ders calısamıyorum

auitistsurvior

auitistsurvior

Jacketcel
ritalin falan basarak odak suremi anasının amı kadar yapabiliyorum ama kalkıp oturamıyorum masaya? overdose yaptımmıda birsey degismiyo motive anlamında kalkıp oturma eylemini nasıl yapcam allahıı ya boyle bisi olamaz zaten bastan kacırdık herseyi diye siktir edesim geliyo ailemide uzuyom ben uzuldukce daha cok depresyona giriyom kalkıp oturamıyom ayagım haraket etmiyo naparsam yapıyım etmiyo etmiyoooooo

reddit autistlerinesoracam belki onlar bisiler biliyordur

motivasyon diye bi şey yok çocuk ben para kazanıp hardmax yapmak için ders çalışıyom motivasyonum belli ona rağmen 5 günün 2sinde falan motivasyonla masaya oturuyom. Disiplini sağla. Ritalin vermişler dehb hastasıysan ona bi şey yapamam o beynindeki kimyasallarla alakalı ama eğer dehb falan değilsen motivasyon aramayı bırak yt pre al ders videoları indir mobil verini sıfırla kütüphanede otur çalış. Ben de başta evde çalışamıyordum kütüphane disiplin kazandırdı

motivasyon diye bi şey yok çocuk ben para kazanıp hardmax yapmak için ders çalışıyom motivasyonum belli ona rağmen 5 günün 2sinde falan motivasyonla masaya oturuyom. Disiplini sağla. Ritalin vermişler dehb hastasıysan ona bi şey yapamam o beynindeki kimyasallarla alakalı ama eğer dehb falan değilsen motivasyon aramayı bırak yt pre al ders videoları indir mobil verini sıfırla kütüphanede otur çalış. Ben de başta evde çalışamıyordum kütüphane disiplin kazandırdı
dehb varmı bilmiyom , ritalini doktordan almıyom(illegaliz babababababab) ama suan basladım kutuphane olayını denedim zamanında ise yarıyor gibi disipline gelirsek hedefim olmadıgı icin heralde ilerde konujr o simdi aceleye gerek yok ufak derslerden baslayıp geccem matemtaige falan

• Woah
Reactions: Peter Steele
suan basladım zaten anlık olarak biyolojiden falan sozelden matematige gecmek istiyom bikac gun icinde

Ders cope köle olucan

yav oruspu evladı zaten bu iq ile ders çalışsanda bi sikim olamazsın burası tonguç akademi mi amınakoyduğumun salağı beynin sol kısmı çalışmıyor demek ki genetik çöplüksün

• WTF
Reactions: auitistsurvior
yav kimsenin anasına sövmem sendende özür diliyorum görünce sinirlendim neyse adderal bulabilirsen onu kullan

yav kimsenin anasına sövmem sendende özür diliyorum görünce sinirlendim neyse adderal bulabilirsen onu kullan
evsiz adamlara baktım motive oldum suanda ozet cıkartıyorum aderall bulursam alıcam direk zaten

Daha zamanın var ben senin yerinde olsam looksmaxı faln siktir eder yksde ilk 1000e kasarım fena burs veriyolar + gelecrğin garanti 18inde hardmaxımı yapar hayatımı yaşarım ah kafamı skeym tıp yazdık mal gibi

evsiz adamlara baktım motive oldum suanda ozet cıkartıyorum aderall bulursam alıcam direk zaten
türkiyede bulman imkansız bu 1 fakat dark web marketlerinde satışları mevcut pahalı ve gümrükten geçmesi zor yurtdışından tanıdık getiriyordu hiç denemedim ama adam kahve vs copeliyerek miss gibi

türkiyede bulman imkansız bu 1 fakat dark web marketlerinde satışları mevcut pahalı ve gümrükten geçmesi zor yurtdışından tanıdık getiriyordu bi tanıdığımız hiç denemedim ama adam kahve vs copeliyerek miss gibi
ben ritalinden sasmam o zaman zaten onuda arkadasımdan alıyom

Daha zamanın var ben senin yerinde olsam looksmaxı faln siktir eder yksde ilk 1000e kasarım fena burs veriyolar + gelecrğin garanti 18inde hardmaxımı yapar hayatımı yaşarım ah kafamı skeym tıp yazdık mal gibi
evsiz adamlara bakıp bakıp motive oluyorum hardmaxx yanlısı degilimde simdiden ders copelamaya baslamak lazım

• Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak
evsiz adamlara bakıp bakıp motive oluyorum hardmaxx yanlısı degilimde simdiden ders copelamaya baslamak lazım
tam tersi blackpill lisede cope şimdi hayatını yaşıyacaksın.

en iyi hangi meslek para kazanmak icin kime sorsam "sevdigin meslegi yap broooo" falan diyorlar

