Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
david laidin fizkini nasıl yapabilrimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Close your eyes and make a wishdavid laidin fizkini nasıl yapabilrimi
13 semDavid Laidin fiziğini eğer 11-12 yaşlarında değilsen gençliğinde ulaşamazsın.
david laidin fizkini nasıl yapabilrimi
Bu forumda paylasımlarını ingilizce yaparsan daha cok kisi bakar13 sem
onu bende biliyorum ana sağolBu forumda paylasımlarını ingilizce yaparsan daha cok kisi bakar
O zaman ing at türk cok yok burda yabancılar daha bilgili geneldeonu bende biliyorum ana sağol
Eğer gerçekten 13 isen 13 yaş geç bir yaş değil. Burda kastetmek istediğim olay yaş değildi 11-12 derken öylesine dedim spor için ne kadar erken o kadar iyidir. Temel daha sağlam olur. Ama David Laid kadar estetik gözükmek isteyen birisi kesinlikle ortaokul yıllarında çok disiplinli bir şekilde beslenmesini ve antrenmanlarını yapmalıdır.13 sem
Kardeşim, sen ne demeye çalışıyorsun tr forumuna? Elin gâvurunda akıl var da bizde yok mu?O zaman ing at türk cok yok burda yabancılar daha bilgili genelde
Knk David laid dünyada ki en iyi doğal genetiklerddn birine sahip fizik olarak yani 1- genetikdavid laidin fizkini nasıl yapabilrimi
david laid dogal degil benceKnk David laid dünyada ki en iyi doğal genetiklerddn birine sahip fizik olarak yani 1- genetik
2-adam senelerce yaptı ki sende en az 2 senede sıkı takip ile başkalarin "bu eleman spora gidiyo la" dediği seviyeye gelirsin ondan sonrada iyice hacimlenmeye başlarsın burda dikkat etmen gereken birsuru şey var en basitinden omuz-bel oranı ideal orana getirmek sanırım ideal 1.6 diye olculuyordu ikinci kalori takipi ve makrolara dikkat üçüncü uyku sleepmax 4 beslenme düzeni ve bf% düşürmek estetik görünüm için kritik yoksa doğal olsanda dıştan belli olmaz
Birde bunun yarısından çoğu egerki doğal isen ilizyon,giydigin compress tişörtler ile anca spor yapiyon sen derler,son olarak adamın sadece fiziği iyi değil yüz hatlarıda iyi ve boyu da iyi yanı tipsiz olsa bu kadar dikkat çekeceğini zannetmiyorum bile ama öncesi sonrası farki çok fena çünkü tam puberty de optimize etti zaten kemiğe yük bindirmek şekillendirir adam pubertymax ile yani aslında sadece bodybuilding değil yüzünü de geliştirdi daha maskulen duruyor ki bu hormonlariylada alakalı bilirsin zaten spor özellikle test için süper gh salınımı içinde abartmadan Süper
Son yol tehlikeli yol
Steroidler ve sarmslar ile hızlıca kas kütlesi koymak ve yanına birsuru farklı ilaçlar ile karaciğerini vs korumak ve östrojeni bloklamasi içinde bir çekiş aramotaz inhibitörü kullanırsın şöyle kıyaslama yapayım David laid fiziğine erismen böyle olursa baya mümkün olur kas kütlesi kazanımı steroidler ile bı 10 kat hizlanir ama 20 yaşında olebilirsin e tabi karaciğer kalp ne korumak hormonlar için ilaçlar vesayri korur ama nereye kadar bilemiyorum çok basmak tehlikeli güvenli doz yok ama yinede
Adam senelerdir yapıyor bence Jeff said de David laid de hem genetik piyango hemde senelerdir hayvan gibi yüklenme sonucu elde etti David laid kaç kg kaldırıyordu kaç kez sakatlandı adam inanılmaz performans da gösterdi gerçi en net sonucu gene kan testi verirde var böyle şanslılar mesala Jeff said hiç spor yapmamış sadece okul sporları ile ki lisedeki hâli bizim hedef fizik gibi çünkü genetiği süper kas potensiyeli fena omuzlar felan taa o zamandan belirgin birde son 2 senedir felan nerdeyse hiç gelisemiyorlar yani kas kütlesi ekleyemiyorlar çok düşük bu da doğal sınırlarına ulaşmış olduğu anlamına gelebilirdavid laid dogal degil bence
david laid 16 yasinda felan 1 2 sene kullandi birakti bence adam o zamanlarinda cok cok cok hizli gelisiyor guc ve kas kutlesi olarak ibofesör diye bi adam var bunu detaylica inceleyen bi videosu vardi orda bahsediyor herseydenAdam senelerdir yapıyor bence Jeff said de David laid de hem genetik piyango hemde senelerdir hayvan gibi yüklenme sonucu elde etti David laid kaç kg kaldırıyordu kaç kez sakatlandı adam inanılmaz performans da gösterdi gerçi en net sonucu gene kan testi verirde var böyle şanslılar mesala Jeff said hiç spor yapmamış sadece okul sporları ile ki lisedeki hâli bizim hedef fizik gibi çünkü genetiği süper kas potensiyeli fena omuzlar felan taa o zamandan belirgin birde son 2 senedir felan nerdeyse hiç gelisemiyorlar yani kas kütlesi ekleyemiyorlar çok düşük bu da doğal sınırlarına ulaşmış olduğu anlamına gelebilir
başta doğaldı sonradan küre girdi diye biliyorum ama baştaki o prime fizik doğaldavid laid dogal degil bence
primeden az daha once basladi bence cunku cok hizli guc kazanmis kisa suredebaşta doğaldı sonradan küre girdi diye biliyorum ama baştaki o prime fizik doğal
prime diye tam kastetiğin yeri bilmiyorum ama bayağı bi süre naturel takıldı işte adamın kas kazanımı estetik duruşu edişi falan genetik zaten bu yüzden adam piyasanın en iyi naturel fiziklerinden biri olarak tanınıyorprimeden az daha once basladi bence cunku cok hizli guc kazanmis kisa surede
16 17 yastan bahsediyodumprime diye tam kastetiğin yeri bilmiyorum ama bayağı bi süre naturel takıldı işte adamın kas kazanımı estetik duruşu edişi falan genetik zaten bu yüzden adam piyasanın en iyi naturel fiziklerinden biri olarak tanınıyor
@szennal beni yanına sevgilim…
tam o dönemler ilaç kullanımına başladığı düşünülüyor yinede net yorum yapmak zor16 17 yastan bahsediyodum
Prime fiziği doğal ibofesorun o videosunu bende izlemistimdavid laid 16 yasinda felan 1 2 sene kullandi birakti bence adam o zamanlarinda cok cok cok hizli gelisiyor guc ve kas kutlesi olarak ibofesör diye bi adam var bunu detaylica inceleyen bi videosu vardi orda bahsediyor herseyden
Siz harbi taş devrinde yaşıyorsunuzdavid laid dogal degil bence