dirty bulkmu daha mantıklı cleanmi

Met

Met

Banned
çok seri kilo almam lazım bütün arkadaşlardan boyum uzun ama en zayıfları benim güncel 64 kiloyum başlangıçta 60tım şuan günlük 3500 4000 kalori almaya çalışıyorum brownie cicibebe ne varsa gömüyorum tam ekmek falan yiyom sivilcelenmeye başladı suratım böyle biraz daha devammı ediyim yoksa temizmi besleniyim:(

çok seri kilo almam lazım bütün arkadaşlardan boyum uzun ama en zayıfları benim güncel 64 kiloyum başlangıçta 60tım şuan günlük 3500 4000 kalori almaya çalışıyorum brownie cicibebe ne varsa gömüyorum tam ekmek falan yiyom sivilcelenmeye başladı suratım böyle biraz daha devammı ediyim yoksa temizmi besleniyim:(
Guzel

• Hmm...
Reactions: Met
dirty bulk pişmanlıktır bence

clean yapan zengindir aq

Clean zengin işi. Türksen ve naturalsan dirty daha rahat

• +1
Reactions: Auchelius
şöyle yap örnek tavuk ve pilav yiyorsunya üstüne çiz tuzu dök yiye bildiğin kadar ye daha mantıklı vücudun baya büyüsün yağ yakarsın sonra

• +1
Reactions: Met
sivilce, düşük enerji, insülin hassaslığına hasar ve gereksiz body fat istiyorsan kesinlikle dirty bulk tavsiye ediyorum kardeşim

clean bulkda illa 0 şeker 0 yağ yapcan diye bi şey yok amk. ben clean bulk yaptığımda hayvan gibi tavuk dünyası, kremalı tonbalıklı makarna, et + pilav + yoğurt ve sürekli protein pudding gömüyodum gayet de zevk veriyodu. yine abur cubur ve fast food yiyebilirsin ama bokunu çıkartmamakta fayda var

• +1
Reactions: why not me?
Sekerle bulk yap

Users who are viewing this thread

Back