debloat/negative hooding

orhanhic

orhanhic

Zephir
aminakoyayim az once yanlislikla bi ust sectionda acmisim konuyu kopyalamayi da unuttum texti
debloat olunca benim negative hooding daha fazla belli oluyomus gibime geliyo buyuk ihtimalle gercekten de oyle
bununla alakali deneyimi olan varsa bize de anlatsin
bodyfatle ilgisini de merak ediyom uee ve negative hooding goruntusunun
uykusuzluk da etkiliyor gibime geliyo baya emin degilim yine

en kotu ihtimalle ust goz kapagi dolgusu ve frontalise dusuk doz botox yaptirmayi dusunuyom
fikir verin

aminakoyayim az once yanlislikla bi ust sectionda acmisim konuyu kopyalamayi da unuttum texti
debloat olunca benim negative hooding daha fazla belli oluyomus gibime geliyo buyuk ihtimalle gercekten de oyle

en kotu ihtimalle ust goz kapagi dolgusu ve frontalise dusuk doz botox yaptirmayi dusunuyom
fikir verin
taz kullan kanka daha hooded oluyo öyle

• JFL
Reactions: Zodiac

fikir verin
volufiline kullan uee için
üstteki deriyi her halikarda arttırıyor yine hooded eyes olmayabiliyor ama her türlü uee azaltıyor 2 haftada etki görmeye başlarsin
Screenshot 2025 05 03 09 06 07 550 edit commiuigallery
göz tembelliğini gidermen gerekiyor yeterli uyucan gerekli serumuda kullancan
göz altı için ben görünüş olarak pek fark görmedim ama yüzümü buruşturduğumda orda fazladan deri var

Last edited:
  • +1
  • Woah
Reactions: Sicilian Cyclops and orhanhic
üstteki deriyi her halikarda arttırıyor yine hooded eyes olmayabiliyor ama her türlü uee azaltıyor 2 haftada etki görmeye başlarsinView attachment 3700428göz tembelliğini gidermen gerekiyor yeterli uyucan gerekli serumuda kullancan
göz altı için ben görünüş olarak pek fark görmedim ama yüzümü buruşturduğumda orda fazladan deri var
volufiline nerden bulcam ben amk
tesekkur ederim yine de

• +1
Reactions: Sicilian Cyclops
üstteki deriyi her halikarda arttırıyor yine hooded eyes olmayabiliyor ama her türlü uee azaltıyor 2 haftada etki görmeye başlarsinView attachment 3700428göz tembelliğini gidermen gerekiyor yeterli uyucan gerekli serumuda kullancan
Kanka göz kapağına sürmüyoruz değil mi gözün yukarısındakı deriye sürüyoruz

Kanka göz kapağına sürmüyoruz değil mi gözün yukarısındakı deriye sürüyoruz
gözün yukarisindaki deriye sürüyorsun kaşla gözün üstü olan kısma sür her halikarda göz kapagına da geliyor zaten ama gözün içine gelmesin

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Volufiline sikeyim 1 ay olcak gram farm yok

• JFL
Reactions: keder
Vazelin kullanıyom knk akmasın diye bi de haftada 2 dermarolluyom bilniyom bakalım belki yarar ak 1 ay çok değil de
olm sen bide 3k bayıldın
nemlendirici kullaniyon mu ustune surmey

Vazelin kullanıyom knk akmasın diye bi de haftada 2 dermarolluyom bilniyom bakalım belki yarar ak 1 ay çok değil de
kanka nemlendirici sürmen lazimmiş nemi hapsedicekmiş chat gpt oyle soyledi
1 aydan az bi surede bende boyle oldu şuan tamamen fix değil ama zamanla olur
bu arada squint yapınca oncesiyle şimdi arasinda baya fark belli oluyo buda işe yaradiğini gosteriyor

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
kanka nemlendirici sürmen lazimmiş nemi hapsedicekmiş chat gpt oyle soyledi
1 aydan az bi surede bende boyle oldu

