Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
anladim knkbende azaltma sebebi sorumluluğumu yerine getirdigimi hissediyorum cunku ailem bana ders konusunda baskı yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
anladim knkbende azaltma sebebi sorumluluğumu yerine getirdigimi hissediyorum cunku ailem bana ders konusunda baskı yapıyor
adamin derde bak bende gt 730 var lol falan oynuyom sddcben crack tcoaal indirdim pc 10 saniye gec acılmaya basladı boyle is olmaz olsun
7. sınıfın sonunda rtx 3050 sistem aldım keske 2060 super alsaydım zamanında cok salakmısımadamin derde bak bende gt 730 var lol falan oynuyom sddc
satacam bilgisayarı kac aylık sustanon parası dusununce7. sınıfın sonunda rtx 3050 sistem aldım keske 2060 super alsaydım zamanında cok salakmısım
10 ml testo 1500 git iddaa oyna 100 e 300 400 dene biriktirsatacam bilgisayarı kac aylık sustanon parası dusununce
iddia oynanırmı hic oynamadım10 ml testo 1500 git iddaa oyna 100 e 300 400 dene biriktir
bilmiyosan hic baslama kanka ama illa oynucan hayatinda bir guniddia oynanırmı hic oynamadım
bilmiyorum malesef ama kumar baslasam bagımlı olurum heralde cok ilgimi ceken birsey nednsebilmiyosan hic baslama kanka ama illa oynucan hayatinda bir gun
değil ama bilgi değil yorum isteyen herseyi full yapıyorum(herkes gibi) iki uc bilgi ogrenip matematige caba gostersem bu durum değişebilir(umarım)derslerin iyi mi
okula lgslemi girdin yoksa obb mideğil ama bilgi değil yorum isteyen herseyi full yapıyorum(herkes gibi) iki uc bilgi ogrenip matematige caba gostersem bu durum değişebilir(umarım)
kolejokula lgslemi girdin yoksa obb mi
da bırakcam sanırım gecen sene devletteydım 410 puanla bu sene kolejcellik kotu geldi yeniden devlete giderim o parayla sustanon daha mantıklıokula lgslemi girdin yoksa obb mi
hay allahını seveyim 2009lar nasıl bukadar yuksek puan alıyor lgsden bide gelmis ders calısamıyom diyorda bırakcam sanırım gecen sene devletteydım 410 puanla bu sene kolejcellik kotu geldi yeniden devlete giderim o parayla sustanon daha mantıklı
en son denemede 43 net aldımhay allahını seveyim 2009lar nasıl bukadar yuksek puan alıyor lgsden bide gelmis ders calısamıyom diyor