dirty bulk zoretanin

kaan

kaan

Iron
dirty bulk yapıcam clean bulk artık sürdürülebilir değil bulkta taktiğiniz hileniz vs bişey varsa yazabilir miisiniz örneğin pirinc ununu ısıtıp sulandırıp iciyordum biri vermisti bu taktigi + zoretanin kullanıyorum 3.ay falan değerler normal dirty bulkla trigliserid değerlerim falan sikilicek ama umrumda değil günlük 150 gram kızartılmıs yer fıstığı yiyorum o da bi sike neden olur mu 60 70 gram yağ yapıyor yine gram yağlanma yook amk sağlıksal acıdan neden olabileceği bisi var m

• +1
Reactions: Dwrk and pashanimair
dirty bulk yapıcam clean bulk artık sürdürülebilir değil bulkta taktiğiniz hileniz vs bişey varsa yazabilir miisiniz örneğin pirinc ununu ısıtıp sulandırıp iciyordum biri vermisti bu taktigi + zoretanin kullanıyorum 3.ay falan değerler normal dirty bulkla trigliserid değerlerim falan sikilicek ama umrumda değil günlük 150 gram kızartılmıs yer fıstığı yiyorum o da bi sike neden olur mu 60 70 gram yağ yapıyor yine gram yağlanma yook amk sağlıksal acıdan neden olabileceği bisi var m
neden clean bulk devam etmiyon

• +1
Reactions: Dwrk and pashanimair
Bulk kadar saçma bir şey yokken birde dirty yapmak daha da saçma.
Maintenance ye minimal bloatlan rahatına bak, bulkla aynı şey amk.

• +1
Reactions: pashanimair
Bulk kadar saçma bir şey yokken birde dirty yapmak daha da saçma.
Maintenance ye minimal bloatlan rahatına bak, bulkla aynı şey amk.
sıkıntı şu maintenance sınırımı aşamıyor bile olabilirim fabrika şartları beli büküyor pratik bişiler lazım dirty yapan varsa tecrübelerini aktarabılır mı göt yemiyo bi yandan mq

• +1
Reactions: pashanimair
Yulaf (50 g): 190 kcal – 34 g kh – 4 g yağ – 6 g pr
Fıstık ezmesi (25 g): 150 kcal – 5 g kh – 12,5 g yağ – 6 g pr
Süt (370 ml): 185 kcal – 18 g kh – 7 g yağ – 13 g pr
Cicibebe (25 g): 105 kcal – 18 g kh – 3 g yağ – 2 g pr
Muz (120 g): 105 kcal – 27 g kh – 0,3 g yağ – 1 g pr

735 kcal – 102 g karbonhidrat – 27 g yağ – 28 g protein

bunları süt dışındakileri 2-3 katına çıkar isteğine göre 1500-2000 kalorili birsey cikiyor protein olarakda iyi whey atarsın bide içine varsa 75 gram protein falan oluyor

• +1
Reactions: swaggy

Users who are viewing this thread

Back