DELİYİM

MTN SURAT+SOSYAL KAYGI VE ENDİŞE+BASKICI BABA+HİPERGAMİK METROPOL ŞEHİR+ÇOCUKKEN FETÖCÜ İLKOKUL MÜDÜRÜNDEN TACİZCİ DAMGASI YİYİP VELİNİN ÇAĞRILMASI VE GÖZÜNÜN ÖNÜNDE POLİS ARAMA TAKLİDİ YAPILMASI+ORTAOKULDA AYNI KIZDAN 4 KERE REDDEDİLME+GİTTİĞİN HER ORTAMDA SENLEN TAŞŞAK GEÇİLMESİ=Elliot Rodger
Bu mesajım şakadır ciddiyr almayın incel değilim eyy yüce türk debleti

• +1
Reactions: menas
MTN SURAT+SOSYAL KAYGI VE ENDİŞE+BASKICI BABA+HİPERGAMİK METROPOL ŞEHİR+ÇOCUKKEN FETÖCÜ İLKOKUL MÜDÜRÜNDEN TACİZCİ DAMGASI YİYİP VELİNİN ÇAĞRILMASI VE GÖZÜNÜN ÖNÜNDE POLİS ARAMA TAKLİDİ YAPILMASI+ORTAOKULDA AYNI KIZDAN 4 KERE REDDEDİLME+GİTTİĞİN HER ORTAMDA SENLEN TAŞŞAK GEÇİLMESİ=Elliot Rodger
...:forcedsmile:

amına koyayım bunu ben de yapıyorum özellikle chat olayını psikopat gibi video dizi izlerken durdurup yorumlama fln. yalnızlık konusunda aynı
hepsi yalnızlıktan

aynısı banadaa oluyo yutup videosu cekıyom aklımca ev bosken

aynısı banadaa oluyo yutup videosu cekıyom aklımca ev bosken
ne garip elemanlarsınız ya hadi kendini editte sanarsın mesela anlarım ama youtube videosu çekmek ne

Arkadaşlar ben çocukluktan beri hep kendi kendimle konuşurum ve bundan zevk alırım ama bu öyle sandığınız gibi kendi kendinle konuşmak değil basbaya bir yayıncı olduğunuzu düşünün ve chatiniz ile sohbet ediyorsunuz aq.Hani bunu her fark ettiğimde yine kendi kendimle konuşarak kendime sövüyorum durduramıyorum aq.Okadar yalnızımki duvar mı artık sandalyemi sanki biriyle karşılıklı konuşuyorum ve tartışıyorum ona birşeyler anlatıyorum ya aq birde bu sikik özellik çocukluktan beri var aq
Ayni aq. Psikolojim sikildi

ELLİOT RODGERI DAHA YENİ ÖĞRENDİM LAN BEN AQ YARRA YEDİM KERO DENİLEN ARKADAŞIM İŞ BULAMAYACAK BU PİÇ YÜZÜNDEN

• JFL
Reactions: recai iskender
ELLİOT RODGERI DAHA YENİ ÖĞRENDİM LAN BEN AQ YARRA YEDİM KERO DENİLEN ARKADAŞIM İŞ BULAMAYACAK BU PİÇ YÜZÜNDEN
Kurtaramayacan işte zorlama er git

Users who are viewing this thread

Back