Debloat advice

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
Kilom gayet az olmasina ragmen yuzum manyak bloated duruyor o da boneless olmamdan kaynakli var mi buccal fat removaldan baska cozum yabanci forumda goruyorum surekli leanmaxxlayin yaziyolar boneless birdcellere. Bide boyun omuz posturu icin hareket mareket atsaniza

• +1
Reactions: Zodiac
Kilom gayet az olmasina ragmen yuzum manyak bloated duruyor o da boneless olmamdan kaynakli var mi buccal fat removaldan baska cozum yabanci forumda goruyorum surekli leanmaxxlayin yaziyolar boneless birdcellere. Bide boyun omuz posturu icin hareket mareket atsaniza
muz ye kilonun az olması çok önemli değil leansen ve hala öyleyse ozaman sıkıntı ama lean olup yanağın varsa genelde kızlar cok siklemio aksine asyalı sevenlerin hoşuna bile gidebiliyor

• +1
Reactions: OgreGravital
muz ye kilonun az olması çok önemli değil leansen ve hala öyleyse ozaman sıkıntı ama lean olup yanağın varsa genelde kızlar cok siklemio aksine asyalı sevenlerin hoşuna bile gidebiliyor
Bodyfat %15-17 falandir herhalde

diüretik şeyler ye

• +1
%13e düşmeden pes etme babo

• +1
kanka boneless olmaktan ziyade potasyum tuket dozunda sodyum al fazla kacirma cok su ic yag oranini dusuk tut skinnyfat olabilirsin yemege fazla tuz atma cikolata cips yapay seker yeme cok hala bloatedsen demek ki o bloat degil genetik olarak yanaklarin buyuk

• +1
Ypgurt bloat yaparmı lo

• +1
süt ürünlerinin hepsi bloat yapar
Herkesin vucudu farkli btw bende tek bloat yapan sey karbonhidratti sekerli beslensemde bloat olmuyodum sonra bulka falan girdim karb yiyince sistim

• +1

Users who are viewing this thread

Back