Demirs
Silver
Beyler iyi bir diş macunu söyler misiniz birde oil pulling çalışıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oil pulling denemistim baya once ise yaramadiBeyler iyi bir diş macunu söyler misiniz birde oil pulling çalışıyor mu
Sağolda diş macunu soruyorum aqOil pulling denemistim baya once ise yaramadi
beyazlatma icin:
Thread 'How I WHITENED my teeth BETTER than a DENTIST +*PICS*'
https://looksmax.org/threads/how-i-whitened-my-teeth-better-than-a-dentist-pics.534724/
pardon eskiden oil pulling beyazlatiyor demislerdi bana gorunce direkt bu threadi attim sen de oyle dusunme diyeSağolda diş macunu soruyorum aq
Biliyon mu iyi diş macunupardon eskiden oil pulling beyazlatiyor demislerdi bana gorunce direkt bu threadi attim sen de oyle dusunme diye
yok aq ya onume geleni aliyorumBiliyon mu iyi diş macunu
Nasıl yardım etti iyi miydi kısaca anlatsana
normal dis macunu gibi kullanıp yaklasik 30 dk dislerimde brkletiyorum. parlak degil ama hani temiz disin dogal rengi olur sarimsiya calan beyaz olur ya. iste o rengin daha acigini yapıyor ama parlak olmuyor. normal fis macunu fiyatina bulursan bunu al. onun haricinde hic denemedim ama marvis asiri derecede ovuluyor zaten buyorsundur.Nasıl yardım etti iyi miydi kısaca anlatsana
Sence marvis alıp deniyim mi iy midirnormal dis macunu gibi kullanıp yaklasik 30 dk dislerimde brkletiyorum. parlak degil ama hani temiz disin dogal rengi olur sarimsiya calan beyaz olur ya. iste o rengin daha acigini yapıyor ama parlak olmuyor. normal fis macunu fiyatina bulursan bunu al. onun haricinde hic denemedim ama marvis asiri derecede ovuluyor zaten buyorsundur.
çok pahali gelmiyosa dene. kendim denemedim ama bence bu kadar abartildigins göre iyi beyazlatan herhangi bi macundan hafif daha iyi beyazlatıyodur.Sence marvis alıp deniyim mi iy midir
Tşk deniycem sağolçok pahali gelmiyosa dene. kendim denemedim ama bence bu kadar abartildigins göre iyi beyazlatan herhangi bi macundan hafif daha iyi beyazlatıyodur.
Vala herhsngi bir dis macunu kullan florurlu olsun birde sigara vs lekeleri icin yapilmis sert uclu dis fircqsi kullan olay onda zaten obur seyleri bilmiyom beim dislerim beyaz yanBeyler iyi bir diş macunu söyler misiniz birde oil pulling çalışıyor mu
maymun dis minesini asindirmak >> maymunun disler beyazlamak cunku yuzeyi asindirmak >> maymunun disler sonrasinda disler daha da sari olmakdis macunu fark eden bir sey degil ve beyazlatmak icin kullanilan urunelr muhtemelen dis minenizi sikiyodur. disciye gidin klinik beyazlatma yapsin
cope and cope ikiside bir fark yaratmiyorBeyler iyi bir diş macunu söyler misiniz birde oil pulling çalışıyor mu