Dışarda kızın yanına approachladım

Iranidnordid

Iranidnordid

Diamond
Az bişey sohbet ettik
Ret yedim
Ama aylardır kafamdan çıkmıyordu belirsizlikten kurtulmuş oldum. Bakışıyorduk falan ama saçım uzundu veya ben yanlış anladım falan filan velhasıl kelam ret yedik.

Düşündüğünüz kadar kötü değil üzer tabi ama harbiden düşündüğünüz kadar köyü değil

• +1
Reactions: Thrill, Naughty America, iwishiwastaller and 9 others
Az bişey sohbet ettik
Ret yedim
Ama aylardır kafamdan çıkmıyordu belirsizlikten kurtulmuş oldum. Bakışıyorduk falan ama saçım uzundu veya ben yanlış anladım falan filan velhasıl kelam ret yedik.

Düşündüğünüz kadar kötü değil üzer tabi ama harbiden düşündüğünüz kadar köyü değil
Kızdan red yedim diye 2 ay evden çıkamamıştım benmi çok takıyorumki

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Naughty America, coax96 and 9 others
Az bişey sohbet ettik
Ret yedim

Canın sagolsun kral

• +1
Reactions: Thrill, EK0, Nox𓂀 and 5 others
Yani hala üzgünüm aslında
ama bilmiyorum sonuçta bu senaryoya da hazırdım

• +1
Reactions: Thrill, -BayHarbourButcher, EK0 and 3 others
1787856843700

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, EK0, Timuri and 4 others
Atmadığın tüm okları ıskalarsın

Mirin inhib
Slay em

• +1
Reactions: Thrill, EK0, caglar3 and 4 others
Kızdan red yersek arkadaşına da açılırız ne olur ne olmaz diye takma seviyesini öyle özetliyim amk

• +1
Reactions: Thrill, Iranidnordid, Nox𓂀 and 1 other person
ben rezil olmaktan korkuyorum sadece
yoksa sikerim amq ne üzülcem tanımam etmem allahın orrrospusu seni

• +1
Reactions: Thrill, coax96, Iranidnordid and 2 others
Az bişey sohbet ettik
Ret yedim

Güldürememişsin kızı

• +1
Reactions: Thrill, Nox𓂀, Iranidnordid and 1 other person
en son bir kızla flört olarak 3ay önce konuştum ondan öncede 5sene önceydi onun dışında hayatımda olmadı
bana özgüven verdin amk kızı konuşmak istemezse ne kaybederim ki?

• +1
Reactions: Thrill, Nox𓂀, blackpillruinedmyli and 1 other person
en son bir kızla flört olarak 3ay önce konuştum ondan öncede 5sene önceydi onun dışında hayatımda olmadı
bana özgüven verdin amk kızı konuşmak istemezse ne kaybederim ki?
Sadece üzgünüm

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, -BayHarbourButcher, Nox𓂀 and 1 other person
Sadece üzgünüm
BEN sana inanıyorum bunu yapıcak özgüvenin vardıysa daha iyi kızlarlada konuşup doğru kişiyi bulabilirsin.en kötü ihtimal ya tekrar tekrar reddedilirsin ya da oruspunun tekinden hiv kaparsın:forcedsmile:

• +1
Reactions: Thrill, Timuri and Iranidnordid
Az bişey sohbet ettik
Ret yedim

BUGUN DUSMEZSEN YARİN KALKMASİNİ BİLEMEZSİN YEGEN

• +1
Reactions: Thrill, evexoria and Iranidnordid
BUGUN DUSMEZSEN YARİN KALKMASİNİ BİLEMEZSİN YEGEN
Doğrusun da hala moralimiz yok ya

Şöyle oldu masada oturuyodu tek müsait mi dedim evet dedi oturdum tanıştık memnun oldum falan