1 ay boşa kullanmışım ekmeğini skeyim :feelswhy::feelswhy::lul::lul:

1000016100

• Woah
Reactions: keder
volufiline 2x daily biraz overdose kullaniyorum premium nemlendirici ve retinol ile birlikte, daha ilk ay olmadi ama sislikler basliyor ( bulktan olabilir ) yanaklar cokuk hala belki bulktan degildir ama istedigim yerlerde hala yuksek hacim vermiyor, yanaklari baya buyuttu, negative hood soft tissue yuzunden mi bone yuzunden mi onu anlaman lazim orhan ondan sonra volu kullanmaya basla cogu kisinin bone natural olmasi lazim, negativese soft tissue yuzunden olmasi mumkun.

• +1
Reactions: orhanhic and Dathomirian Zabrak
volufiline 2x daily biraz overdose kullaniyorum premium nemlendirici ve retinol ile birlikte, daha ilk ay olmadi ama sislikler basliyor ( bulktan olabilir ) yanaklar cokuk hala belki bulktan degildir ama istedigim yerlerde hala yuksek hacim vermiyor, yanaklari baya buyuttu, negative hood soft tissue yuzunden mi bone yuzunden mi onu anlaman lazim orhan ondan sonra volu kullanmaya basla cogu kisinin bone natural olmasi lazim, negativese soft tissue yuzunden olmasi mumkun.
kanka anlayamiyorum iste. sabah kalktigimda yuzum sisken falan gayet guzel oluyor. uykusuzken ozellikle cok gozukuyor negatifligi

elmacik kemiginde falan ben pek işe yariyacagini sanmiyom orda yağ hucrelerini arttırmakta oldukça mantıksız çenede uygulanabilir genişletmek için ona da ne kadar gerek var tartışılır

• +1
Reactions: orhanhic
kanka anlayamiyorum iste. sabah kalktigimda yuzum sisken falan gayet guzel oluyor. uykusuzken ozellikle cok gozukuyor negatifligi
ayni sorun, sabah kaltigimda 2psl filan artmis oluyorum. aksam gymde en son treadmilde yanaklar anasinin ami gibi cokmus yuzde su filan kalmamis oluyor -psl yiyorum. aslinda bizim icin fat enjection cok buyuk bir acsend.

• +1
ayni sorun, sabah kaltigimda 2psl filan artmis oluyorum. aksam gymde en son treadmilde yanaklar anasinin ami gibi cokmus yuzde su filan kalmamis oluyor -psl yiyorum. aslinda bizim icin fat enjection cok buyuk bir acsend.
treadmillden inince gozlerde de degisiklik oluyor mu
ben de ayni sekilde sabah uyaninca ascendliyom amk

• +1
Reactions: MogEater
treadmillden inince gozlerde de degisiklik oluyor mu
ben de ayni sekilde sabah uyaninca ascendliyom amk
sabah uyanınca uee minimuma mı düşüyodu uyurken gözler korunsun diye oyle biseler diyolardı bir ara

• Hmm...
View attachment 3701515ben bundan kullaniyomonce volufilinenin damlalığını çıkarıyom damlatmıyom damlaliğin ucundaki damlayı parmağıma koyup iki parmak alıp sürüyom biraz bekleyip bunu sürüp uyuyom sabah sürmüyom
kanka volufiline'i serumla karıştırıp kullanabilir miyiz yoksa dediğin gibi bi yönteme mi geçmem gerek

kanka volufiline'i serumla karıştırıp kullanabilir miyiz yoksa dediğin gibi bi yönteme mi geçmem gerek
kullanabilirsin asıl kullanım şekli serumların içine %5 oranda ekleyip kullanarak ama çıplak olarak sürmek daha basit diye ben öyle kullanıyorum çoğu kişide benimle aynı şekil mesela yeni bi serum alacaksın 20ml ise içine 1.5-2ml volufiline ekleyeceksin

Users who are viewing this thread

• nmn14
Back