delirecem

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
ya olm bu ailem hiç sorgulamıyo mu ailedeki tüm torunlar dışarı çıkıyor kızlarla mızlarla konuşuyor bizim bu gerizekalı neden evde pc başında rotluyor evde kalıyor falan filan. bana zeki diyorlar (ders ve diğer şeyler vb.) bilmiyorlar ki ailede cüssesi boyu en küçük ve en çirkin olduğum için evde pc başında takıl8yirum ve bu yüzden daha çok bilgi öğrenmeme zaman oluyor. Sözde dayım aşırı muhafazakar falan ama çocuğu (190+) kızlarla takılıyor. geçen misafirliğe gittim benden 1 yaş büyük konuşuyorum dayı oğluyla alttan alttan laf / nasihat ediyor niye bu kadar otistiksin diye. teyzeme falan kısayım diyince yok normalsin sonra benle aynı boydaki adama arkadan kısa diye laf ediyorlar delircem olm ben ne yaptim. babannemlerdeyim babaannem benle resmen aynı boyda birkaç cm tek uzunum tuvalette sessiz ağlıyorum. Allah'ım sen bana yardım et inşallah en az bir 5 cm uzarım yüzüm de ergenlikle iyileşir. en azından en kısa değil de en kısalardan olmuş olurum

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: NoxInfernum, wateriswet, meynet and 6 others
2 - 3 cm kesin uzayacaksın bu arada

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, meynet, Auchelius and 5 others
ya olm bu ailem hiç sorgulamıyo mu ailedeki tüm torunlar dışarı çıkıyor kızlarla mızlarla konuşuyor bizim bu gerizekalı neden evde pc başında rotluyor evde kalıyor falan filan. bana zeki diyorlar (ders ve diğer şeyler vb.) bilmiyorlar ki ailede cüssesi boyu en küçük ve en çirkin olduğum için evde pc başında takıl8yirum ve bu yüzden daha çok bilgi öğrenmeme zaman oluyor. Sözde dayım aşırı muhafazakar falan ama çocuğu (190+) kızlarla takılıyor. geçen misafirliğe gittim benden 1 yaş büyük konuşuyorum dayı oğluyla alttan alttan laf / nasihat ediyor niye bu kadar otistiksin diye. teyzeme falan kısayım diyince yok normalsin sonra benle aynı boydaki adama arkadan kısa diye laf ediyorlar delircem olm ben ne yaptim. babannemlerdeyim babaannem benle resmen aynı boyda birkaç cm tek uzunum tuvalette sessiz ağlıyorum. Allah'ım sen bana yardım et inşallah en az bir 5 cm uzarım yüzüm de ergenlikle iyileşir. en azından en kısa değil de en kısalardan olmuş olurum
Kardeşim senin kadar dert edinmek için dert yaratan eleman görmedim amk yani sen nasıl bir değişik çarsın be

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, NoxInfernum, meynet and 4 others
teyzeme falan kısayım diyince yok normalsin sonra benle aynı boydaki adama arkadan kısa diye laf ediyorlar delircem olm ben ne yaptim.
bu baya kotu bise bu arada benden 3cm uzun adama kısa demişlerdi aq

• +1
Reactions: Thrill and NoxInfernum
Allah'ım sen bana yardım et inşallah en az bir 5 cm uzarım yüzüm de ergenlikle iyileşir. en azından en kısa değil de en kısalardan olmuş olurum
ELEMAN BOYU UZASIN DIYE ALLAHA INANMAYA BASLAMIS AMK YARMA HONKURTME AQ :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, iwishiwastaller and 3 others
@maarda 4 cm uzarsam yeter % kac ihtimal

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum and meynet
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, meynet and 1 other person
Ya knk tamam boyunu takıyosun da niye ll olmam diyosun llden neden çekiniyorsun

• +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, Auchelius and 2 others
Ya knk tamam boyunu takıyosun da niye ll olmam diyosun llden neden çekiniyorsun
olm ll olmak oyle kolay bisi degil recovery suresince napcan cevren buna nasil tepki gosterecek ayrica 20 yasimda 190 olasam ne degisecek ki

• +1
Reactions: Thrill and meynet
Valla recovery zor da ll baya lifefuel bence kendini boy olarak yetersiz bulan insanlar için boy takıntısı bence yüzden daha etkileyici insanın keyfinde mltn altı değilsen , 20 yaşından sonra min 50 yıl daha yaşıcan
olm ll olmak oyle kolay bisi degil recovery suresince napcan cevren buna nasil tepki gosterecek ayrica 20 yasimda 190 olasam ne degisecek ki

• +1
Reactions: Thrill, NoxInfernum, piuafl and 3 others