Okuldan girdik buralı mısın bilmem ne ama bi tık roportaj gibiydi işte dedi arada buralarda seni goruyorum hep tek geziyorsun tek gezmeyi seviyorsun sanırım falan 5-10 dk muhabbet ettik sigara eşliginde

Sonra sadeden gel diyip güldü peki o zaman dedim

Dedim ki sana ulaşabilecegim bi yer var mı telefon sosyal medya falan vs. Hayır dedi

Dedim ki anladım kalktım ayağı elini uzattı el sıkıştık memnun oldum tekrardan falan diyip gittim

• +1
Reactions: Thrill, piuafl and -BayHarbourButcher

Şöyle oldu masada oturuyodu tek müsait mi dedim evet dedi oturdum tanıştık memnun oldum falan

Okuldan girdik buralı mısın bilmem ne ama bi tık roportaj gibiydi işte dedi arada buralarda seni goruyorum hep tek geziyorsun tek gezmeyi seviyorsun sanırım falan 5-10 dk muhabbet ettik sigara eşliginde

Dedim ki sana ulaşabilecegim bi yer var mı telefon sosyal medya falan vs. Hayır dedi

Dedim ki anladım kalktım ayağı elini uzattı el sıkıştık memnun oldum tekrardan falan diyip gittim

Böyle olsan kız masada sosyal medya açardı

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller, -BayHarbourButcher and 3 others
nt gg

• +1
Reactions: Thrill and Iranidnordid
Az bişey sohbet ettik
Ret yedim

Düşündüğünüz kadar kötü değil üzer tabi ama harbiden düşündüğünüz kadar köyü değildi
seninde dediğin gibi düşünüp kafa sikmekten iyidir

• +1
Reactions: Thrill and Iranidnordid

ASLAN ANLAMDİM SEN TURKİSH GİRLLER İÇİN İYİ Bİ TİPE DE SAHİPSİN SARİSİN CART CURT SPORDA YAPİYON NEDEN BOYLE OLDU Kİ BENCE BOSVER SNAPTEN DCDEN FİLAN TUM KİZLARA İSTEK HEPSİNİ SPOR YAPİYOM VUCUDUM VAR DE VUCDUNU AT İLLA BİRİ TUTAR YA DA MAX İLTİFAT ALİRSİN AMA NEDEN BOYLE OKDU Kİ NEYSE BEN Bİ31 CEKİM YA KAFAM COK KARİSTİ

• +1
Reactions: Thrill
ASLAN ANLAMDİM SEN TURKİSH GİRLLER İÇİN İYİ Bİ TİPE DE SAHİPSİN SARİSİN CART CURT SPORDA YAPİYON NEDEN BOYLE OLDU Kİ BENCE BOSVER SNAPTEN DCDEN FİLAN TUM KİZLARA İSTEK HEPSİNİ SPOR YAPİYOM VUCUDUM VAR DE VUCDUNU AT İLLA BİRİ TUTAR YA DA MAX İLTİFAT ALİRSİN AMA NEDEN BOYLE OKDU Kİ NEYSE BEN Bİ31 CEKİM YA KAFAM COK KARİSTİ
Yarrak gibi ışıklandırma ve yan profil ağırlıklı gordufu için olabilir

4 kez ret yedim hayatımda 4’üde gerek 1 ay gerek 1 yıl hatta 3 yıl sonra bile bi anda geri dönen oldu aq

ama hepsinde reddettim çünkü hislerim kayboluyor boyle olunca

bu kız da geri gelirse bumplicam tiradi

• +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and -BayHarbourButcher
Az bişey sohbet ettik
Ret yedim

Aslında özellikle sarışın seven çok hipergamik olmayan bi kıza teklif etsen kabul eder seni kötü değilsin

• +1
Reactions: Thrill
Aslında özellikle sarışın seven çok hipergamik olmayan bi kıza teklif etsen kabul eder seni kötü değilsin
Sadece boktenli kızlar sarışın sever

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Stardew and BladerFlame