datho deletemi çekti?

Sean'ı seviyorum ama bence overrated, Ben bile mogluyorum.
1000012416

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, pashanimair and szenn
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and szenn
1943 mac olayı
baran sene benden bahsetti mi baş harfimi söylesene bi (çok önemli biriymişim gibi triplere giriyorum gibi gözüküyo heralde de merak ettim)

• +1
Reactions: pashanimair
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Deleted member 287008 and growthplatessss111
baran sene benden bahsetti mi baş harfimi söylesene bi (çok önemli biriymişim gibi triplere giriyorum gibi gözüküyo heralde de merak ettim)
seni bilmiyorum şuanda ayna karşısında fizigime bakıp gotumu kaldırıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and growthplatessss111
Heee kanki konuşmuyorsunuzdur kesin beni arkadaşlıktan sildikten sonra aniden baya bir 2 3 ay girmedin sonea bir baktım sunucudasin aponun bana ilk yazdığı sey knk ben çektim herkesi silip apoyu silmiyorsun birde o sana davet atar atmaz giriyorsun aptal yerine koymayı bırakın olum biliyoz ne yaptığınızı
olaylar karışık galiba 😅

• JFL
Reactions: wetwipes, growthplatessss111, Serialsuicide and 4 others
siktirin gidin lan tiradımdan başka yerde kavga edin

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, wetwipes and Resistance.
bak lütfen diyeceklerimi yanlış anlama ama 1-2 sevmediğim huyunu söylemek istiyorum foruma geldiğinden beri og larplıyorsun sonra kendin gibi olanlara atarlanıyorsun (sadece bu örnek değil benzer şekilde global forumda da postların var hatta gidip zuffsteri referans göstermişsin 🤣)
2.5 sene falan önce looksmaxing ile alakalı bir forumda hesap açıp bir şeyler yazıp bırakmış olabilirsin bir şey demiyorum
inan bana kimin og olup olmadığı falan filan benim hiç umrumda değil senin kadar ama sen kendi yalanına inanmaya başlamışsın
zuffsterken de og larplıyordun eş zamanlı olarak tiktokta puahate sluthate lookismden ss'ler olan editleri repostluyodun ordan belli ettin zuffster olduğunu
View attachment 4811600
ilk postlarında da aynı "og" liği taslayınca insanlar laf edince durumu öyle bir noktaya çektin ki insanlar gerçekten o zamanları da larp sanmaya başladı
no offense ama resinin dediği gibi bu larplama işi sıkmaya başladı.
dedigim gibi yanlis anlama dost dostun ayıbını yüzüne söyler
Burada og larplamamisim, burada eski siteler hakkinda bilgi sahibi oldugumu soylemisim. Hicbir zaman da analjfl kimligi adi altinda olan hesaplarda lookism larplamadim.

Ben ztn hicbir zaman da 2018 kullanicisiyim falan demedim, og de larplamadim analjfl kimliginde.

Sadece old forumlar hakkinda olan bilgiler ile alakali yanlis seyleri soyleyen insanlara cevap niteliginde birtakim seyler yazdim o kadar.

• +1
Reactions: pashanimair
apo şimdi hem zuffster hem analpsl hem baranpsl mi

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Gordon Freeman and lichtfromverse