Davranışlarınıza dikkat edin

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
son zamanlarda çok fazla bluepilled(siteye üye olmadan konu görüntülüyenler var) bazıları twitterdaki sjw incel düşmanları,bazıları lurker luksmeksçiler yani her an mesajlarınız twitterda gözükebilir ve isminizin ve tipinizin olduğu,''gidin bunu dövün'' içerikli aptal twitler görebilirsiniz.hesabınızda suratınız yoksa silin gitsin ama dediğim gibi nefret içerikli bir postunuz yoksa hiçbirşey olmaz ama varsa sorun çıkabilir.Suratınızın olduğu postları modlara kaldırtın.Eğer bunu okuyan twitterdaki incel avcılarındansanız size başta şunu söyleyim bir kaç kişi dışında bu forumu kullanan neredeyse herkes reşit olmayan hala liseli çağında olan bireyler.Yani bu siteden çok bir sonuç çıkartamazsınız sadece bir avuç ergenin eğlence mekanını falan kapattırırsınız.

• +1
Reactions: sladekilic and lagrange10
Hicbirimiz incel degilizki amk
(Bensikisiyom valla)

• Woah
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, hellomylove and lagrange10
Hesapta yüz yoksa sıkıntı olur mu

• +1
Reactions: orhanhic
Hicbirimiz incel degilizki amk
(Bensikisiyom valla)
Bunlar harbi incel mi zannediyo bizi amk mtn altı yok forumda

• +1
Reactions: Ashoimex
Ben sikismiyom incelim memur bey

• JFL
Reactions: Xavier, lagrange10 and ER enjoyer
@Xavier Büyük adammış, biz değerini bilemedik onun.

Eğer reelden biri bunu okuyorsa şunun garantisini verebilirim ki incel terör örgütü ile hiçbir alakam yoktur, burada bir arkadaşım için duruyorum ve burada insanlarla dalga geçmek, milletin birbirine bok atmasını izlemek çok keyifli.
Blackpill'e inanan biri değilim ve dış görünüşüm de zaten blackpill standartlarına göre ortalamanın üstünde yani incel terör örgütüne bağlı olmam mümkün değil.
Buraya kafa dağıtmaya ve insanları blackpillden, kadın düşmanlığından vazgeçirmeye geldim.
-24 Temmuz 2023

• JFL
  • +1
Reactions: halatmaxxing and lagrange10
Eğer reelden biri bunu okuyorsa şunun garantisini verebilirim ki incel terör örgütü ile hiçbir alakam yoktur, burada bir arkadaşım için duruyorum ve burada insanlarla dalga geçmek, milletin birbirine bok atmasını izlemek çok keyifli.
Blackpill'e inanan biri değilim ve dış görünüşüm de zaten blackpill standartlarına göre ortalamanın üstünde yani incel terör örgütüne bağlı olmam mümkün değil.
Buraya kafa dağıtmaya ve insanları blackpillden, kadın düşmanlığından vazgeçirmeye geldim.
-24 Temmuz 2023
Eylemlerimin hepsi ironi ve şaka kapsamındadır dediklerimin hiç biri gerçek manada değildir.Eğer beni topluma karşı kin ve nefret beslemekten suçluyorsunuz yanlışsınız çünkü topluma faydalarım çok ve toplumu çok seviyorum.Kadın halkına karşı söylediğim herşey yalan hoşlandığım bir kız var zaten yakında onunla beraber olmayı düşünüyorum ve olacağım çünkü öncesinde 3 tane farklı ilişki yaşadım çok deneyimliyim burda kendime istemsiz bekar dediğime bakmayın o yalandı gerçekte kadınlarla iyi anlaşan ve kadınlara oldukça saygı duyan bir insanım.Özet olarak bu yaptığım davranışları lütfen ciddiye almayın.

• +1
Reactions: Xavier
Ben feministim hakim bey profil fotomdan da anlaşılacağı üzere

• JFL
Reactions: ER enjoyer
  • JFL
Reactions: recai iskender