discord

D

Deleted member 306411

7.3 FOOT 13 INCH professiANAL PROSTATE DOC 15 Y.O
orgdakilerin oldugu bi dc grubunuz varmıs alsanıza beni

• +1
Reactions: Deleted member 307488, Resistance. and Deleted member 240816
  • +1
Reactions: Deleted member 307488, atess, why not me? and 3 others
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and susisesi
@Resistance.

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Resistance.
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Deleted member 307488, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and Deleted member 240816
sende varsınya bu underbitehaterin kızı dovup attıgı grubu diyom
olm bilmiyom benim olduğum tek yer twitterde olanların da olduğu olan serverdi

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Deleted member 306411
  • +1
Reactions: Deleted member 307488 and Deleted member 240816
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 307488, Resistance. and Deleted member 306411
  • JFL
  • +1
yok öyle bişey amın şizosu seni

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and Deleted member 307488
yok öyle bişey amın şizosu seni
var öyle bişey ömerin sevgilisini dövüp attı sonra bütün mesajları sildiniz sonrada sesliye gectiniz sohbet için götü tutuştu hatta underbitehaterin dava yiycem diye

• JFL
  • +1
var öyle bişey ömerin sevgilisini dövüp attı sonra bütün mesajları sildiniz sonrada sesliye gectiniz sohbet için götü tutuştu hatta underbitehaterin dava yiycem diye
rüya gormusun bence

• +1
Reactions: Deleted member 307488
Girme daha iyi amk tiktokceller dht enantat kullancam falan diyodu kriz gecirdim

• JFL
  • +1
Reactions: meatenjoyer9, temelyeterliliktest, Deleted member 307488 and 4 others
Yaw bu kadarını ben bilmiyom amk emin misin sen o sunucuda olmadığına link istiyon birde

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest, pashanimair, Deleted member 240816 and 3 others
Yaw bu kadarını ben bilmiyom amk emin misin sen o sunucuda olmadığına link istiyon birde
eskiden vardım delete attım sonra dc 1 ay gecmis dcye geri giremiyom yeni hesap açtım

• So Sad
  • +1
var amk atma götünden
Kafanı ezerım senın pıc lınk olarak atmıstı cocuk sıldı onu da got delıgıne kadar greysın nıde maxxer falan yazmıs yarram :lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Deleted member 307488 and why not me?
Kafanı ezerım senın pıc lınk olarak atmıstı cocuk sıldı onu da got delıgıne kadar greysın nıde maxxer falan yazmıs yarram :lul::lul::lul:
siz sildiniz onuda chate atma diye uyardınız ya hani yarak iqlet gerizekalı oldugun ıcın hatırlamıyorsun sunucu patlamasın diye o konuyu acanı bile banlicaz diye uyarı yaptınız ya sen modmuydun hatırlamıyomda burda rol yapma olay duyunmasın diye amcık ayrıca prostatemaxxerin neyini ciddiye aldın

• +1
Reactions: Deleted member 307488
siz sildiniz onuda chate atma diye uyardınız ya hani yarak iqlet gerizekalı oldugun ıcın hatırlamıyorsun sunucu patlamasın diye o konuyu acanı bile banlicaz diye uyarı yaptınız ya sen modmuydun hatırlamıyomda burda rol yapma olay duyunmasın diye amcık ayrıca prostatemaxxerin neyini ciddiye aldın
Delete atsana