dht jeli

@Black_Pill_Enjoyer1 dht bi sike yaramıyor aptal orospu çocuğu 2 gram saçıyla cildini sikecek sonra intihara yönlendirmekten içeri alcaklar
Kullansın demedim ki zaten oe
Ayrıca domalmayi bırak

@ismim name olsun kk sen niye milletle iyi gecinmek varken domalmayi tercih ediyorsun ciddi soruyorum küfür etmeden cevap ver
IMG 20250105 164125

Kullansın demedim ki zaten oe
Ayrıca domalmayi bırak
babasının pantolonundan çaldığı 100 lirayla eczaneye gidip kemiklerim büyür 8cm sikim büyür ince sesim kalınlaşır diye proviron aldı zararlarının faydasından çok olduğundan habersiz 8 psl god salludon chad olacak

babasının pantolonundan çaldığı 100 lirayla eczaneye gidip kemiklerim büyür 8cm sikim büyür ince sesim kalınlaşır diye proviron aldı zararlarının faydasından çok olduğundan habersiz 8 psl god salludon chad olacak
Kendi kazandigim parayla alıyorum :lul:

Kral senin erkekliğe ilk adım diye bir threadın vardı etkilerini gördün mü ilacın yan etkisi falan oldu mu hiç
yan etkisi agresiflik var ve hafif hayattan bıkmışlığı çoğaltıyor onun dışında fiziksel bir kötülüğünü görmedim hatta çıkmayan yerlerde kıl çıktı saç falan da dökmedi genetikten genetiğe göre değişir tabi

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
yan etkisi agresiflik var ve hafif hayattan bıkmışlığı çoğaltıyor onun dışında fiziksel bir kötülüğünü görmedim hatta çıkmayan yerlerde kıl çıktı saç falan da dökmedi genetikten genetiğe göre değişir tabi
Agresiflik ve hayattan bikmislik ilk günlerde bende de oldu sonradan duzeldi ama
Fiziksel yan etki olarak sakal tıraşı olduğumda değişik sivilceler çıktı küçücük su topu gibi (kalıcı değil)

Bu arada günde 2 tane 12 saat arayla kullanıyorum ben ya sen?

• +1
Reactions: whoishe
Agresiflik ve hayattan bikmislik ilk günlerde bende de oldu sonradan duzeldi ama
Fiziksel yan etki olarak sakal tıraşı olduğumda değişik sivilceler çıktı küçücük su topu gibi (kalıcı değil)

Bu arada günde 2 tane 12 saat arayla kullanıyorum ben ya sen?
bende de o sivilceden çıktı çıkıyor hala neden öyle oluyor ki sivilcede değil enteresan bide bende 12 saat arayla kullanıyorum öğlen 12 gece 12

• +1
bende de o sivilceden çıktı çıkıyor hala neden öyle oluyor ki sivilcede değil enteresan bide bende 12 saat arayla kullanıyorum öğlen 12 gece 12
Sivilce çıkıyorsa ilaç işe yarıyordur iyi tarafından bak gün içinde çok fazla idrara çıkıyorum aq bıktım sende de oluyor mu yoksa kullandığım başka birşeyden mi oluyor acaba

• +1
Sivilce çıkıyorsa ilaç işe yarıyordur iyi tarafından bak gün içinde çok fazla idrara çıkıyorum aq bıktım sende de oluyor mu yoksa kullandığım başka birşeyden mi oluyor acaba
idrara günde 2 kere çıkarım max 3 kere falan bende idrarsal bir sorun olmadı büyük ihtimal kullandığın başka bişeyden o bide işe yarıyorda neye işe yarıyor mesela sivilce çıkıyorsa?

• +1
idrara günde 2 kere çıkarım max 3 kere falan bende idrarsal bir sorun olmadı büyük ihtimal kullandığın başka bişeyden o bide işe yarıyorda neye işe yarıyor mesela sivilce çıkıyorsa?
IMG 20250105 181637

• +1
test base olmadan dht turevleri kullanan mallara itafen

Tumblr qz14c6HbiS1ujmvy2 frame1

hocam 7/24 sertlesiyor napmaliyimmdola gotune sok

• +1
  • +1
Reactions: Ashoimex
Amina koyayım geçen eczaneden aldım adam piyasada kalmamış bunlardan dedi adamda 2 kutu kalmıştı 1 tane aldım çıktım insallah doğru degildir
kanka ucuzdan alip pahaliya yd satiyolarmiş az once aldim 1 tane satiyoruz sadece dedi 151lira

• +1
Turkey detected