![Xavier](/data/avatars/l/26/26847.jpg?1737891432)
Xavier
👁👄👁
Sizce doğru mu yaptım? Şu anlık evden çıkmayan bir adam olduğum için karar yanlış olabilir ama o malla da hiç uğraşasım gelmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka birkaç gün önce böyle değildi bir anda kısa cevaplar vermeye başladı dedim ne uğraşcam bas engeli gitsin amk.Adamsın.
Bu hareketinle anadolulu bir gavat olmadığını kanıtlamış oldun
Direkt engel abi hiç uğraşmaya gerek yok
Doğrusu bu zaten.Kanka birkaç gün önce böyle değildi bir anda kısa cevaplar vermeye başladı dedim ne uğraşcam bas engeli gitsin amk.
Sus la kurtForumda böyle üyelerde varmış vay amk.Tamamen doğru bir karar.
Ağlarım bakSus la kurt
Olm keske burada olsan ciddi diyorum o 180 boyunla kafana tukursem offffAğlarım bak
105° ağır flaw aq* Biri eğer "105 strong jawline büyük cheekbones'un yok mu abi senin ne soğuk yapması" derse harbi sikerim *
Henry Cavill da flaw o zaman105° ağır flaw aq
İdeal bence 130° sence?105° ağır flaw aq
Henry 120° diye biliyorumHenry Cavill da flaw o zaman
David Gandy'de flawlı
Eğer Henry 120 ise benimki de o civarlarda gibiHenry 120° diye biliyorum
120-30 arasi benceİdeal bence 130° sence?
Cavillin de chini kısa gonial açısından dolayıEğer Henry 120 ise benimki de o civarlarda gibi
Gandyninki de yüksek diye biliyorumHenry Cavill da flaw o zaman
David Gandy'de flawlı
Yanlış yapmışsın tüm kızlar maldır hepsi böyle zatenSizce doğru mu yaptım? Şu anlık evden çıkmayan bir adam olduğum için karar yanlış olabilir ama o malla da hiç uğraşasım gelmedi.
Kanka özele gel asıl olayı soylicem burda söylersem linclenirimYanlış yapmışsın tüm kızlar maldır hepsi böyle zaten
105 strong jawline büyük cheekbones'un yok mu abi senin ne soğuk yapması
Yaw yokAbi dogru soyle buna mı benziyorsun
View attachment 3148165
Hay amonozi sokecem amaIf someone in real life is reading this, I can guarantee that I have nothing to do with the incel terrorist organization, I'm standing here for a friend and it's really fun to make fun of people, watch people throw shit at each other.
I'm not a Blackpill believer and my appearance is above average by Blackpill standards anyway, so it's impossible for me to be affiliated with the incel terrorist organization.
I came here to distract people and turn people away from Blackpill and misogyny.
-July 24, 2023