Dickpill is brutal

ascendantwill

ascendantwill

Diamond
Öyle beyler @MogEater bunu nasıl halledecen aga

• +1
Reactions: ascendantwill
hava pompasından başka bişi var mı? oda zaten azcık büyütüyo düzenli yapmalısın
Dht gel var pompa büyüme yapmaktansa tam potansiyel kalkmasına falan yardımcı olur

• +1
Reactions: Serialsuicide
Dht gel var pompa büyüme yapmaktansa tam potansiyel kalkmasına falan yardımcı olur
pompada aynı ki nerdeyse ereksiyon halinin tüm potansiyelini çıkarıyo

• +1
Reactions: ascendantwill
sorunum yok.

• JFL
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: churmaxxed, atess, cakdripa and 3 others
  • +1
Siki 8-10 saat boyunca germezseniz mekanik olarak, anlamlı bir büyüme kazanmazsınız,

Ve yaparken iyi bir steroid kürü ile destekleyebilirsiniz iyileşmeyi.

Siki 8-10 saat boyunca germezseniz mekanik olarak, anlamlı bir büyüme kazanmazsınız,

Proff. Dr. Sikolog atsız a büyük teşekkürlerimizi iletiyoruz bu bilgiler için

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, cakdripa, why not me? and 2 others

steroid kürü olarak dht türevi mi girilmeli androjenik olarak fazla mı olmalı yoksa anabolik olarak mı?

steroid kürü olarak dht türevi mi girilmeli androjenik olarak fazla mı olmalı yoksa anabolik olarak mı?
Teston düşük değilse anlamı yok(testoya), dht gel de işe yarayabilir bu arada herkes ergenlik cart curt diyor da deneyip sikine süren yok piyasada amk :D

Ve sikmaxx yaparken östrojeni baskılamamaya dikkat et ben aromasin mağduruydum allaha şükür düzeldi.

• +1
Reactions: ascendantwill and Serialsuicide
Teston düşük değilse anlamı yok(testoya), dht gel de işe yarayabilir bu arada herkes ergenlik cart curt diyor da deneyip sikine süren yok piyasada amk :D

Ve sikmaxx yaparken östrojeni baskılamamaya dikkat et ben aromasin mağduruydum allaha şükür düzeldi.
Kanka aromasinde öst çok düşünce kullanmayı kes 1 hafta gibi eski haline geliyor overdose atma kalp sağlığını sikersin

• +1
Reactions: Atsizz
Kanka aromasinde öst çok düşünce kullanmayı kes 1 hafta gibi eski haline geliyor overdose atma kalp sağlığını sikersin
Kullanmıyorum zaten artık, forumda ilk kullananlardanım muhtemelen,

Hadi eskiden biz bilmiyoduk bari çoluk çocuğa önermeyin aq.

Kullanmıyorum zaten artık, forumda ilk kullananlardanım muhtemelen,

Hadi eskiden biz bilmiyoduk bari çoluk çocuğa önermeyin aq.
Zararı yok kanka overdoselamasan amacı zaten fazla e2 den kurtulmak

Benim sikim 3 cm çok problem olmuyor ya

dickpill kadar overrated birşey yok. hiçbir karı sizi soyunduktan sonra micropenis değilseniz size vermeyecek değil. yani ortalama üstü penis boyunuz varsa fazlasına takmak gereksiz. kaldı ki erkeklerin %99'u gooning dolayısıyla maksimum erekte bile olmuyor seks sırasında. bir karı zaten sik boyuna göre partner seçecek kadar tecrübeliyse orospudur ve muhtemelen uzun süreli beraber yaşamak isteyebileceğiniz birisi değildir. size queen kadınların çoğunluğu yaşlı çirkin hotwife kadınlar ya da dümdüz mentali sikik orospu ruhlu kızlar. o yüzden micropenis değilseniz takacak bir durum yok.

• +1
Reactions: Auchelius, cakdripa, maarda and 2 others
Onun da ameliyatı var. 10k euro ama

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
Civciv ppli abim aciklamis ama çalışan tek şey PE,oda atsizin dediği gibi uzun süre mekanik uzatma lazim (8-10 saat değil tabi) çoğunuzun aile evinde yaşadığınızı düşünce eve sik uzatma toolu alıp saatlerce kullanamazsınız diye düşünüyorum

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, kurdistan and 2 others
Öyle beyler @MogEater bunu nasıl halledecen aga
ben 17 yim aga 4 aya 18 olucam 14 cm ben nası halletcem benim hala halletme sansım var ergenlikteyim senelerdir uyku düzenim hic olmadı aq en büyük düsman yeni yeni düzeltiyorum

ben 17 yim aga 4 aya 18 olucam 14 cm ben nası halletcem benim hala halletme sansım var ergenlikteyim senelerdir uyku düzenim hic olmadı aq en büyük düsman yeni yeni düzeltiyorum
hakan23santim'in eğitimini al anlatıyo süper

• JFL
dickpill kadar overrated birşey yok. hiçbir karı sizi soyunduktan sonra micropenis değilseniz size vermeyecek değil. yani ortalama üstü penis boyunuz varsa fazlasına takmak gereksiz. kaldı ki erkeklerin %99'u gooning dolayısıyla maksimum erekte bile olmuyor seks sırasında. bir karı zaten sik boyuna göre partner seçecek kadar tecrübeliyse orospudur ve muhtemelen uzun süreli beraber yaşamak isteyebileceğiniz birisi değildir. size queen kadınların çoğunluğu yaşlı çirkin hotwife kadınlar ya da dümdüz mentali sikik orospu ruhlu kızlar. o yüzden micropenis değilseniz takacak bir durum yok.
Sorun verip vermemesi değil. Karı şöyle gözünü pörtletip wow ne kadar büyük monster cockun var demeyecekse allahını sikiyim böyle hayatın

1000027629

• JFL
Reactions: Auchelius, why not me?, hanma lover and 4 others
O ameliyat yarrak gibi birşey kanka bildiğim
Hayır 2-2.5 cm uzatabiliyorsun. Kalınlaştırması da gayet iyi. Ama burda 10k euroyu hayatında görebilecek adam yoktur amg

• +1
Reactions: Serialsuicide and churmaxxed
10k eur az buz para değil

• +1
Reactions: kurdistan and Serialsuicide
16+ üstü sadece kalınlıl önemli hava pompası al ve arada sikini sık oda işe yarıyor ben yapınca anlık büyüyordu

• +1
16+ üstü sadece kalınlıl önemli hava pompası al ve arada sikini sık oda işe yarıyor ben yapınca anlık büyüyordu
nur yüzlü insan

.