ders calısamıyorum

• +1
Reactions: auitistsurvior
  • +1
Reactions: ER enjoyer and auitistsurvior
adamin derde bak bende gt 730 var lol falan oynuyom sddc:feelswah:
7. sınıfın sonunda rtx 3050 sistem aldım keske 2060 super alsaydım zamanında cok salakmısım

• So Sad
Reactions: Peter Steele
7. sınıfın sonunda rtx 3050 sistem aldım keske 2060 super alsaydım zamanında cok salakmısım
satacam bilgisayarı kac aylık sustanon parası dusununce

• JFL
Reactions: Peter Steele
bilmiyosan hic baslama kanka ama illa oynucan hayatinda bir gun
bilmiyorum malesef ama kumar baslasam bagımlı olurum heralde cok ilgimi ceken birsey nednse

derslerin iyi mi

derslerin iyi mi
değil ama bilgi değil yorum isteyen herseyi full yapıyorum(herkes gibi) iki uc bilgi ogrenip matematige caba gostersem bu durum değişebilir(umarım)

değil ama bilgi değil yorum isteyen herseyi full yapıyorum(herkes gibi) iki uc bilgi ogrenip matematige caba gostersem bu durum değişebilir(umarım)
okula lgslemi girdin yoksa obb mi

okula lgslemi girdin yoksa obb mi
da bırakcam sanırım gecen sene devletteydım 410 puanla bu sene kolejcellik kotu geldi yeniden devlete giderim o parayla sustanon daha mantıklı

da bırakcam sanırım gecen sene devletteydım 410 puanla bu sene kolejcellik kotu geldi yeniden devlete giderim o parayla sustanon daha mantıklı
hay allahını seveyim 2009lar nasıl bukadar yuksek puan alıyor lgsden bide gelmis ders calısamıyom diyor

hay allahını seveyim 2009lar nasıl bukadar yuksek puan alıyor lgsden bide gelmis ders calısamıyom diyor
en son denemede 43 net aldım

Users who are viewing this thread

Back