deviated septum ve rhino

D

Deleted member 277275

retarded ltn
bende deviated septum var hem burnum yamuk duruyor asimetriyi buzuyor ve nefes almada sorun yaşıyorum
Deviated septum

bunu kullanarak bedava rhinoplasty yaptırabilirim devlet hastenesinde sağlık sorunu olduğu için. 18 yaşına kadar devlet hastenesinde ameliyat olmuyormuş doktor öyle demişti. şimdilik nefes problemi için şu mıknatıslı şeyler işe yararmı mouth breather oldum aq
2 18cc3038 2865 4e9d bf0a 2c68cddca326

• +1
Reactions: Deleted member 307488, pashanimair, Fridx and 1 other person
İ
bende deviated septum var hem burnum yamuk duruyor asimetriyi buzuyor ve nefes almada sorun yaşıyorum
View attachment 4556242

bunu kullanarak bedava rhinoplasty yaptırabilirim devlet hastenesinde sağlık sorunu olduğu için. 18 yaşına kadar devlet hastenesinde ameliyat olmuyormuş doktor öyle demişti. şimdilik nefes problemi için şu mıknatıslı şeyler işe yararmı mouth breather oldum aq
View attachment 4556246
İlliadin al sabah aksam 2 fıs sık iki burun deliginede

• +1
Reactions: Deleted member 307488, pashanimair, Fridx and 2 others
View attachment 4556242

View attachment 4556246
Bunun için seni ameliyat etmezler bence

• +1
Reactions: Deleted member 277275
Bunun için seni ameliyat etmezler bence
sağlık sorunu olarak geçiyor videoda gördüm amerikada bedavaya yapılıyomuş bu varsa sigorta karşılıyomuş çünki uyurken ağızdan nefes almanı sağlıyo ve nefes darlığı falanda oluyo tek deliği kemik kapatıyo knk benim sağ delik çalışmıyo amk

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and ascendantwill
sağlık sorunu olarak geçiyor videoda gördüm amerikada bedavaya yapılıyomuş bu varsa sigorta karşılıyomuş çünki uyurken ağızdan nefes almanı sağlıyo ve nefes darlığı falanda oluyo tek deliği kemik kapatıyo knk benim sağ delik çalışmıyo amk
Kanka mesela senin hatan Amerika'daki yapıldığına inanıp bunu turkiyeden beklemen hani Amerika ve Türkiye kanka bak sana ne diyecekler biliyor musun tam da şunu Sokaktaki 2 3 kişiden birinde var bu sg

• +1
Kanka mesela senin hatan Amerika'daki yapıldığına inanıp bunu turkiyeden beklemen hani Amerika ve Türkiye kanka bak sana ne diyecekler biliyor musun tam da şunu Sokaktaki 2 3 kişiden birinde var bu sg
kanka bu sorun için burun doktoruna gittim zaten 18 yaşına girince yapılır dedi sağlık sorunu ise bedava ameliyat herşeyde yapılıyor

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and ascendantwill
@Zuffster reis senin bi bilgin varmı konuda sgk karşılarmı?

• +1
Reactions: Deleted member 307488
kanka bu sorun için burun doktoruna gittim zaten 18 yaşına girince yapılır dedi sağlık sorunu ise bedava ameliyat herşeyde yapılıyor
Umarım kanka yaparlar ben orthoya gittim oropsu kari her gelene dis plağı spamliyor

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 307488, Serialsuicide and Deleted member 277275
Umarım kanka yaparlar ben orthoya gittim oropsu kari her gelene dis plağı spamliyor
umarım ya hazır açmışken üst tarafada bi el atsınlar beleş rhino

İ

İlliadin al sabah aksam 2 fıs sık iki burun deliginede
sıkma amk bağımlılık yapıyor oe ilacı. Bırakınca falan 2-3 gün burun etlerin fena şişiyor kullanmamak çok zor oluyor 1 yıl kullandıydım. Septum hava girişini fena kapıyorsa tek seçenek ameliyat. Rhino falan da olmak istiyorsan ikisini birden yapıyor olmaları lazım

• Woah
sıkma amk bağımlılık yapıyor oe ilacı. Bırakınca falan 2-3 gün burun etlerin fena şişiyor kullanmamak çok zor oluyor 1 yıl kullandıydım. Septum hava girişini fena kapıyorsa tek seçenek ameliyat. Rhino falan da olmak istiyorsan ikisini birden yapıyor olmaları lazım
fena kapatmıyorda limitliyor diyelim yemek yerken falan nefessiz kalıyorum bazen hertürlü ameliyat olucam burun yamuk duruyor asimetrik gözüküyor yüzüm

• +1
Reactions: Deleted member 313565
Bende bırakınca bi süre sonra düzeliyor o zamana kadarda doğal yollarla copeluyom işte

• +1
  • +1
Birkaç testi geçersen yapıyorlar.
soldan çekiçle vursam biraz daha yamulsa çok iyi olurdu ameliyat beleşe gelmezle ropelarım

• +1
Reactions: Deleted member 307488
bende de var
8 sinif voleybol oynarken koşarke biri kafa attığı şuan bütün yüzüm yamuk.
ilk yaptım parayıla rhino yapıcam

• JFL
  • +1
Reactions: Fridx, Orcairis and Deleted member 277275
bende de var
mezuniyette öldürseydin amk nası kafa attıda yamuldu

• JFL
  • +1
Reactions: Fridx and Orcairis
mezuniyette öldürseydin amk nası kafa attıda yamuldu
knk top yukarda uctu bende yuksrida bakarak kosuyodum o da aynisi yapiyodu carpistik
10 saniye yerde kaldim kalkamiyodum

• JFL
  • Woah
  • +1
knk top yukarda uctu bende yuksrida bakarak kosuyodum o da aynisi yapiyodu carpistik
10 saniye yerde kaldim kalkamiyodum
geçmiş olsun kanka çok kötü valla burun çok pis nerfliyodur şimdi seni :feelscry:

• +1
Reactions: Fridx, Orcairis and sexisdeath
geçmiş olsun kanka çok kötü valla burun çok pis nerfliyodur şimdi seni :feelscry:
kime sorsam fark edilmiyo diyo da yalan atiyolar kesin. keşke sadece burnum nerf olsaydı :feelswhy::feelswhy::feelswhy:

• +1
  • So Sad
kime sorsam fark edilmiyo diyo da yalan atiyolar kesin. keşke sadece burnum nerf olsaydı :feelswhy::feelswhy::feelswhy:
üzme knk hardmaxle çözülür paramaxle ameliyat olursun

• +1
Reactions: fazehamster, sexisdeath and Orcairis
bende de var
Aynısını futbol maçında yaşadım şimdi burnum biraz yamuk o orospu cocugunu görürsem ölücek

• JFL
  • +1
Reactions: sexisdeath and Deleted member 277275
Aynısını futbol maçında yaşadım şimdi burnum biraz yamuk o orospu cocugunu görürsem ölücek
amk bide burnum tam ergenlikte yamuldu amk yani yarı yuz iyi grliştirmiş diğeri geride kaldı anasını sikeyim

• +1
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
amk bide burnum tam ergenlikte yamuldu amk yani yarı yuz iyi grliştirmiş diğeri geride kaldı anasını sikeyim
öldürseydin çarpan bebeyi ben burnunu kırardım

• +1
Reactions: fazehamster, sexisdeath and Orcairis

Users who are viewing this thread

Back