ezet
True quiet kid 🇵🇱
Byłem ostatnio w rossmanie kupić jakieś gówno żeby nie wyglądać jak podludź aż podeszła do mnie k*bieta. Generalnie miała czarne włosy brwi kurwa pomalowane lakierem do meblościanki czy chuj wie czego.
Tak mniej więcej kurwa wyglądała
W skrócie była taką stereotypową patusiarą. Miała jakąś koszulkę piłkarską na którą nie zwróciłem uwagi na początku uwagi epeta na smyczy i właśnie taki makeup jak powyżej
I jak byłem na dziale z płynami do mycia szamponami itp podeszła do mnie i nasza rozmowa wygląda mniej więcej tak
Ona: siema
Ja: cześć, znamy się?
Ona: Mam pytanie masz Insta?
Ja: no mam a co.
Ona: a dasz?
Tak ta rozmowa była w chuj tak kurwa chujowa
Wyciągałem mój telefon z myślą „dobra chuj będzie śmiesznie” ale przyjrzałem się koszulce jej i to była koszulka Broni Radom czyli klubu z którym mój klub radomiak ma wielką kosę.
Mówię do niej
„Dobra tylko spal tą szmatę najpierw”
I odszedłem. Potem słyszałem z drugiego końca sklepu te takie odgłosy kobiecej frustracji i wkurwienia.
Dało mi to tak skurwysyńsko dużą satysfakcję że wkurwilem kogoś w taki low effort sposob.
Jak oceniać moje zachowanie chłopaki
@Divineincel @Canthus23 @MulletM1chas
Tak mniej więcej kurwa wyglądała
W skrócie była taką stereotypową patusiarą. Miała jakąś koszulkę piłkarską na którą nie zwróciłem uwagi na początku uwagi epeta na smyczy i właśnie taki makeup jak powyżej
I jak byłem na dziale z płynami do mycia szamponami itp podeszła do mnie i nasza rozmowa wygląda mniej więcej tak
Ona: siema
Ja: cześć, znamy się?
Ona: Mam pytanie masz Insta?
Ja: no mam a co.
Ona: a dasz?
Tak ta rozmowa była w chuj tak kurwa chujowa
Wyciągałem mój telefon z myślą „dobra chuj będzie śmiesznie” ale przyjrzałem się koszulce jej i to była koszulka Broni Radom czyli klubu z którym mój klub radomiak ma wielką kosę.
Mówię do niej
„Dobra tylko spal tą szmatę najpierw”
I odszedłem. Potem słyszałem z drugiego końca sklepu te takie odgłosy kobiecej frustracji i wkurwienia.
Dało mi to tak skurwysyńsko dużą satysfakcję że wkurwilem kogoś w taki low effort sposob.
Jak oceniać moje zachowanie chłopaki
@Divineincel @Canthus23 @MulletM1chas