimyesaç dökülmesi yine dhtye bağlı, piyangoyu vurduysan ve saç köklerin dhtye karşı dayanıklıysa dökmezsin ya da normalden daha az dökersin ama dht fazla olduğu sürece her türlü dökeceksin çünkü dht karşı dayanıklılığın bir limiti var
@Eren151 bu kım kanka kopegin mi havlıyo mu barisikkimye
Gotunun qstarini sikeyim veledulzina seni@Eren151 bu kım kanka kopegin mi havlıyo mu bari
Gotunun qstarini sikeyim veledulzina seni
goonerhergun 2 3 kere masturbasyon yapiyorum bagimliyim nofap rekorum 6 gun 2 3 gun sonunda canavar gibi oluyorum
Turkce konuş izdirqbini siktigiminingooner
tamam kanka signatureun zaten gözümü alıyor ignoreluyorum seni post kascaksan devam yazmayaTurkce konuş izdirqbini siktigiminin
Yok itim sensin pati ver ıglum@Eren151 bu kım kanka kopegin mi havlıyo mu bari
@divisionpanzerfaust saygilar reis_i cumhur![]()
Nofap yapmak boy uzatir mi
Merhaba yeni katildim 15 yasindayim boyum 179 baba boy 177anne boy 172 heightmaxxlayabilmek icin nofap yaparsam ise yarar mı hergun 2 3 kere masturbasyon yapiyorum bagimliyim nofap rekorum 6 gun 2 3 gun sonunda canavar gibi oluyorumlooksmax.org
Ignorneamk sen nediyon yahutamam kanka signatureun zaten gözümü alıyor ignoreluyorum seni post kascaksan devam yazmaya
Yok itim sensin pati ver ıglum
ADAMIN LOPCUGUSUN O HEYKELIN DIKILIRKENKI BETON YETMEYEN 240kg AGIRLIGINDAKI DASSSSAKLARINA ONCE ITINAYLA PASPAS CEKER, QRDINDAN BAL DOKUP EMCUKLER YALAR YUTARIMYok itim sensin pati ver ıglum
tamamdır kanka haber edersin
tamamdır kanka
Yazdım cane@eren15 dostum yazsana sende aw
Eyyyywqllah ^3Yazdım cane