Dahiliye doktoru dht saç dökmez ded

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Bronze
Wtf

• +1
Reactions: Epochs
Normie propagandasina düsmeyin aminakoyayim, tirrikiye deki doktorlara güveniyorsaniz kafanizi sikeyim zaten.

• +1
Reactions: BaneOfTiers, divisionpanzerfaust, Misogynist_Maxxer and 6 others
Genetiğinde yoksa dökmez zaten
Kan tahlillerime göre vitamin eksikliği cart curt yok benim aklıma kilo vermemeden kaynaklı yükselen dht geldi

• +1
Kan tahlillerime göre vitamin eksikliği cart curt yok benim aklıma kilo vermemeden kaynaklı yükselen dht geldi
En azından yükseldiğini tahmin ettiğim diyeyim çünkü ölçtürmedim endokrine gidip baktırcam

• +1
Normie propagandasina düsmeyin aminakoyayim, tirrikiye deki doktorlara güveniyorsaniz kafanizi sikeyim zaten.
Bana yazdığı b12 takviyesini kullanmalımıyım sence

• +1
Anan baban siülalende son nefesine kadar kel kalan yoksa sence dht saç dökermi?

• +1
normal testi dht'ye dönüştüren enzim kafanda yoksa dökmüyormuş öyle birşeyler vardı galiba

• +1
normal testi dht'ye dönüştüren enzim kafanda yoksa dökmüyormuş öyle birşeyler vardı galiba
5AR vücut bölgelerine göre değişmiyor diye biliyorum ama lokal olarak dht engelleyebiliyorsun tabii

• +1
Reactions: Aven
soru soduk senin o feminen yüzünü sikerim sşmdi
BENIM FEMINEN YUZ AJDMAJDMAJXKA ALLAHIN SULALEN KADAR DHT VAR VUCUDUMDA AQ

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
BENIM FEMINEN YUZ AJDMAJDMAJXKA ALLAHIN SULALEN KADAR DHT VAR VUCUDUMDA AQ
Yav orospu cocuğu sen foruma yüzünü atmadınmı o attıgın kisi sensen senin o suratını sikeyim sen istanbulda yasiyon buyuk ihtimal bak seni bulurum amk salagi arkadasında yoktur zaten o kıvırcık sacından tutup yerlere vururum

• JFL
Reactions: ZerefDragnee1l
Yav orospu cocuğu sen foruma yüzünü atmadınmı o attıgın kisi sensen senin o suratını sikeyim sen istanbulda yasiyon buyuk ihtimal bak seni bulurum amk salagi arkadasında yoktur zaten o kıvırcık sacından tutup yerlere vururum
APTAL OROSPU COCUGU NE KIVIRCIGIM NE FEMINEN YUZUM VAR NE ÖNDEN YUZUMU ATTIM APTAL OROSPU EVLADI SEBI AJDMAJDMAJDMALWLQ GEL LAN YANIMA AKKSÖADNMAMDA

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
APTAL OROSPU COCUGU NE KIVIRCIGIM NE FEMINEN YUZUM VAR NE ÖNDEN YUZUMU ATTIM APTAL OROSPU EVLADI SEBI AJDMAJDMAJDMALWLQ GEL LAN YANIMA AKKSÖADNMAMDA
ORRRROSPU COCUU YANIMDA OLSAN KESKE O ENSE KÖKÜNE Bİ TANE PARLATSAM ÖLÜRSÜN ZATEM BYUK İHTİMAL AMK VİTAMİNSİZİ SENİN O HAYATINI SİKİM AMK NERDİ

• +1
Reactions: femboi_hunter69
Anan baban siülalende son nefesine kadar kel kalan yoksa sence dht saç dökermi?
Genetiğe saçların hassaslığına falan bağlı

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l and Eren151
herşey genetik her dhtsi fazla olanın saçı dökülmüyor

• +1
Reactions: Eren151
ORRRROSPU COCUU YANIMDA OLSAN KESKE O ENSE KÖKÜNE Bİ TANE PARLATSAM ÖLÜRSÜN ZATEM BYUK İHTİMAL AMK VİTAMİNSİZİ SENİN O HAYATINI SİKİM AMK NERDİ
LAKSÖASKAÖZKAÖDJAMDKAÖXMAKKZÖADJKAÖXKAÖKFÖSDJAMDJAÖXKAXMSXKAÖÖXMAXJIADLÖAXKLA GEL YANIMA GEL LA

Doğru diyor genetik yüzünden saçı dökülen adam dht saç döküyor diyor başka bir şey değil

• +1
herşey genetik her dhtsi fazla olanın saçı dökülmüyor
saç dökülmesi yine dhtye bağlı, piyangoyu vurduysan ve saç köklerin dhtye karşı dayanıklıysa dökmezsin ya da normalden daha az dökersin ama dht fazla olduğu sürece her türlü dökeceksin çünkü dht karşı dayanıklılığın bir limiti var

saç dökülmesi yine dhtye bağlı, piyangoyu vurduysan ve saç köklerin dhtye karşı dayanıklıysa dökmezsin ya da normalden daha az dökersin ama dht fazla olduğu sürece her türlü dökeceksin çünkü dht karşı dayanıklılığın bir limiti var
Hasikitr ulan amk dazlagi senin bana bi got borcun var naz yapma

SONUNA KADAR ARKANDAYIM AGGAAA

• +1
sikkimye

Gotunun qstarini sikeyim veledulzina seni

@divisionpanzerfaust saygilar reis_i cumhur

Alexandersixallandir indir kaldir ferahlandir

Yok itim sensin pati ver ıglum
ADAMIN LOPCUGUSUN O HEYKELIN DIKILIRKENKI BETON YETMEYEN 240kg AGIRLIGINDAKI DASSSSAKLARINA ONCE ITINAYLA PASPAS CEKER, QRDINDAN BAL DOKUP EMCUKLER YALAR YUTARIM

@Eren151 fostum sende yazsana bizi yancar saniyolar

@eren15 dostum yazsana sende aw