dayanamıyorum

Bilgim yok ama dht için anavar öneriyorlar bunun için konu açsana cycle hazırlasınlar bide o adam arimidex satıyor alma onu
arimidex niye almiyim
direkt paket halinde almak istiyorum adamdan tek tek alıp toplamak uğraştırıcı baya

• +1
Reactions: pashanimair
yapıştırneamk
varsa çiçek yapıştır içek gibi bi şey mi
sadece best of the bestteki megathreadleri okusan elinden geldiğince uygulasan zaten hayatının en önemli yaslarında potansiyelinin erisebilecegi bi noktaya ulasacaksın aq, sanki hayata gec kalmıssın gibi yazmıssın 10. sınıfta yarrama benzesen ne benzemesen ne

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and swaggy
arimidex niye almiyim
direkt paket halinde almak istiyorum adamdan tek tek alıp toplamak uğraştırıcı baya
arimidex ostrojeni birden yapıştırıyor aromasin daha kontrollu bide bi konuda gormustum emin degilim bundan aromasin gh uretimine faydasi mi ne vardi bunu sadece gordum dogru mu idk aromasin mog

• +1
Air jordan 4 knk
Yok knk ltn oldugum icin konusmaya calismiyorum gymmax nitsin roidleyip approach larim bi tane mtb karı var oma cakmayi planliyom
korunma şeylerini alcanmı peki roid için

• +1
Reactions: pashanimair and reanrao
sadece best of the bestteki megathreadleri okusan elinden geldiğince uygulasan zaten hayatının en önemli yaslarında potansiyelinin erisebilecegi bi noktaya ulasacaksın aq, sanki hayata gec kalmıssın gibi yazmıssın 10. sınıfta yarrama benzesen ne benzemesen ne
kanka bilmiyom hayatın en güzel dönemlerini bu dönemler olarak düşünüyorum ben
ne sorumluluğun var ne bi şeyin
sadece yatıp uyuyup yiyişiyosun
bu dönemde htn falan olmak cennet gibi bi şey

• +1
arimidex ostrojeni birden yapıştırıyor aromasin daha kontrollu bide bi konuda gormustum emin degilim bundan aromasin gh uretimine faydasi mi ne vardi bunu sadece gordum dogru mu idk aromasin mog
östrojeni direkt yapıştırması benim için daha iyi olur ergenliğe östrojenim tavan bi şekilde girdim zaten biri a dese ağlıyodum
östrojenin boy konusunda yaşatabiliceği problemler konusunda da bi şeyim yok boyum 187 falan büyüme plaklarım kapansa da çok önemli olmaz benim için
direkt testo ve arimidex alırım muhtemelen o adamdan

• +1
östrojeni direkt yapıştırması benim için daha iyi olur ergenliğe östrojenim tavan bi şekilde girdim zaten biri a dese ağlıyodum
östrojenin boy konusunda yaşatabiliceği problemler konusunda da bi şeyim yok boyum 187 falan büyüme plaklarım kapansa da çok önemli olmaz benim için
direkt testo ve arimidex alırım muhtemelen o adamdan
Östrojen azlığı eklem ağrıları beyin sisi ve kemik erimesi bile yapıyor hersey kontrollu olmalı aromasin de aynı dusurcek daha saglıklı sekılde sadece

• +1
Östrojen azlığı eklem ağrıları beyin sisi ve kemik erimesi bile yapıyor hersey kontrollu olmalı aromasin de aynı dusurcek daha saglıklı sekılde sadece
doğru diyosun zaten de aromasini çözmem zor olur baya

• +1
:lul: Yok kanka bende bulgar vatandaşlığı var vatandaş olmayanı almıyolar varsa gel gidek

Yok lan olmaz eczaneden iste bi halledersin aslında
bi erkek girip meme kanseri ilacı isteyince vermezler bence

• +1
kanka bilmiyom hayatın en güzel dönemlerini bu dönemler olarak düşünüyorum ben
ne sorumluluğun var ne bi şeyin
sadece yatıp uyuyup yiyişiyosun
bu dönemde htn falan olmak cennet gibi bi şey
biraz daha büyüdüğünde anlayacağını düşünüyorum, bu yaşta kürdür ameliyattır fazla abartılı geliyor bana.

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
fraudla knk benimde aynı tabanlık + ayakkabıyla iyi 180 oluyom
lvl step tarzı 10 cm uzatan ayaklabıları giyen gece götten de vurduruyodur

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
lvl step tarzı 10 cm uzatan ayaklabıları giyen gece götten de vurduruyodur
çakma nike gibi duruyo
giyen biri video çekmişti yorumlarda ağır taşak geçiyolardı
boy fraudladığı için değil ayakkabının tasarımı yüzünden

• +1
çakma nike gibi duruyo
giyen biri video çekmişti yorumlarda ağır taşak geçiyolardı
boy fraudladığı için değil ayakkabının tasarımı yüzünden
kanka paran olmaması cakma şeyler giymek ayıp değil de şu tarz şeyler giymek direkt kendimden nefret ediyorum demenin başka bi yolu

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
7 cm nasıl fraudluyon amk bide benim pöstür de kötü esnesem falan pöstürü düzeltsem 175 olurum ama sen nasıl 7 cm fraudluyon:lul:
ayakkabı olarak air max 270 bide tabanlık 2-3 cm

• +1