• +1
Reactions: maarda
en iyi hangi meslek para kazanmak icin kime sorsam "sevdigin meslegi yap broooo" falan diyorlar
aşırı zengin olcam hayalin yoksa alanya tıp kazan uzmanlığı aile hekimliği yaparsın rahat 100k maaş bütün gün yatış mis gibi meslek. hem okul trdeki en kolay trde en kolay tıp fak. Kötü yanı ilk adam akıllı maaşı 30unda alıyon benim gibi hardmax isteyen adama ters

ders çalışan salaklardan değiliz allahtan kendi işimizin başındayoz:bluepill::bluepill::bluepill::bluepill:

• JFL
  • +1
Reactions: Peter Steele, Deleted member 93990 and maarda
aşırı zengin olcam hayalin yoksa alanya tıp kazan uzmanlığı aile hekimliği yaparsın rahat 100k maaş bütün gün yatış mis gibi meslek. hem okul trdeki en kolay trde en kolay tıp fak. Kötü yanı ilk adam akıllı maaşı 30unda alıyon benim gibi hardmax isteyen adama ters
30 değil knk acil hekimi olup 24 te 80k alırsın

ecza yazip ecza deposundan sustanon alip kendimize vurma hayali

kahwe iciun mu onemli bak gunde en az 600 mf kafein al

• +1
dehb varmı bilmiyom , ritalini doktordan almıyom(illegaliz babababababab) ama suan basladım kutuphane olayını denedim zamanında ise yarıyor gibi disipline gelirsek hedefim olmadıgı icin heralde ilerde konujr o simdi aceleye gerek yok ufak derslerden baslayıp geccem matemtaige falan
adam tg kanalindan ritalin cozuor bizde tirrik psikiyatrisine dehb larpliyoz ders caliscam dioz:feelswah:

• +1
adam tg kanalindan ritalin cozuor bizde tirrik psikiyatrisine dehb larpliyoz ders caliscam dioz:feelswah:
larplamak zor degil dehb ben arkadasımdan alıyom

• +1
oda uyarıcı degilmi ritalin aynı işlevi görmesi lazım
rita+kahwe yap agirsaglam kahve iciüm ben sert biraz baslangic kahve onerim
filtre gahwe

• +1
rita+kahwe yap agirsaglam kahve iciüm ben sert biraz baslangic kahve onerim
filtre gahwe
hap olarak alırım ben kahve icince agzımda sik gibi tad kalıyor

• So Sad
hap olarak alırım ben kahve icince agzımda sik gibi tad kalıyor
protein oyşın flava kafein kapsul 60 tane 200milyongram
1 ic sonra 2 ic ona gore ilerle kalp krizi gecirme alisik degilsen klursun
cokta alisma benim gjbi ben 1 gram iciom gunde

• +1
steam ama ilk oyundaki tum basarımları falan almadım sadece 12 saatim var
Yav cok pahali 2.oyun 1.oyunda seyden kaptim tl iken ucuza kaptim 2.yi ytden oynanisini izlicem o bile sariyr

• +1
protein oyşın flava kafein kapsul 60 tane 200milyongram
1 ic sonra 2 ic ona gore ilerle kalp krizi gecirme alisik degilsen klursun
cokta alisma benim gjbi ben 1 gram iciom gunde
kafein toleransı sıkıntı degil onemli olan ritalin ve concerta ben concerta alıyorum artık daha kontrollu ve stabil geliyor benim icin

• +1
kafein toleransı sıkıntı degil onemli olan ritalin ve concerta ben concerta alıyorum artık daha kontrollu ve stabil geliyor benim icin
memnun musun goyslop antipdeprasinlarindan:)
(2 ay sleectrakullandim anksiyeteyuzundenocx)

• +1
11 de calis bosver ben ohle yapiyom sende ole yap
calıstıgım zaman ders kortizol 0 oluyor direk bide zaman oldurup copelamak icin mantıklı bir yöntem

• Hmm...
Yav cok pahali 2.oyun 1.oyunda seyden kaptim tl iken ucuza kaptim 2.yi ytden oynanisini izlicem o bile sariyr
ben 2. alırsam belki aile acarım ama ilk alıyım bi yarın

• Love it
calıstıgım zaman ders kortizol 0 oluyor direk bide zaman oldurup copelamak icin mantıklı bir yöntem
hic denemedim kortizol mu azaltio cidden

• +1
memnun musun goyslop antipdeprasinlarindan:)
(2 ay sleectrakullandim anksiyeteyuzundenocx)
concerta cekildigi zaman hayat bitiyor bide her sikime stres yapıyorum buarada ankisyete icin beta blocker al bence oda cok iyi

hic denemedim kortizol mu azaltio cidden
bende azaltma sebebi sorumluluğumu yerine getirdigimi hissediyorum cunku ailem bana ders konusunda baskı yapıyor

• So Sad
concerta cekildigi zaman hayat bitiyor bide her sikime stres yapıyorum buarada ankisyete icin beta blocker al bence oda cok iyi
proplanololol bisi denocem yakinda 20mg

• JFL

Users who are viewing this thread

• Back