dogu
Kraken
Patlatacaklar herhalde bir yeri bende kaçtım götümün korkusundan 
Ankara kızılay ve bahçeli

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

ankara kızılay teras grafitili duvar 3. merdivende seni bekliyorumPatlatacaklar herhalde bir yeri bende kaçtım götümün korkusundan
Macfit tuvaletinde 31 çekiyor olacağım şaka maka onu bi başkası dememişmiydi aqankara kızılay teras grafitili duvar 3. merdivende seni bekliyorum
@chadwersMacfit tuvaletinde 31 çekiyor olacağım şaka maka onu bi başkası dememişmiydi aq
olm ben dedim çıkmayın diye patlatacaklar bi yerleriPatlatacaklar herhalde bir yeri bende kaçtım götümün korkusundan
heryere barikat kurmuşlar savaş alanı gibi kamyonlarşa yolu fln kapatmışlar araç parkı yasak vs bir şeyler dönüyorolm ben dedim çıkmayın diye patlatacaklar bi yerleri
Şu olay yaşanmasın Chad olan @maarda bu arada ölen incelse @messi21heryere barikat kurmuşlar savaş alanı gibi kamyonlarşa yolu fln kapatmışlar araç parkı yasak vs bir şeyler dönüyor
%99 realPP REAL MI
Beni dovceklerdi kim oldugumu bikmiyolar aralarına katıldım yuruyox su anPatlatacaklar herhalde bir yeri bende kaçtım götümün korkusundan
olm harbi benim yasadıgım boktan yerde bile polisler spawnlanmış kahvede pastanede 2-3 kişi gözetliyor köylüleri sokak polis kaynıyorduPatlatacaklar herhalde bir yeri bende kaçtım götümün korkusundan
Ankara kızılay ve bahçelio