dimorfizm ve bonemass tamamen genetik mi

saasturkvarmı

saasturkvarmı

16/190/18,5
title
bence genetik , kendimden örnek vericeksem baba tarafınından kaptım genetikleri adamlar harbi önden fena görünmüyor ama side over hepsinde hepsi sakal fraud alt çene , chin , browridge bok tier yani 40 yıl önce yaşamış mal mal boklara maruz kalmamış aktif adamlarda browridge zart zurt yoksa ben spora gidip diyet yapınca mı dimorfizm artıcak amk 40 yıl önce pc yok boktan besinler yok adam dağda yaşamış 1 cm browridgi var genetiksel over
/olsa olsa çene genişler sadece analizlerime göre/
genetik potansiyal olmadığı içinde motivasyonda yok domuz soslu xl dönerle besleniyorum indirimdeki çikolataları stok yapıyorum okuldan sonra cs oynuyorum

title
bence genetik , kendimden örnek vericeksem baba tarafınından kaptım genetikleri adamlar harbi önden fena görünmüyor ama side over hepsinde hepsi sakal fraud alt çene , chin , browridge bok tier yani 40 yıl önce yaşamış mal mal boklara maruz kalmamış aktif adamlarda browridge zart zurt yoksa ben spora gidip diyet yapınca mı dimorfizm artıcak amk 40 yıl önce pc yok boktan besinler yok adam dağda yaşamış 1 cm browridgi var genetiksel over
genetik potansiyal olmadığı içinde motivasyonda yok domuz soslu xl dönerle besleniyorum indirimdeki çikolataları stok yapıyorum okuldan sonra cs oynuyorum
Yas kac

16.8 ne yarram gercektete boyle otistik cevaplar mi veriyosun. Spora baslamissin test artar test artarsa genetik potansiyelinin max haline ulasmaya baslarsin cok copelamicaksin

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Dathomirian Zabrak, Zodiac and 1 other person
16.8 ne yarram gercektete boyle otistik cevaplar mi veriyosun. Spora baslamissin test artar test artarsa genetik potansiyelinin max haline ulasmaya baslarsin cok copelamicaksin
17 sayılır genetik potansiyal yok

2-3 magnezyum parçacığı potansiyal kalmıştır belki salla subhumandan ascendlendik yeter o
Subhuman dedigin lagrange maarda gibi olur, yani ben kime satasiyorsum o subdir

Subhuman dedigin lagrange maarda gibi olur, yani ben kime satasiyorsum o subdir
babuş eski hal anlamında , pmden atıyım benziyodur herhalde sublara eski hal

190 ve low cl surati var buna rağmen bu forumda sıçanlıyor demek ki ağır engelli ve akil hastasi

190 ve low cl surati var buna rağmen bu forumda sıçanlıyor demek ki ağır engelli ve akil hastasi
çok büyük bir lore var...dayak yiye yiye ascendlendik...red yiye yiye adam olduk...(yada akıl hastası)

kanka bu clse laf atmak icin demiyorum bu sefer lagrange mtndir aq

çok büyük bir lore var...dayak yiye yiye ascendlendik...red yiye yiye adam olduk...(yada akıl hastası)
O kadar dayağa ragmen hala bonelessin bir de wolfs law diye aniranlar var hala

kanka bu clse laf atmak icin demiyorum bu sefer lagrange mtndir aq
Lagrange ben htnyim diyormus bazi kişilere onu da eklemek istedim

• JFL
Reactions: TrustMeBro
  • +1
Reactions: mhumanoid
wolfs law diye aniranlar var
''wolf law pampa teoriler var'' ''ufc dövüşçülerine bak pampa'' (adam cocukluktan dayak yiyor , dağda dövüş eğitimi görüyor , allah bilir ne yiyordur , her gün dövüşüyor , ölümcül antreman yapıyor hormonları ilahsal düzeyde) bizimkide lol maçında gözünü patlatsın ''bonesmash pampa'' niyetine :aheago::pepefrown::love::love:

• JFL
Reactions: Zodiac
''wolf law pampa teoriler var'' ''ufc dövüşçülerine bak pampa'' (adam cocukluktan dayak yiyor , dağda dövüş eğitimi görüyor , allah bilir ne yiyordur , her gün dövüşüyor , ölümcül antreman yapıyor hormonları ilahsal düzeyde) bizimkide lol maçında gözünü patlatsın ''bonesmash pampa'' niyetine :aheago::pepefrown::love::love:
Senin ecdadini sikeyim

Bence sen fakecelsin bu kadar yakışıklı ve uzun olup forumda böyle hareketler yapıyor olamazsin
mentalcel oldugu kesin fake gibi durmuyor

• +1
gerçekte test edicem yakında...
mentalini düzeltmezsen yakışıklı olsan bile reddedilirsin sonra gelip deme abi blackpill copemiş kızlar bana bakmıyor diye

mentalini düzeltmezsen yakışıklı olsan bile reddedilirsin sonra gelip deme abi blackpill copemiş kızlar bana bakmıyor diye
dışardaki kişilik ayrı merka etme okulda chad taklidi yapıyorum

• +1
Taklidine de gelmisine gecmisine de arkadan dayayayim
büyük lore var anlamazsın değişime kendim bile inanmıyorum aq gözümde kemik çıkmış(domuz derisi olan)

title
Benim tipim babama değil dedeme benziyor bence pek alakası yok ama araştırmak lazım

Amk 190 sin framemaxxed ol güzel Bi vucutla takıl ne uğraşıyorsun

• +1
Benim tipim babama değil dedeme benziyor bence pek alakası yok ama araştırmak lazım
baban babaannene falan çekmiştir belki bizimkiler klonlanmış gibi nasıl bir genetikse hepsinin özellikleri failoları + yönleri falan hep aynı bok tipleride aynı sayılır

götten kural sıkmayın aq yakısıklıysan karaktere kisilige paraya fizige gerek yok

• Hmm...
götten kural sıkmayın aq yakısıklıysan karaktere kisilige paraya fizige gerek yok
Dönem o kadar brutal ki yakışıklı olmana rağmen eklenti olarak onlarca sey lazım

Dönem o kadar brutal ki yakışıklı olmana rağmen eklenti olarak onlarca sey lazım
kanka gerek yok aq
istanbulda yasiyorum burda siken cok sikiyo karakterin falan onemi yok yakisikli olan her hafta farkli sikiyo cirkin olan da elini sikiyo

Users who are viewing this thread

Back