growthplatessss111
186 kürt htn
Sean'ı seviyorum ama bence overrated, Ben bile mogluyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sean'ı seviyorum ama bence overrated, Ben bile mogluyorum.
ya ne aromasini ya@christaken siz nerden tanisiyonuz aq
1943 mac olayıbaran marlonun macini çalmaya çalışmış sonra yakalayıp aralarında halletmişler
baran sene benden bahsetti mi baş harfimi söylesene bi (çok önemli biriymişim gibi triplere giriyorum gibi gözüküyo heralde de merak ettim)1943 mac olayı
Hbaran sene benden bahsetti mi baş harfimi söylesene bi (çok önemli biriymişim gibi triplere giriyorum gibi gözüküyo heralde de merak ettim)
seni bilmiyorum şuanda ayna karşısında fizigime bakıp gotumu kaldırıyorumbaran sene benden bahsetti mi baş harfimi söylesene bi (çok önemli biriymişim gibi triplere giriyorum gibi gözüküyo heralde de merak ettim)
olaylar karışık galibaHeee kanki konuşmuyorsunuzdur kesin beni arkadaşlıktan sildikten sonra aniden baya bir 2 3 ay girmedin sonea bir baktım sunucudasin aponun bana ilk yazdığı sey knk ben çektim herkesi silip apoyu silmiyorsun birde o sana davet atar atmaz giriyorsun aptal yerine koymayı bırakın olum biliyoz ne yaptığınızı

Burada og larplamamisim, burada eski siteler hakkinda bilgi sahibi oldugumu soylemisim. Hicbir zaman da analjfl kimligi adi altinda olan hesaplarda lookism larplamadim.bak lütfen diyeceklerimi yanlış anlama ama 1-2 sevmediğim huyunu söylemek istiyorum foruma geldiğinden beri og larplıyorsun sonra kendin gibi olanlara atarlanıyorsun (sadece bu örnek değil benzer şekilde global forumda da postların var hatta gidip zuffsteri referans göstermişsin)
2.5 sene falan önce looksmaxing ile alakalı bir forumda hesap açıp bir şeyler yazıp bırakmış olabilirsin bir şey demiyorum
inan bana kimin og olup olmadığı falan filan benim hiç umrumda değil senin kadar ama sen kendi yalanına inanmaya başlamışsın
zuffsterken de og larplıyordun eş zamanlı olarak tiktokta puahate sluthate lookismden ss'ler olan editleri repostluyodun ordan belli ettin zuffster olduğunu
View attachment 4811600
ilk postlarında da aynı "og" liği taslayınca insanlar laf edince durumu öyle bir noktaya çektin ki insanlar gerçekten o zamanları da larp sanmaya başladı
no offense ama resinin dediği gibi bu larplama işi sıkmaya başladı.
dedigim gibi yanlis anlama dost dostun ayıbını yüzüne söyler